Jump to content

προβλημα με ανεμιστηρα.

intercoolerr730

Recommended Posts

Γεια σας παιδια! εχω μια υδροψυξη coolermaster ( COOLERMASTER RL-S12V-24PK-R1 SEIDON 120V - ) κ εχω αλλαξει τον μαμα ανεμιστηρα με αυτον ( COOLERMASTER R4-JFDP-20PW-R1 JETFLO WHITE LED FAN 120MM - ). εχω ομως το εξης προβλημα. οταν βαζω τις βιδες για να το σφιξω τοτε μου κανει θορυβο σαν να εχω βαλει ενα στυλο μπροστα απο τον ανεμιστηρα. αν το κραταω στο χερι τοτε δεν ακουγεται τπτ. αν μπορει καποιος να βοηθησει!!! ευχαριστω!

εχω βαλει μεταξυ ψυγειου κ ανεμιστηρα 4 λαστιχακια. τπτ αλλο. αλλα παρολα αυτα οταν σφιγγω τις βιδες κανει περισσοτερο θορυβο απο οτι οταν τις εχω λιγο πιο χαλαρες. ο ανεμιστηρας ομως δε βρισκει πουθενα. κ να φανταστεις στις 4 ακρες του ανεμιστηρα ο κατασκευαστης εχει βαλει λαστιχο για τους κραδασμους. φαιντεαι κ στη φωτο.

εχω βαλει μεταξυ ψυγειου κ ανεμιστηρα 4 λαστιχακια. τπτ αλλο. αλλα παρολα αυτα οταν σφιγγω τις βιδες κανει περισσοτερο θορυβο απο οτι οταν τις εχω λιγο πιο χαλαρες. ο ανεμιστηρας ομως δε βρισκει πουθενα. κ να φανταστεις στις 4 ακρες του ανεμιστηρα ο κατασκευαστης εχει βαλει λαστιχο για τους κραδασμους. φαιντεαι κ στη φωτο.

Δεν χρειάζεται να σφίξεις πολύ τον ανεμιστήρα. Λογικό είναι να αυξάνεται ο θόρυβος έτσι, γιατί στρεβλώνεται το πλαίσιό του. Το παθαίνουν αυτό ανεμιστήρες που έχουν κενό μεταξύ των δύο οπών που περνούν οι βίδες. Αν δοκιμάσεις να τον περιστρέψεις 90 ή 180° το κάνει; Γιά δοκίμασε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.