palachris13 Μάϊος 9, 2014 Author #21 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Ωραία τα έκανα όλα σωστά και έχω επιτέλους beep!!!!!!! μάλιστα έχω 2 beep, ένα με το που πατάω το κουμπί να ανάψει και ένα λίγα δευτερόλεπτα αργότερα! ώρα να δω αν έχω εικόνα στην οθόνη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Μάϊος 9, 2014 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Το ένα από τα δυο, δεν παίζει ρόλο πιο θα βάλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartou Μάϊος 9, 2014 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Δούλεψε το εργαλείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
palachris13 Μάϊος 9, 2014 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Ναι με συγχωρείτε που δεν το έγραψα! Δούλεψε το εργαλείο! Δεν υπήρχε μάλλον κάποιο πρόβλημα στη συνδεσμολογια, το πρόβλημα ήταν πως δεν έβλεπα τίποτα στην οθόνη με το HDMI η με το DVI γιαυτο πήρα έναν ανταπτορα απο DVI ΣΕ VGA και έκανα τη δουλειά μου! Σας ευχαριστώ όλους πολύ για την βοήθεια σας!Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάϊος 10, 2014 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2014 Ναι με συγχωρείτε που δεν το έγραψα! Δούλεψε το εργαλείο! Δεν υπήρχε μάλλον κάποιο πρόβλημα στη συνδεσμολογια, το πρόβλημα ήταν πως δεν έβλεπα τίποτα στην οθόνη με το HDMI η με το DVI γιαυτο πήρα έναν ανταπτορα απο DVI ΣΕ VGA και έκανα τη δουλειά μου! Σας ευχαριστώ όλους πολύ για την βοήθεια σας!Sent from my iPhone using Tapatalkdoesnt even make sense Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Μάϊος 10, 2014 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2014 Ναι με συγχωρείτε που δεν το έγραψα! Δούλεψε το εργαλείο! Δεν υπήρχε μάλλον κάποιο πρόβλημα στη συνδεσμολογια, το πρόβλημα ήταν πως δεν έβλεπα τίποτα στην οθόνη με το HDMI η με το DVI γιαυτο πήρα έναν ανταπτορα απο DVI ΣΕ VGA και έκανα τη δουλειά μου! Σας ευχαριστώ όλους πολύ για την βοήθεια σας!Sent from my iPhone using Tapatalkγια μισο........, δλδ με το DVI - HDMI δεν βλεπεις εικονα? και με ανταπτορα βλεπεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Μάϊος 10, 2014 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2014 Μπορεί να είναι θέμα της οθόνης, αν βλέπει μόνο με VGA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit Μάϊος 10, 2014 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2014 Καταρχάς να πω οτι ακόμα και αν δεν έβγαζε εικόνα θα έπρεπε να ακούς από την αρχή το πρώτο ΜΠΙΠ καθώς θα έκανε post ο υπολογιστής. Τώρα το οτι δεν βλέπεις καθόλου εικόνα από HDMI-DVI είναι αρκετά παράξενο. Καταρχάς στο λαπτοπ την είχες συνδέσει με vga? ή με HDMI-DVI. Δεν θα ήταν απίθανο το πρόβλημα να μην είναι στην οθόνη αλλά στις εξόδους του υπολογιστή (vga). σε όποια περίπτωση, επειδή είναι καινούριο το μηχάνημα εγώ θα εντόπιζα το που ειναι το πρόβλημα και θα ζητούσα αντικατάσταση του συγκεκριμένου υλικού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Μάϊος 10, 2014 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2014 Τέλος έχω βάλει εναν SSD και έναν HDD και τους έχω συνδέσει με την τροφοδοσία αλλά έχω συνδέσει μόνο τον SSD με την μητρική γιατί δεν έχω άλλο καλώδιο sata3 προς το παρόν, υπάχρει περίπτωση αυτό να προκαλεί πρόβλημα?Δεν χρειάζεσαι Sata 3 καλώδιο ,βάλε ότι έχεις ,αυτά που είχε η μητρική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Μάϊος 10, 2014 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2014 +1 βασικά δεν υπάρχει sata 3 καλώδιο. Πέρα από τα καλώδιο, τον HDD είτε σε sata2 τον βάλεις είτε σε sata 3, ένα και το αυτό είναι. Άλλωστε δεν ακουμπάει καν το όριο διαμεταγωγής του sata2 ένας sata3 hdd. Ακόμα και τον ssd να εβαζες σε sata2 από ανάγκη, πάλι δεν θα καταλάβαινες διαφορά στην πράξη. Μόνο στα νούμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.