Jump to content

Ερωτηση για ηχεια

KING1977

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδες...,

θα ηθελα τη γνωμη σας για τα παρακατω ηχεια που βρηκα σε αγγελια :

Μεταχειρισμένο - Bose Companion 3 series II - Insomnia.gr

Η bose σαν εταιρια ειναι κορυφαια , απλα δεν τα εχω ακουσει τα συγκεκριμενα.

Επειδη ψαχνομαι για αγορα , πως σας φαινονται?

Καλα φαίνονται ,αλλα με τόσα λεφτα εχεις παρα πολλές επιλογές ,πρεπει να πεις ποιες ειναι οι προτεραιότητές σου ,η απλη ακρόαση μουσικής περιστασιακά ,gaming,"εξειδικευμένη" ακρόαση (εχεις κολλημα με το hifi πχ) ;

sent from mobile

Φίλε μου ευχαριστώ για την απαντηση,

για ακρόαση μουσικής κυρίως, καμια ταινία απ το PC, γενικα λιγο απ όλα...

Πολλα μου ακούγονται τα 200 σε αυτή την περίπτωση...Δεν ειμαι πολυ σχετικός στα multimedia ηχεια ,θα σου πουν εδώ και οι άλλοι,αλλα πιστευω με κανενα logitech η και Edifier 2.1 θα εισαι μια χαρά για τοσο απλή χρήση.

Πιο συγκεκριμένα ας πει κάποιος που ξέρει πιο καλα τη συγκεκριμένη κατηγορία καθώς εμενα το χομπυ μου περιλαμβάνει αλλου είδους ηχεία.

sent from mobile

Φαίνονται τούμπανα. Να ρωτήσω και εγώ με τη σείρα μου τα ηχεία αυτά πάνω σε ποια κάρτα ήχου θα μπουν για να δείξουν τα δόντια τους;

Φαίνονται τούμπανα. Να ρωτήσω και εγώ με τη σείρα μου τα ηχεία αυτά πάνω σε ποια κάρτα ήχου θα μπουν για να δείξουν τα δόντια τους;

Η αληθεια ειναι πως οτι εχω ακουσει απο bose , δε συγκρινεται με επιλογες τυπου logitech-edifier κτλ . Ακομα και ενα απλο μοντελο 2.0 που κυκλοφορει εχει εξαιρετικα ποιοτικο ηχο. Απλα τα companion 3 δεν εχει τυχει να τα τεσταρω...

Ναι αλλά θες δυνατή κάρτα ήχου για τέτοια ηχεία. Με τι είσαι τώρα;

• 3 weeks later...

τα companion 5 ειανι ακομα καλυτερα απο 3 ΣΥΝ το γεγονος οτι ΔΕΝ θελουν καρτα ηχου μιας και συνδεονται με usb Με τον υπολογιστη και κανουν μονα τους το decoding.

παρτα

Αν τα διαθέτεις ,χτυπα τα ,μονο και μονο που ειναι usb κερδος ειναι σε σχέση με τα προηγούμενα,φαντάζομαι θα εχουν καλύτερο dac απο την onboard

sent from mobile

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.