Nirvanasss Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2014 Καλησπερα παιδια, ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε καποιο φορουμ οποτε συγχωρεστε με αν κανω καποιο λαθος.:sorry: Εχω εναν asus essentio cg8250 με μητρικη p8h67 m pro. Αγορασα εναν kingston ssdnow series για να δοκιμασω και εγω αυτη την καινουργια τεχνολογια αλλα στην πορεια συνειδητοποιησα οτι δεν εχω την παραμικρη ιδεα για το πως θα τον εγκαταστησω. Εκανα μια μικρη ερευνα στο google αλλα τα βρηκα ιδιατερα σκουρα, ακομα και στο πως τοποθετουν τα καλωδια εχω αποριες. Επισης ηθελα να ρωτησω, πρεπει να βαλω τα windows και στους δυο σκληρους? Και τελος, διαβασα καπου οτι γινεται να τρεχεις παιχνιδια και εφαρμογες που εχεις στον παλιο σκληρο χρησιμοποιςντας τον SSD, γινεται κατι τετοιο? Ευχαριστω εκ των προτέρων!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Μάϊος 9, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Καλησπερα παιδια, ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε καποιο φορουμ οποτε συγχωρεστε με αν κανω καποιο λαθος.:sorry: Εχω εναν asus essentio cg8250 με μητρικη p8h67 m pro. Αγορασα εναν kingston ssdnow series για να δοκιμασω και εγω αυτη την καινουργια τεχνολογια αλλα στην πορεια συνειδητοποιησα οτι δεν εχω την παραμικρη ιδεα για το πως θα τον εγκαταστησω. Εκανα μια μικρη ερευνα στο google αλλα τα βρηκα ιδιατερα σκουρα, ακομα και στο πως τοποθετουν τα καλωδια εχω αποριες. Επισης ηθελα να ρωτησω, πρεπει να βαλω τα windows και στους δυο σκληρους? Και τελος, διαβασα καπου οτι γινεται να τρεχεις παιχνιδια και εφαρμογες που εχεις στον παλιο σκληρο χρησιμοποιςντας τον SSD, γινεται κατι τετοιο? Ευχαριστω εκ των προτέρων!! καλως ηρθες, μαζι με το δισκο ειχε καλωδια sata και τροφοδοσιας? αν ναι, τα συνδεεις ακριβως οπως ειναι συνδεμενος και ο μηχανικος σκληρος σου. Αν οχι, αγοραζεις ενα σετ και τα βαζεις (βασικα για την τροφοδοσια πιθανο να εχει το ιδιο το τροφοδοτικο οποτε απλα ενα sata θες)... Τωρα στα υπολοιπα που γραφεις μαλλον τα χεις μπερδεψει λιγακι, ο ssd ειναι κανονικος δισκος πιο συγχρονης τεχνολογιας απο τους μηχανικους (βασικα οχι τοσο συγχρονη οσο νομιζεις, αλλα η ιστορια του ειναι αλλο θεμα). Φυσικα λειτουργικο και προγραμματα βαζουμε στον ssd, και οσο για τα αρχεια, δυστυχως λογο τιμης χρησιμοποιουμε ακομα συνηθως μηχανικους σκληρους. Σε ενα pc μπορεις να εχεις δεκαδες δισκους, αλλα φυσικα λειτουργικο μπαινει σε εναν απο αυτους (στον πιο γρηγορο ssd που εχουμε ). Τωρα μερικα πολυ μεγαλα games μπορει να μπουν σε καποιο μηχανικο, αλλα γενικα ειναι λιγακι συμβιβασμος. Επισεις αν δεν εχεις αρχεια (αν τα χεις σε εξωτερικο πχ) μπορεις ανετα να καταργησεις εντελως το μηχανικο και να εχεις μονο τον ssd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.