Jump to content

PQI-ADATA-PATRIOT........Ολο και μπερδευομαι.......

greekfragma

Recommended Posts

εκει που λεω οτι ξεκαθαρισε το τοπιο μπαινει κατι αλλο μεσα στη μεση και μου τα χαλαει ολα........και φτου ξανα μανα απο την αρχη..:mad:

οποιος γνωριζει παρακαλω να βοηθησει γιατι θα τρελλαθω......πρεπει καποια στιγμη να διαλεξω.......

οι A-data Vitesta 566 λιγο-πολυ γνωστες ειναι..........δεν θελουνε ρευμα και 300αριζουν για πλακα.......χωρις ομως και τα καλυτερα ταημινγκς.........ακριβουτσικες βεβαια...290ευρω τα 2χ512

http://www.pc-memory-upgrade.co.uk/memory/ddr-ram-pc4500.asp

οι patriot λιγο πολυ αγνωστες στην ελλαδα.........

1Gb kit Extreme Bandwidth PC3200 2-2-2 Dual Channel - Patriot PDC1G3200+XBLK

σε ριβιου που βρηκα λεει οτι φτανουν συχνοτητες 4200..............

http://www.gurureview.co.uk/content/view/348/0/1/4/

Very low latency timings of 2,2,2,5 at PC3200 speeds

Capable of PC4200 speeds with timings of 3,4,4,8

PC4000 speeds attained with timings of 2.5,3,3,8 and only 2.8v

στα θετικα τους βλεπω

1)την πολυ καλη τιμη που εχουν(275ευρω τα 2χ512)

2)τα Samsung TCCD chips

3)Dual Channel Optimised

4) το παραπανω ριβιου αν και δεν ξερω ποσο εγκυρο ειναι

τελος οι pqi οι οποιες υπαρχουν μονο σε ενα γερμανικο σαητ το οποιο δεν γνωριζω εαν στελνει ελλαδα..........εχω κανει και αναλογο θρεντ

http://www.cssc.de/shop/product_info.php?cPath=3_300&products_id=8161648

μετρια τιμη οπως και οι Α-DATA Vitesta αλλα πιο πολλα υποσχομενες απο φορουμς του εξωτερικου λογω TCCD chips + Brain Power pcb

τα φωτα σας πλιζζζζζζζ........εχω σαλεψει απο το πολυ ψαξιμοοοοοοο:confused:

:help:

Διάβασα ότι η ADATA η συγκεκριμένες είναι απλός καλές για TCCD

Τώρα για την patriot διάβασα είναι αρκετά καλές αλλά έχει τύχει και σε mobo που δεν έχουν πάει και πολύ καλά , δηλ όπως κάτσει , αυτά έχω διαβάσει , δεν τις έχω δοκιμάσει για να σε πω σίγουρα σίγουρα θα έχεις ανταπόκριση , περίμενε ;)

ευχαριστω γιωργη για την απαντηση......το περιμενε ειναι καπως σχετικο........ο ξαδερφος σου θα αρχισει να με βριζει που κραταω τοσο καιρο το ενα 512αρι του..........

σαν πιο πιθανη αγορα μεχρι τωρα βγαινουν οι A-data Vitesta τις οποιες και ειχα σταμπαρει απο την αρχη που εψαχνα.......βεβαια μου κανει καπως να ξεκινησω απο αυτες και μετα απο τοσο ψαξιμο να καταληξω στις ιδιες......

κανεις αλλος να μου πει τη γνωμη του παιδες?ειμαι με δανεικο ντιμ 20μερες τωρα και δεν πολυγουσταρω.......

θα παρακαλουσα αν ξερει καποιος το οτιδηποτε για μαγαζι με pqi που να φερνει ελλαδα να ποσταρει.........εαν δεν τις βρω καπου που να στελνουν θα παραγειλω τις a-data........

γμτ......ηθελα να δοκιμασω οπωσδηποτε το brain power μαζι με tccd πανω στην DFI..........

βοηθεια ωρε παιδιααααα!!!!!

Τωρα το ειδα... Μαλλον το εχετε δει ηδη αλλα anyway...

Μηπως θα επρεπε να κρατησεις τις δανεικες μνημες για λιιιιιιγοοοο ακομα???

Αυτο απο inquirer

IT'S NOT A nuclear powered space ship, it's just a special high voltage RAM for overclockers. It's nothing less and nothing more.

Still if you are knee deep in the overclocking waters, you have to follow what OCZ, Corsair, Muskin, Kingston or other memory companies have to say to see what's going on. This time it's all about OCZ which will introduce PC 3200 low latency memory that will offer very high overcocking potential and will work at low latency speeds.

This memory will work at DDR 400 speed with normal voltage, but if you give it 3.0+ volts it will overclock it at much higher speeds. You will be able to shove it over 500MHz and make it work at 3-2-2 timings. If you are brave enough and if you push it up to 3.3+ volts you might be able to clock it up to 550MHz and still manage to get close to 3-2-2 speeds.

Overall, if you are a overclocker and if you are not happy with your latencies and speeds of your memory this might be a good catch. It should be announced and available soon.

Κι αυτο απο xtreme

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=44420

Καλη διασκεδαση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.