JaguarOne Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2014 Hello,Φίλη ψάχνει για desktop pc χωρίς πολλές απαιτήσεις.Δεν θα αναβαθμιστεί ποτέ.Δεν θα παίξει παιχνίδια.Κατα προτίμηση με wi-fi.Για web άντε και καμμια ταινία φαντάζομαι, θα οδηγήσει μια 22-24" οθόνηLaptop/notebook δεν θέλει οπότε μένει κάνα ετοιματζίδικο itx/matx, να μην πιάνει και πολύ χώρο.Για ρίξτε καμια πρόταση μιας και οι επιλογές είναι πολλές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Μάϊος 8, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2014 Σε τί ποσό θα κινηθεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 8, 2014 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2014 Οθονη εχει; αν οχι μπορει να παρει και κανενα hp all in one. Εχω ενα στη δουλεια και ειναι αρκετα καλο, μονο εναν ssd θελει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 8, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2014 Τα all in one ωραία αλλά too much money για αυτά που δίνει. Δες κάνα sff Dell. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάϊος 8, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2014 Εγώ προτείνω να πάρεις ένα Dell tower με 5 χρόνια next business day on site εγγύηση να έχεις και εσύ το κεφάλι σου ήσυχο (πχ). Αν θέλει με πιο λίγα υπάρχουν με 3 χρόνια εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit Μάϊος 9, 2014 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Εγώ προτείνω να πάρεις ένα Dell tower με 5 χρόνια next business day on site εγγύηση να έχεις και εσύ το κεφάλι σου ήσυχο (πχ). Αν θέλει με πιο λίγα υπάρχουν με 3 χρόνια εγγύηση. Και γιατί όχι κάτι τέτοιο; το οποίο είναι σαν αυτό που πρότεινες ... απλά λίγο πιο "μπασμένο" (Φωτό για σύγκριση μεγέθους) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Μάϊος 9, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Καταρχήν thx σε όλους[MENTION=31462]pnick[/MENTION] ~500 με την οθόνη[MENTION=7649]FANISTELROOY[/MENTION] και εγώ τα κοιτούσα αυτά, αλλά έχουν αυξημένη τιμή και η κοπέλα έχει χώρο στο γραφείο της οπότε no problem.[MENTION=10170]swatoner[/MENTION] [MENTION=4676]tragikos[/MENTION] [MENTION=4274]cakrit[/MENTION] Μοντέλα με win non-pro βγάζει η dell? τζάμπα θα πάει το ακριβότερο λειτουργικόΕπίσης, οθόνη στις 22-24" που να είναι ξεκούραστη για διάβασμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit Μάϊος 9, 2014 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 .[MENTION=10170]swatoner[/MENTION] [MENTION=4676]tragikos[/MENTION] [MENTION=4274]cakrit[/MENTION] Μοντέλα με win non-pro βγάζει η dell? τζάμπα θα πάει το ακριβότερο λειτουργικό Τα συγκεκριμένα δεν έχουν windows και ούτε πληρώνεις κάτι για το λειτουργικό: Λειτουργικό Linux Ubuntu Edition 12.04 Αυτό που κερδίζεις είναι η 5ετή εγγύηση next day και η ποιότητα κατασκευής. Σε κομμάτια (με τα φθηνότερα που μπορείς να βάλεις σε κουτι, psu, κτλ) είσαι στα 312€ και με ένα χρόνο εγγύηση Προσωπικά θεωρώ οτι τα 140€ πιο πάνω για την ποιότητα που προσφέρεται, σε σύγκριση με κουτι, τροφοδοτικό μάρκας κάψε με και αναλογιζόμενος οτι για 5 χρόνια θα έχεις ήσυχο το κεφάλι σου από hardware, αξίζει. (επίσης τα dell έρχονται με πληκτρολόγιο-ποντίκι οπότε τα βγάζεις από το συνολικό κόστος ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 9, 2014 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Επειδή σήμερα έστησα 10 από αυτά κ με i3 αλλά κ με i5 τα θεωρώ αρκετά καλή λύση. Μόνο κακό στα sff είναι ότι παίρνει μόνο έναν δίσκο. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit Μάϊος 9, 2014 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Επειδή σήμερα έστησα 10 από αυτά κ με i3 αλλά κ με i5 τα θεωρώ αρκετά καλή λύση. Μόνο κακό στα sff είναι ότι παίρνει μόνο έναν δίσκο. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Και λογικά half height vga που είναι λίγο προβληματικό να βρεις αν χρειαστεί. Εδώ παίζουμε με τα tower (μπόλικα ) και μέχρι στιγμής είμαστε πολύ ικανοποιημένοι (και από την υποστήριξη της Dell η οποία είναι άψογη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Μάϊος 9, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Τα συγκεκριμένα δεν έχουν windows και ούτε πληρώνεις κάτι για το λειτουργικό:Λειτουργικό Linux Ubuntu Edition 12.04 Αυτό που κερδίζεις είναι η 5ετή εγγύηση next day και η ποιότητα κατασκευής. Σε κομμάτια (με τα φθηνότερα που μπορείς να βάλεις σε κουτι, psu, κτλ) είσαι στα 312€ και με ένα χρόνο εγγύηση Προσωπικά θεωρώ οτι τα 140€ πιο πάνω για την ποιότητα που προσφέρεται, σε σύγκριση με κουτι, τροφοδοτικό μάρκας κάψε με και αναλογιζόμενος οτι για 5 χρόνια θα έχεις ήσυχο το κεφάλι σου από hardware, αξίζει. (επίσης τα dell έρχονται με πληκτρολόγιο-ποντίκι οπότε τα βγάζεις από το συνολικό κόστος ) Ναι απλά η κοπέλα δεν είναι να μαθαίνει νέο o/s οπότε αναγκαστικά πάω σε λύση win Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit Μάϊος 9, 2014 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Ναι απλά η κοπέλα δεν είναι να μαθαίνει νέο o/s οπότε αναγκαστικά πάω σε λύση winΓια αυτό λέω οτι η διαφορά είναι στα 140€. Γιατί και στις 2 περιπτώσεις θα πρέπει να αγοράσεις λειτουργικό, τώρα το ποιά έκδοση θα αγοράσεις θα αλλάξει και το συνολικό κόστος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Μάϊος 9, 2014 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Ναι απλά η κοπέλα δεν είναι να μαθαίνει νέο o/s οπότε αναγκαστικά πάω σε λύση win Στα 500€ είναι και το λειτουργικό; Γιατί αν όχι, κάτι γίνεται νομίζω. Edit: Βάζω κάτι από e-shop. Για την χρήση που κάνει θα είναι super. Αν θέλει μεγαλύτερη οθόνη, π.χ. 23άρα μπαίνει κάτι καλό με άλλα 30€ περίπου. Αν θέλει και λειτουργικό, δεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Μάϊος 9, 2014 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 [MENTION=31462]pnick[/MENTION] Ωραίο το μηχανάκι δεν λέω, αλλά πρέπει να έρθει με λειτουργικό. Εγώ δεν βάζω τα χέρια μου εκεί :mamba: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Μάϊος 15, 2014 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2014 νομίζω πως με τις προυποθέσεις που έθεσες κάτι τέτοιο σου κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάϊος 15, 2014 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2014 νομίζω πως με τις προυποθέσεις που έθεσες κάτι τέτοιο σου κάνει.Απλά να μάθει τι σημαίνει και αν του κάνει το:Κάθε κομμάτι καλύπτεται από την Εγγύηση του Κατασκευαστή Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Μάϊος 15, 2014 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2014 νομίζω πως με τις προυποθέσεις που έθεσες κάτι τέτοιο σου κάνει.αυτό με την εγγύηση που θέτει ο [MENTION=4676]tragikos[/MENTION] σημαίνει ότι αν χαλάσει κάτι, πρέπει ο καταναλωτής να μιλήσει απευθείας με τον κατασκευαστή; ή απλά είναι disclaimer σχετικά με χρόνους αντικατάστασης και service; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Μάϊος 15, 2014 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2014 Το καλύτερο είναι να επικοινωνήσεις με το κατάστημα αντί να κάνουμε εικασίες...Sent from my Lumia 520 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.