zpower Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2004 Μαλλον την αλλη εβδομαδα θα παω για μια καρτα ηχου creative 2 zs και επειδη θελω και καλα ηχεια σκεφτομαι να παω σε creative 7.1 gigaworks...να τα παρω χωρις δισταγμο...? ή εχει κανεις κατι αλλο καλυτερο να προτεινει..?(αλλη μαρκα, τπτ αλλο....??) κυριως θελω καλη ποιοτητα ηχου σε υψηλη ενταση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 26, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Αυτο που εχεις στο μυαλο σου, απλα παρτο.....Nothing more, nothing less. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpower Οκτώβριος 26, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Μολις ειδα και κατι LOGITECH Z-680 Λενε τιποτα αυτα ή οχι επειδη ειναι 5.1 ..?Για πειτε καμια γνωμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Οκτώβριος 26, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Gigaworks 7.1 μην το σκεφταισε!!! ΑΧ ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!! :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Οκτώβριος 26, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Αλλη μία ψήφος στα Gigaworks και απο εμένα τα έχω ακούσει και πραγματικά έχω πάθει πλάκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Οκτώβριος 26, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Σε τι τιμη παιζουν τα gigaworks?Παντως και τα logitech Ζ-680 ειναι κορυφαια.Οποια και να παρεις παντως δεν θα το μετανοιωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 26, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Επειση εχεις και την ZS τα giga θα σου ερθουν κουτι.Το μονο σπαστικο πανω τους ειναι το χειριστηριο τους.Τα logi ειναι επισης καλα οχι τοσο γλυκοηχα αλλα το ιδιο δυνατο εαν και 5.1 + οτι εχουν και το decoder.Ειχα το ιδιο διλλημα πριν κανα μηνα.Με τα πολλα τα 7.1 μου κατσαν στο μυαλο.Ακομα ανρωτιεμαι αργα το βραδυ τι θα γινονταν εαν στο γραφειο καθονταν εκεινο το γ@μα@το χειριστηριο με την μπλε οθονιτσα των logi , τοτε απλα βαζω να παιξει ενα καλο κομματι με cmss 3D που για πρωτη φορα στην ζωη μου το καταλαβα να λειτουργει σωστα και οχι να παραγει θορυβο και απλα χαιρομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Οκτώβριος 26, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Τα δικα μου gigaworks παντως, πανε info-quest μεθαυριο..Απο ποιοτητα ηχου παντως ειναι πολυ καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 26, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από aggelopas Τα δικα μου gigaworks παντως, πανε info-quest μεθαυριο..Απο ποιοτητα ηχου παντως ειναι πολυ καλα. Oπ , για πες τι επαθαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 26, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 έχω δοκιμάσει (και ευτυχώς δεν έχω αγοράσει) 4 διαφορετικά σετς 5.1 και δεν πρόσεξα καμιά διαφορά.....Πάρε ότι πιο φθηνό βρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Οκτώβριος 26, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Παρε τα giga. (Αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Οκτώβριος 27, 2004 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2004 και τα Logitech 680 είναι καλά και τα gigaworks/megaworks... πάντως σκέψου το αν έχεις μικρό χώρο γιατι 7.1 σε ένα δωματιάκι 20τετραγωνικών δεν λέει..δες και τα καινούργια logitech αλλά δεν ξέρω αν έχουν έρθει ελλάδα ακόμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Οκτώβριος 27, 2004 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2004 τα ηχεια της cambridge soundworks aka creative σιγουρα θα ειναι μια επενδυση εαν σκεφτεσαι να τα κρατισεις καιρο,εαν εισαι απο τους τυπους που θα ψηθει να παρει τα 8.1 ή δε ξερω γω τι θα ερθουν μετα,απλα παρε τα πιο φθηνα που θα βρεις.Ειμαι με τα c.s. dtt2500 5.1 σχεδον 6 χρονια κ οσο κανουν τη δουλεια τους δε σκεφτομαι να τα αλλαξω για 7.1 κ 15.1!εξαλου ολες οι ταινιες βγαινουν 5 καναλα κ τα υπολοιπα απλα ειναι ενα simulate των υπολοιπων,καλα για τραγουδια μη μιλησουμε το 98% ειναι στερεοφωνικα κ θα συνεχισουν να ειναι για πολλα χρονια!Edit:!!!!! οσα περισσοτερα ηχεια τοσο περισσοτερα καλωδια!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.