Lewnidas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2004 Συνη8ως επαιρνα τα αρχεια που ζητουσε η εγκατασταση ενος παιχνιδιου σε ενα φακελο και ετσι δεν μου ζηταγε η εγκατασταση 2ο η 3ο σιντι.Τωρα με το φιφα μου ζηταει οτι και να κανω.Υπαρχει κανας τροπος να μπορω να το εγκαταστησω απο το σκληρο μου η και απο το ντιβιντι χωρις να μου ζηταει 2ο σιντακι? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Οκτώβριος 26, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Μπορείς να πάρεις backup τα cd σε iso images και να τα κάνεις mount με το imagedrive του nero. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Οκτώβριος 26, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 και γώ το ίδιο πρόβλημα έχω... Και όχι μονο με το φίφα αλλά και αλλά παιχνίδια οπως το call of duty.... Σε ολα τα υπόλοιπα οκ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Οκτώβριος 26, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Υπαρχει και η αλλη περιπτωση να κανεις back up το φακελο του εγκατεστημενου παιχνιδιου και να το σωσεις σε ενα ντιβιντι ,ετσι εχω κανει στο call of duty .Αλλα 8α δοκιμασω αυτο που ειπε το παλικαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Οκτώβριος 27, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2004 Την βρήκα την διαδικασία....1. Κάνε έναν φάκελο στον σκληρό σου με όνομα "FIFA2005_CD1". Μέσα σε αυτόν αντέγραψε το CD1 και από το CD2 όλα τ΄ αρχεία εκτός από το "autorun.inf" και το "fifapc.ico",2. ’νοιξε το αρχείο "common_filelist.txt" με το Σημειωματάριο. Θα παρατηρήσεις ότι όλες οι εντολές-γραμμές ξεκινάμε κάπως έτσι: "1,1,path\file" ή "2,3,path\file". Το πρώτο νούμερο, που έχω με κόκκινο χρώμα, δείχνει το νούμερο του CD όπου βρίσκετε το κάθε αρχείο. Απλά εσύ άλλαξε όλα τα 2άρια σε 1,3. Τέλος γράψε τ' αρχεία σε ένα DVD-R, με όνομα δίσκου "FIFA2005_CD1".ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΩΝ CD & ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
desosav Νοέμβριος 23, 2004 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 και γενικοτερα για τετοιες μετατροπες κοιταξτε εδω: http://fileforums.com/showthread.php?t=64871&highlight=FIFA+2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.