Jump to content

help me δεν αντεχο αλλο!

esKaZ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω ζαλιστη για να κοψω το κουτι το πλαινο για να βαλω τζαμακι..

πειτε μου πως να το κανω με εναν ευκολο τροπο

ειναι λαμαρινα:tomato:

αμα ειναι να το παω σε καπιον ειδικο:banging: :banging: :banging:

καλύτερα να πας σε ειδικό αν δεν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία (η σέγα κάνει αυτή τη δουλειά)

loool......σε μαγαζι με χρωματα,εργαλει κτλ ισως βρεις μια σεγα..........

Λοιπον,αυτα που θα χρειαστεις ειναι μια σεγα,Ενα ντρεμελ,πλεξυγκλας,σιλικονη,αρκετο μερακι κ ενα καλο search στο αντιστοιχο section του φορουμ!:p

:wall: :wall: ελεος τι ειναι αυτα:p :p που να το παο για να μου το κωψουν?
  • 4 weeks later...

Από την άλλη ίσως να είναι πιο εύκολο να βγάλεις το πλαϊνό και να βάλεις ένα κομμάτι πλέξι στις ίδιες περίπου διαστάσεις.Αυτό έχω κάνει και μου αρέσει μια χαρά.Γλιτώνεις και τη λαμαρίνα

Αρχική απάντηση από schumifer

Από την άλλη ίσως να είναι πιο εύκολο να βγάλεις το πλαϊνό και να βάλεις ένα κομμάτι πλέξι στις ίδιες περίπου διαστάσεις.Αυτό έχω κάνει και μου αρέσει μια χαρά.Γλιτώνεις και τη λαμαρίνα

καλη ιδεα αλλα με τι πατεντα το στερεωνεις στο κουτι?

Μια σεγα θα βρεις και ενα πριονακι με μικρα δοντια. Σχεδιασε με μαρκαδορο το σχημα που θελεις επανω στην λαμαρινα απο την πισω πλευρα. Επειτα ακουμπησε την λαμαρινα ωστε να παταει το κομματι που κοβεις καλα (να μην τρανταζει την ωρα που την κοβεις) και κοψε το σχεδιο που θελεις.

Αναλογη με το κουτι θα ειναι και η δυσκολια στο κοψιμο Αν εχεις τσιφτεκ απο το πλαισιο δυσκολα τα πραγματα με την σεγα Απο τις πιο σκληρες λαμαρινες που εσω δει σε κουτι Θα σε δυσκολεψει πολυ Αν θς να ξαναβαψεις το κουτι και δεν σε νοιαζει να χαλασεις το χρωμα μπορεις να το κοψεις και με τροχο κοπης μεταλων ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ Αλλιως η λυση καποιου μηχανουργειου η λαμαριναδικου νομιζω ειναι η καλυτερη

Καπως ετσι θα ειναι αν κοπει με τροχο μπορεις να δεις πως το χρωμα εχει καει

post-62-1416071377,0371_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.