Jump to content

Benq w1070

Ilzals

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ μετά απο μεγάλη έρευνα αγοράς κατέληξα στην αγορά του benq w1070.Σημερα σε ενα κατάστημα που πήγα μου είπαν για τοποθέτηση στο ταβάνι 350 ευρώ παιδιά εγώ την είδα υπερβολική τι τιμή δηλαδή σχεδόν τα μισά λεφτά του μηχανήματος.Σε ερώτηση που έκανα αν μπορω να βλέπω ταινίες απο το ps3 και απο nova μου είπε ότι πρέπει να πάρω ενίσχυτη με δυο εξόδους hdmi,η μια να δίνει απο ενίσχυτη στη tv και η άλλη στο μηχάνημα εγώ του είπα ότι θα εναλλάσσω ανάλογα τι θέλω τη θύρα εξόδου η στην τηλεοραση η στο μηχάνημα αυτός μου είπε όχι κάνει ζημιά στο μηχάνημα εγώ το είδα κουφό.ΔΗΛΑΔΗ βρε παιδιά απο τι στιγμή που το βάλω σε τραπεζάκι μπροστά απο τον καναπέ και τον ανοίγω δυο με τρεις φορές την εβδομάδα δεν μπορω να βγάζω το καλώδιο απο την tv και να το βάζω στον benq αν θέλω να δώ projector; Τι ζημιά θα κανω;Μου τα είπε λίγο τρέλα να ΕΧΩ μόνιμα δυο θύρες εξόδου απο τον ενίσχυτη μια στη tv και μια στο benq σε περίπτωση πάντα που το βάλω στο ταβάνι.Εγω τελικά θα το βάλω στο τραπεζάκι και η ερώτηση τώρα.3,5 μέτρα απόσταση μηχάνημα πανί σε ύψος σε τραπεζάκι 60cm τι πανί πρέπει να πάρω διαστάσεων; Και απο το πάτωμα πόση απόσταση θα ΕΧΩ μέχρι την αρχή της εικόνας;θέλω να δώσει σε τι ύψος θα κατεβαίνει το πανι.Επίσης είδα ότι τα ηλεκτρικά ειναι πανάκριβα και θα προτίμησω λύση χειροκίνητου εξάλλου παιδιά δεν μου αρέσει να βλέπω κανάλια στο τοίχο ακόμα και για ηλεκτρικό Πάνι θέλει κανάλι .Τωρα για τςαλακωμα πανιού έμαθα ότι και στα φτηνά πανιά πάλι γίνεται τςαλακωμα.ΠΑντος για τοποθέτηση ταβάνια με δυο καλώδια hd mia ρεύματος και το ποθετηςη πολλά τα λεφτά παρά πολλαΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ απόψεις για επιλογή πανιού και τοποθέτησης ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.