Jump to content

emule Endless Wating

DarkSaga

Recommended Posts

Δυστυχώς τα 6K upload δε σε "ανεβάζουν" γρήγορα στο queue line.Αν κάνεις share πολλά αρχεία, γνώμη μου είναι να τα μειώσεις. Δοκίμασε να μοιράζεσαι μόνο αυτά που κατεβάζεις-default settings του mule-για αρχή και δες πως πάει.

Το κόκκινο χρώμα στη μπάρα σημαίνει no sources,αλλά αρκετές φορές μου έχει τύχει να γίνεται ανοιχτό μπλε (sources found) είτε από το Kad,είτε γιατί κάποιος ήταν offline για κάποιες ώρες-μέρες.Οπότε μην βιάζεσαι να το σβήσεις.Βαθύτερο μπλε,σημαίνει περισσότερες πηγές,άρα το αρχείο θα κατέβει σχετικά εύκολα.

Σε συμβουλεύω μιας και έχεις ISDN να αφήσεις το emule, για να σου λειτουργήσει σωστά πρέπει να ανεβάζεις τουλάχιστον με 8-12. ’ντε και 6, αλλά αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να κατεβάσεις...

Σε μένα, όταν ελέγχω τις θύρες μεσω των οποίων συνδέεται το πρόγραμμα σε άλλους διακομιστές και χρήστες (preferences/connection/test ports) μου βγάζει το ακόλουθο...

Στο πανεπιστήμιο έχουμε proxy, αλλά παρόλο που έκανα τις σχετικές ρυθμίσεις δεν διορθώθηκε...

μήπως φταίει το firewall...έχω το Sygate 5 pro...

..μπορεί να μου εξηγήσει κανείς πώς μπορώ να θέσω ειδικούς κανόνες για το emule και πώς;;

post-230-1416071357,5324_thumb.jpg

Αν συνδέεται, έστω και με lowID,άλλαξε τις default πόρτες,δώσε full access στο μουλάρι η κάνε disable το sygate (αν και φοβάμαι οτι δεν φταίει αυτό,μάλλον ο proxy τα προκαλεί)

p.s: κατέβασε το winmx (tcp 6699,udp6257 / αυτές τις πόρτες ανοίγεις) σε αφήνει να συνδεθείς;Τελειώνει το αρχικό connection test; Αν ναι,τότε είναι μόνο πρόβλημα firewall και λύνεται εύκολα.

• 4 weeks later...

Παίδες υπάρχει τρόπος να κρύψω την ip μου, όταν χρησιμοποιώ το emule;;; Κάτι είχα ακούσει για ένα .dat αρχείο, αλλά δεν θυμάμαι και πολλά...

Εχω φάει ήδη μια κρυάδα αφού μου έκοψαν τη σύνδεση στο παν/μιο μια φορά και θέλω να λάβω τα σχετικά μετρα...βέβαια θα πρέπει να περιορίσω και τη χρήση του προγράμματος αφού βλέπουν την εξερχομενη κίνηση, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...

Αυτό δεν θα κρύψει την ip σου (που είναι αδύνατο) αλλά θα μπλοκάρει μερικές από "ύποπτες διευθύνσεις"http://emulepawcio.sourceforge.net/nieuwe_site/Ipfilter_fakes/ipfilter.dat

Λοιπόν κάνεις copy το shortcut.Στο κεντρικό menu ανοίγεις τα Preferences μετά security.Στο tab "Update from URL" κάνεις paste το παραπάνω shortcut και μετά load.Επειδή ο sever του είναι λίγο αργός, κάνει μερικά λεπτά να ολοκληρωθεί.Θα δεις και σχετική ένδειξη κάτω αριστερά. Ανανεώση κάθε εβδομαδά περίπου από Tools/IP filter δεξί clix/select all/delete.Μετά επαναλαμβάνεις την παραπανώ διαδικασία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.