Jump to content

Parts για APU σύστημα

Tomahawk

Recommended Posts

Θα φτιάξω ένα APU συστηματάκι για να μείνει για κάποια χρόνια, δεν παίζω άλλωστε και παιχνίδια οπότε μια χαρά.

PSU έχω παραγγείλει το Be Quiet Power 7 500W

Μητρική λέω τη Gigabyte GA-F2A88XM-D3H

Μνήμες πήρα τις Kingston Beast της πρόσφατης προσφοράς απο U.

APU λέω τον 6800Κ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το κουτί και η ψύκτρα, γενικά θέλω αθόρυβη λειτουργία...

Είχα αποφασίσει για το Nanoxia Deep Silence 4 και το είχε 72€ το ebw αλλα γιοκ, τα 80++ του eworld δε τα δίνω είναι η αλήθεια οπότε αν δε ξαναβγεί τις επόμενες μέρες ψάχνω για εναλλακτική.

Συμπαθητικό το Corsair Graphite 230T (Window), με φοβίζουν όμως οι πολλές τρύπες...

Απο fans δε θα παίξουν πολλά βέβαια, 1-2 μπροστά και 1 πίσω.

Θα ήθελα και minimum 3 θύρες usb μπροστά, στη περίπτωση του corsair κι αυτό φτιάχνεται με τα 3 bays μπροστά...

Ψύκτρα σκέφτομαι ή Zalman CNPS10X Optima ή CoolerMaster Hyper 212 EVO.

To πλάτος του κουτιού δε θα πρέπει να ξεπερνάει τα 21cm και η τιμή τα 75€.

Η ψύκτρα max μέχρι τα 30-32€.

Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

Άμα δε παίζεις παιχνίδια, τι τον θες τον Α10; Ο λόγος ύπαρξης αυτού του επεξεργαστή είναι για να έχεις συμπαθητικά γραφικά χωρίς πολλά έξοδα.

Άμα δε σε ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια, πάρε κάναν pentium G/i3 (εξαρτάται από τη χρήση που το θες) με την onboard. Είναι πολύ πιο δροσεροί και suited για μικρά κουτιά.

Θέλω κάτι που να είναι futureproof και αν τυχον βάλω κάνενα fifa αργότερα να μη σέρνεται!

Ας υπάρχουν οι επιδόσεις, το σύστημα ούτως ή άλλως θα το κρατήσω 3 χρονάκια σίγουρα!

Εντάξει αφού το βρήκα σε καλή τιμούλα ας υπάρχει! :p

Για ψύκτρα ακόμη το σκέφτομαι, σε περίπτωση που πάω προς το Corsair 230T (αν και δε μου γεμίζει το μάτι) μια H60 (τη βρήκα επίσης σε καλή τιμούλα) θα άξιζε;

Δε μπορώ να βρω κουτί, το ένα μου ξινίζει το άλλο μου βρωμάει!

H H60 δεν αξίζει με τίποτα. Στα λεφτά της, οποιαδήποτε αερόψυκτρα είναι καλύτερη. Ακόμα και η 212 Evo την περνάει σε απόδοση, στα 30€.

Αν πάς για Liquid κοιτάς από Η80i και πάνω για να αξίζει. Επίσης, οι liquid κάνουν θόρυβο, οπότε μη το σκέφτεσαι.

Edit: Αυτό το κουτί το έχεις δει;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.