MeSSPi Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2014 γεια σας θέλω να παίξω το saints row the third με ένα φίλο παο γερμανία όταν όμως πάμε να παίξουμε μας λέει ότι δεν γίνετε γιατί δεν έχουμε την ίδια version
tragikos Μάϊος 6, 2014 #4 Μάϊος 6, 2014 Δυστυχώς ο φίλος σου από τη Γερμανία έχει την λογοκριμένη έκδοση του παιχνιδιού και γιαυτό.Μπορείς να δοκιμάσεις όμως αυτό.
MeSSPi Μάϊος 7, 2014 Author #5 Μάϊος 7, 2014 φιλε επειδή τα αγγλικά μου δεν είναι και πολύ καλά μπορείς να με βοηθήσεις
tragikos Μάϊος 7, 2014 #6 Μάϊος 7, 2014 Θα πρέπει να δώσεις στον φίλο σου τα αρχεία:game_launcher.exesaintsrowthethird.exeSaintsRowTheThird_DX11.exeπου βρίσκονται στον φάκελο:<φάκελος που εγκατέστησες το Steam>\steamapps\common\Saints Row the Third\Και να τα βάλει στον αντίστοιχο δικό του φάκελο.Δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει, αλλά δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις...
MeSSPi Μάϊος 7, 2014 Author #7 Μάϊος 7, 2014 ένας λέει ότι αυτό δεν λειτούργησε εγώ θα περιμένω να μπει ο φίλος μου facebook γιάννα δοκιμάσουμε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.