Jump to content

NEOGEOX

mazax

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχτές παρέλαβα την "νέα" μου κονσόλα. Ολοκαίνουργια είναι αλλά είναι παλιάς κοπής.

Καλά τα PS4,PS3,XBOX κλπ αλλά εχτές κόλλησα σαν 10χρονο. Έπαιζα Metal Slug, Sidekick, Fatal Fury κλπ και δεν κατάλαβα πως πέρναγε η ώρα. Τελικά καλά τα τέλεια γραφικά, αλλά σε μένα υπάρχει και η νοσταλγία για τα παλιά coin op που μου έτρωγαν τα δεκάρικα ( μάλιστα είχα προλάβει το space invaders με τάλιρο).

Δεν ξέρω πόσοι από σας που είστε από 30 και πάνω (εγώ 40 είμαι) τα θυμάστε από τα oufaδικα αλλά αν πηγαίνατε την επόχη 90-94 θα θυμάστε τις μεγάλες οθόνες με τα παιχνίδια της NEOGEO.

Ξέχασα να αναφέρω ότι η κονσόλα είναι φορητή τύπου psp που κουμπώνει μέσα στο σασί και γίνεται σταθερή. Οπότε αμα σου κάνει κέφι το ξεκουμπώνεις και το παίρνεις μαζί σου.

post-18129-1416078405,77_thumb.jpg

post-18129-1416078408,1572_thumb.jpg

post-18129-1416078408,3002_thumb.jpg

post-18129-1416078408,3663_thumb.jpg

[ame=http://www.amazon.com/NEOGEO-GOLD-Limited-Edition-Electronic-Games/dp/B0093G9VOI]Αυτό[/ame] πήρες?

Άψογο.....για πολλές gaming hours......έχει και handheld που φαίνεται αρκετά καλό.

ΜΕΓΕΙΕΣ!:spell:

Neo geo ε ; πσσσ

Κάποτε ηταν η καραψαγμενια να το έχεις....

sent from mobile

Πω, πω ρε φίλε.... κλαίω! Μπράβο και μεγειά!!! Coin ops RULEZ!!!! (κι εγώ μεγάλο παιδί είμαι)

Εγώ είμαι με model2 (daytona usa, sega rally κλπ) και model3 emulators, και λιώνω! :yes4:

Αυτό πήρες?

Άψογο.....για πολλές gaming hours......έχει και handheld που φαίνεται αρκετά καλό.

ΜΕΓΕΙΕΣ!:spell:

Αυτό είναι ναι, μαζί με τα 15 extra games.

Δυστυχώς η εταιρία Tommy τα τσούγκρισε με την SNK και δεν θα βγουν άλλα games αλλά από ότι είδα ίσως μπορείς να τα περάσεις μόνος σου από roms.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.