m60a3tts Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2014 Σας παρακαλώ, επειδή δεν είμαι γνώστης, να μου πείτε εάν αξίζει η αγορά κάποιου από τα παρακάτω, ποιό προτείνεται βάσει των χαρακτηριστικών και της τιμής του, και φυσικά εάν κάνουν γιά Ελλάδα. 2014 Wireless N Router Repeater POE AP High Power 300Mbps Wifi Router Module wireless 802.11N2.4GHZ 2T3R1500MW wireless router-in Wireless Routers from Electronics on Aliexpress.com New 2014 Concurrent Dual Band Wireless N Wifi Router Through Walls 300Mbps with 4 port LAN Switch Wholesale Free Shipping-in Wireless Routers from Electronics on Aliexpress.com MW310R tp link 3g wifi 300Mbps 111N 802.11b/g/n Wireless 4 Port WIFI Lan Broadband Router Fast FW300R White Free Shipping-in Wireless Routers from Electronics on Aliexpress.com Ευχαριστώ πολύ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 6, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2014 Θέλεις ρουτερ ή μόντεμ-ρουτερ?Sent from my Migato GT-N7105 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m60a3tts Μάϊος 6, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2014 Εάν αντικαταστήσω με κάποιο από αυτά το παλιό Thomson TG585V7 που χρησιμοποιώ, θα έχω ιντερνετ;Συγγνώμη αλλά είμαι άσχετος ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastoras Μάϊος 7, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2014 Έχεις προβλήματα με το Thomson ? Αν σου χάλασε και ήσουν ευχαριστημένος μπορείς να βρείς και μεταχειρισμένο. Αν όχι τι σε κάνει να θές να πάς σε καινούργιο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m60a3tts Μάϊος 7, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2014 Το πρόβλημα είναι ότι το ρούτερ είναι στο ισόγειο μεζονέτας, και θέλω να έχω σήμα wifi στον 2ο όροφο. Ίντερνετ έχω μέσω powerline.Ρώτησα γιά τα συγκεκριμένα γιατί είδα ότι λένε ότι έχουν μεγάλη εμβέλεια wifi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 7, 2014 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2014 Η σωστή λύση θα ήταν να βάλεις ένα wifi repeater και να δυναμώσεις το σήμα. Επειδή όμως το TG585V7 που έχεις, έχουν από τα χειρότερα ασύρματα της αγοράς, μάλλον περισσότερα προβλήματα θα έχεις.Σωστά επιλέγεις για την αλλαγή, αλλά τα συγκεκριμένα μοντέλα δεν τα γνωρίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 7, 2014 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2014 Εφόσον έχεις μέσω powerline πάρε ένα access point και σύνδεσέ το με το powerline για να σου δώσει ασύρματο στον 2ο όροφο κ τελείωσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m60a3tts Μάϊος 7, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2014 Εφόσον έχεις μέσω powerline πάρε ένα access point και σύνδεσέ το με το powerline για να σου δώσει ασύρματο στον 2ο όροφο κ τελείωσες.Έχω ένα τέτοιο:Access Point Wi Fi WiFi Extender Ripetitore Wi Fi Bridge WiFi LAN RJ45 | eBayΑλλά πρέπει να συνδεθεί με το powerline του δευτέρου ορόφου το οποίο έχει μία έξοδο με το καλώδιο, οπότε δεν θα έχει ιντερνετ το pc.Καμμία ιδέα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάϊος 7, 2014 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2014 Ίσως κάποιο φθηνό ή μεταχειρισμένο 5 port switch; To βάζεις στην έξοδο του powerline και μια υποδοχή δίνει στο PC και η άλλη στο AP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m60a3tts Μάϊος 7, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2014 Ίσως κάποιο φθηνό ή μεταχειρισμένο 5 port switch; To βάζεις στην έξοδο του powerline και μια υποδοχή δίνει στο PC και η άλλη στο AP.Κάτι τέτοιο εννοείς;;5port RJ45 10 100Mbps Adaptive Ethernet Desktop Switch Network Adapter | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 7, 2014 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2014 Υπάρχει κάποιος λόγος να το πάρεις από έξω;Msystems.gr - Προϊόντα - D-Link 5-Port 10/100 Fast Ethernet Switch Link to comment Share on other sites More sharing options...
m60a3tts Μάϊος 7, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2014 Υπάρχει κάποιος λόγος να το πάρεις από έξω;Msystems.gr - Προϊόντα - D-Link 5-Port 10/100 Fast Ethernet SwitchΌχι, μπορώ να το πάρω και από εδώ φυσικά.Γιά τα ρούτερ ρώτησα γιατί η τιμή τους είναι το 1/2 από εδώ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
m60a3tts Μάϊος 7, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2014 Πήρα ένα 5 port switch, θα το δοκιμάσω με το repeater και θα επανέλθω με τα αποτελέσματα.Σας ευχαριστώ πολύ γιά την βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.