Jump to content

Επιλογή router.

m60a3tts

Recommended Posts

Σας παρακαλώ, επειδή δεν είμαι γνώστης, να μου πείτε εάν αξίζει η αγορά κάποιου από τα παρακάτω, ποιό προτείνεται βάσει των χαρακτηριστικών και της τιμής του, και φυσικά εάν κάνουν γιά Ελλάδα.

2014 Wireless N Router Repeater POE AP High Power 300Mbps Wifi Router Module wireless 802.11N2.4GHZ 2T3R1500MW wireless router-in Wireless Routers from Electronics on Aliexpress.com

New 2014 Concurrent Dual Band Wireless N Wifi Router Through Walls 300Mbps with 4 port LAN Switch Wholesale Free Shipping-in Wireless Routers from Electronics on Aliexpress.com

MW310R tp link 3g wifi 300Mbps 111N 802.11b/g/n Wireless 4 Port WIFI Lan Broadband Router Fast FW300R White Free Shipping-in Wireless Routers from Electronics on Aliexpress.com

Ευχαριστώ πολύ ! :help:

Έχεις προβλήματα με το Thomson ? Αν σου χάλασε και ήσουν ευχαριστημένος μπορείς να βρείς και μεταχειρισμένο. Αν όχι τι σε κάνει να θές να πάς σε καινούργιο ?

Το πρόβλημα είναι ότι το ρούτερ είναι στο ισόγειο μεζονέτας, και θέλω να έχω σήμα wifi στον 2ο όροφο. Ίντερνετ έχω μέσω powerline.

Ρώτησα γιά τα συγκεκριμένα γιατί είδα ότι λένε ότι έχουν μεγάλη εμβέλεια wifi.

Η σωστή λύση θα ήταν να βάλεις ένα wifi repeater και να δυναμώσεις το σήμα. Επειδή όμως το TG585V7 που έχεις, έχουν από τα χειρότερα ασύρματα της αγοράς, μάλλον περισσότερα προβλήματα θα έχεις.

Σωστά επιλέγεις για την αλλαγή, αλλά τα συγκεκριμένα μοντέλα δεν τα γνωρίζω.

Εφόσον έχεις μέσω powerline πάρε ένα access point και σύνδεσέ το με το powerline για να σου δώσει ασύρματο στον 2ο όροφο κ τελείωσες.

Έχω ένα τέτοιο:

Access Point Wi Fi WiFi Extender Ripetitore Wi Fi Bridge WiFi LAN RJ45 | eBay

Αλλά πρέπει να συνδεθεί με το powerline του δευτέρου ορόφου το οποίο έχει μία έξοδο με το καλώδιο, οπότε δεν θα έχει ιντερνετ το pc.

Καμμία ιδέα;;;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.