Jump to content

Σχόλια σε Σύνθεση Gaming PC

Obijuan83

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

O κολλητός μου αποφάσισε να στήσει ένα μηχάνημα για να παίζει παιχνίδια και καταλήξαμε σε αυτά...τα οποία και παραγγείλαμε...

όσο προλαβαίνουμε...αν αλλάζατε κάτι τι θα αλλάζατε;

[ATTACH]1842[/ATTACH]

post-105-1414343059,3157_thumb.jpg

αν δεν κανω λαθος οι σκληροι που εβαλες ειναι Ide.

δεν θα ηταν καλυτερα να βαλετε Sata?(αν σας περνει απο χρηματα)

8500 και φυσικά, άλλο psu...A, και το κουτί είναι ολίγον πλαστικούρα για τα λεφτά του. Καλύτερα το cosmos.

Το σύστημα είναι πολύ καλό το μόνο που ίσως θα άλλαζα είναι ΜΒ.

Θα έβαζα μία με nvdia chipset για να κάνω SLI αργότερα.

Αφού το σύστημα είναι για παιχνίδια.

Αλλά έτσι ίσως να ήθελα και μεγαλύτερο τροφοδοτικό :)

to psu ειναι μια χατα σιγουρα. εχω το 750αρι. ειναι πολυ καλο. αν δεν βαλεις sli μια χαρα σηκωνει.

τα watt δεν ειναι στραγαλια. (δεν θυμαμαι ποιος το ειπε.)

• 2 weeks later...

lol σε gaming pc το ποιο ακριβω πραμα να ειναι τα ηχεια? logitech x540 με 60e δεν σας κανουν? παντως νομιζω οτι εναι καλυτερα να παρει 4χ1gb παρα 2χ2 θα κλοκαροντε καλυτερα.

Oχι τα φτηνιάρικα ηχεία δεν μας κάνουν...Όλος ο κόσμος πάει σε 2x2 GB που ~ 1000ΜΗz πάνε με πολύ ανθρώπινο ρεύμα...οπότε δεν λέει να ζορίζεις τζάμπα το chipset...

με το ρ35 και τα επομενα δεν δινω παρα ελαχιστο ρευμα για να ανεβασω τα 4χ1 στικακια μου. στο 965 βεβαια ηθελε παρα πολυ.

Μικρούς δίσκους για raid0, μια κάρτα ήχου (κρίμα τα ηχεία με την on board) και διπύρηνο 45nm χωρίς ντεγκραντέ :D. Και φυσικά όχι gigabite

εγω παντως απο τα x540 έμεινα ικανοποιημένος, ποντικι καλη φαση θα ειναι κανα logitech 518 ενσυρματο. και το g11 δεν νομιζω οτι αξιζει τα λευτα του. cpu 8400 ή q9450(με το καλο).

Tέλος πάντων το thread πάλιωσε , τα πράγματα αγοράστηκαν οπότε ευχαριστώ όλους για τις παρατηρήσεις τους...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.