Jump to content

Ram ddr2

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετώ την παρέα.Θέλω να κάνω μια μικρή αναβάθμιση σε ένα παλιό μηχάνημα, το οποίο έχει

cpu τον Q6600 , motherboard Asus P5E και ram Corsair Dominator PC2-8500 4gb

Με τη χρήση που κάνω είμαι συνήθως στο 70-80% και μου βγάζει συνέχεια μήνυμα για έλλειψη μνήμης, επειδή έχω κλειστό το page file

Ποιες μνήμες προτείνετε και τι χωρητικότητα? 2 η 4 gb?

Γιατί έχεις κλειστό το pagefile; Άνοιξε το και μη πάρεις μνήμη.

Εκτός άμα βλέπεις ότι θα αργήσεις πολύ να κάνεις αναβάθμιση, οπότε πάρε άλλα 4 να ξεμπερδεύεις. Είναι κρίμα βέβαια...

Μπορείς να κοιτάξεις για άλλα 4GB σε μεταχειρισμένη. Με 8 είσαι άρχοντας. Απο κει και πέρα το pagefile καλύτερα άνοιξε το και βάλτο σε manual μικρή τιμή αλλίως θα έχεις πολλά θέματα. Το λειτουργικό είναι 64bit ελπίζω.

Το page file το έχω κλειστό λόγο ssd, δεν το βλέπω να αλλάζει σύντομα , με τη χρήση που του κάνω με καλύπτει

Λειτουργικό x64 έχω ναι.Τι προτείνετε?

pagefile μπορεις να χρησιμοποιησεις σε οποιονδηποτε δισκο εκτος απο τον c, οπως μπορεις να χρησιμοποιησεις κι ενα στικακι (κατα προτιμηση windows boost ready)

σχετικα με ραμ τωρα τα 8 ειναι μινιμουμ

τωρα οσον αφορα τον ssd, μεχρι να τον χαλασεις απο εγγραφες θα εχουν βγει δισκοι απο νεους ημιαγωγους της αποικειας του Αρη!

Αυτη η προσοχη εχει προελθει απο "χασιμο στη μεταφραση χαλασμενου τηλεφωνου" (ναι, εχει συγκεκριμενο αριθμο εγγραφων, οπως συγκεκριμενο αριθμο ατομων εχει το συμπαν)

Το page file το έχω κλειστό λόγο ssd, δεν το βλέπω να αλλάζει σύντομα , με τη χρήση που του κάνω με καλύπτει

Λειτουργικό x64 έχω ναι.Τι προτείνετε?

Βάλτο ρε συ στον ssd, ή άντε σε κάνα μηχανικό. Εγώ τον έχω πάνω από 2 χρόνια με το pagefile κτλ κτλ. Το μόνο που δε κάνω πάνω στον δίσκο είναι torrents. Κοντά στις 10k ώρες και πάνω από 6ΤΒ σβήσε γράψε και ακόμα 100% είναι.

ssd-11754.jpg

edit: κάποτε που οι τιμές των ssd ήταν στα €300 για 40GB, ναι άξιζε να τον προσέχεις σα τα μάτια σου. Τώρα με 70 παίρνεις 120ρη, με 110 παίρνεις 240ρη, δεν έχει νόημα..

Αν είναι έτσι θα κάνω μια δοκιμή με το page file ανοικτό να δω πως θα πάει και επανέρχομαι αν χρειαστεί.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.