pnick Μάϊος 8, 2014 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2014 Εγώ σουβλάκια έφαγα [MENTION=24569]g.shock[/MENTION]. Οπότε κέρνα εσύ για το τροφοδοτικό που... δεν θα πάρεις! Χωρίς πλάκα, πάω πάσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 8, 2014 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2014 Εγώ σουβλάκια έφαγα [MENTION=24569]g.shock[/MENTION]. Οπότε κέρνα εσύ για το τροφοδοτικό που... δεν θα πάρεις!Χωρίς πλάκα, πάω πάσο. χωρίς πλάκα πεινάω και θα ρίξω καμιά ευχή για τα τροφοδοτικά σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Μάϊος 8, 2014 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2014 χωρίς πλάκα πεινάω και θα ρίξω καμιά ευχή για τα τροφοδοτικά σας Ρίξε! Δεν πιάνει! Έχω Corsair... Link to comment Share on other sites More sharing options...
g.shock Μάϊος 9, 2014 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 ε άντε και ................................... :...: Sorry αγάπη αλλά πεινούσα...τι να κανω ο κακομοίρης, να ψοφήσω απο την πείνα ??? Ρίξε! Δεν πιάνει! Έχω Corsair... :hehe: χωρίς πλάκα πεινάω και θα ρίξω καμιά ευχή για τα τροφοδοτικά σας Μην το κανείς...τώρα που πήρα την απόφαση να το κρατήσω. Εγώ σουβλάκια έφαγα [MENTION=24569]g.shock[/MENTION]. Οπότε κέρνα εσύ για το τροφοδοτικό που... δεν θα πάρεις!Χωρίς πλάκα, πάω πάσο. Any time boy ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 9, 2014 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2014 Εγω πάντως με το σύστημα της υπογραφής σε πλήρες load δεν έχω περάσει τα 300 watt στην πρίζα. Σε bf4 και αλλα βαριά παιχνίδια ειναι ζήτημα να έχω δει ποτε 170 watt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Μάϊος 12, 2014 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2014 [MENTION=21984]fatalara[/MENTION]Δεν δουλεύει καλά ο μετρητής σου. Το 500αρικο το έχεις στο νερό και χωρίς πολλά πολλά σε βαρύ παιχνίδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.