gorg Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2014 Aargh ! Φαίνεται ότι έχω χάσει κάποια καλώδια από το Seasonic X400 (SS-400FL). Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρω αυτό με τα SATA (SS-SATA-55-03); Θα προσπαθήσω να γράψω στην Seasonic αλλά υποθέτω (από αυτά που έχω διαβάσει) ότι δεν απαντούν σε αυτά τα θέματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Μάϊος 6, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2014 Εδω κοιταξες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 6, 2014 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2014 Αν δε βγάλεις άκρη και έχεις έστω και ένα sata δες λύσεις όπως το sata splitter Roline 11.03.1041 | Skroutz.grή απο molex σε sata.BitFenix 4-Pin Molex to 4 Sata Power Extension Sleeved 0.2m (Red Black) | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 6, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2014 Σπίτι έχω κάτι spare καλώδια από τροφοδοτικά Cooler Master.Πιο συγκεκριμένα έχω από την παλιά σειρά M και από την καινούρια V.Εάν τα ψάξεις και νομίζεις πως κάτι σου κάνει, μπορώ να σου στείλω.Στείλε μου ένα πμ απλά για να σε θυμηθώ και να σου πω τι έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Μάϊος 6, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2014 Εδω κοιταξες ? Έχω ένα PCI-E και δεν πιστεύω να χρειαστώ 2ο. Χρειάζομαι το SATA. Μόνο ένας έχει στο ebay (όλο το set) αλλά από USA, και έχει και 30ρι μεταφορικά, χώρια τελωνείο κτλ. Μιας που έχω αυτό με Molex θα κάνω αυτό που πρότεινε η Karmen (thanks) [MENTION=634]GoriLLakoS[/MENTION]: Thanks man ! Θα ψάξω να δω αν ταιριάζουν και μπορεί να σε ενοχλήσω. :red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.