esKaZ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2004 εχω ζαλιστη για να κοψω το κουτι το πλαινο για να βαλω τζαμακι.. πειτε μου πως να το κανω με εναν ευκολο τροπο ειναι λαμαρινα αμα ειναι να το παω σε καπιον ειδικο:banging: :banging: :banging:
enduracell Οκτώβριος 26, 2004 #2 Οκτώβριος 26, 2004 καλύτερα να πας σε ειδικό αν δεν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία (η σέγα κάνει αυτή τη δουλειά)
GoriLLakoS Οκτώβριος 26, 2004 #4 Οκτώβριος 26, 2004 loool......σε μαγαζι με χρωματα,εργαλει κτλ ισως βρεις μια σεγα.......... Λοιπον,αυτα που θα χρειαστεις ειναι μια σεγα,Ενα ντρεμελ,πλεξυγκλας,σιλικονη,αρκετο μερακι κ ενα καλο search στο αντιστοιχο section του φορουμ!
esKaZ Οκτώβριος 26, 2004 Author #5 Οκτώβριος 26, 2004 :wall: ελεος τι ειναι αυτα :p που να το παο για να μου το κωψουν?
Johnakis12 Οκτώβριος 27, 2004 #8 Οκτώβριος 27, 2004 Μηχανουργεία έχει αρκετά στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό
schumifer Νοέμβριος 21, 2004 #9 Νοέμβριος 21, 2004 Από την άλλη ίσως να είναι πιο εύκολο να βγάλεις το πλαϊνό και να βάλεις ένα κομμάτι πλέξι στις ίδιες περίπου διαστάσεις.Αυτό έχω κάνει και μου αρέσει μια χαρά.Γλιτώνεις και τη λαμαρίνα
bourlas1416003173 Νοέμβριος 21, 2004 #10 Νοέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από schumifer Από την άλλη ίσως να είναι πιο εύκολο να βγάλεις το πλαϊνό και να βάλεις ένα κομμάτι πλέξι στις ίδιες περίπου διαστάσεις.Αυτό έχω κάνει και μου αρέσει μια χαρά.Γλιτώνεις και τη λαμαρίνα καλη ιδεα αλλα με τι πατεντα το στερεωνεις στο κουτι?
Overclocker Νοέμβριος 27, 2004 #12 Νοέμβριος 27, 2004 Παρε ενα ντρεμελ και καντο μονος σου...Η χαρα της δημιουργιας...Δεν ειναι δυσκολο
HighT3ch Νοέμβριος 28, 2004 #13 Νοέμβριος 28, 2004 Μια σεγα θα βρεις και ενα πριονακι με μικρα δοντια. Σχεδιασε με μαρκαδορο το σχημα που θελεις επανω στην λαμαρινα απο την πισω πλευρα. Επειτα ακουμπησε την λαμαρινα ωστε να παταει το κομματι που κοβεις καλα (να μην τρανταζει την ωρα που την κοβεις) και κοψε το σχεδιο που θελεις.
eleven Νοέμβριος 28, 2004 #14 Νοέμβριος 28, 2004 Αναλογη με το κουτι θα ειναι και η δυσκολια στο κοψιμο Αν εχεις τσιφτεκ απο το πλαισιο δυσκολα τα πραγματα με την σεγα Απο τις πιο σκληρες λαμαρινες που εσω δει σε κουτι Θα σε δυσκολεψει πολυ Αν θς να ξαναβαψεις το κουτι και δεν σε νοιαζει να χαλασεις το χρωμα μπορεις να το κοψεις και με τροχο κοπης μεταλων ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ Αλλιως η λυση καποιου μηχανουργειου η λαμαριναδικου νομιζω ειναι η καλυτερη Καπως ετσι θα ειναι αν κοπει με τροχο μπορεις να δεις πως το χρωμα εχει καει
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.