Jump to content

SOS: Ποιά από τις δύο...GV-N770OC-4GD (rev. 2.0) vs GV-R928XOC-3GD-GA (rev. 2.0)

apollon18

Recommended Posts

Αν γίνεται και μια αιτιολόγηση και αυτή με τα λιγότερα προβλήματα. Αν κάποιος την έχει ακόμα καλύτερα. Reviews δεν έχω βρεί στο internet.

Σε επιδόσεις είναι ίσα νερά-ίσα πανιά. Αλλού υπερτερεί η μία, αλλού η άλλη. Αν έχεις οθόνη πολύ μεγάλης ανάλυσης, τότε η 280Χ έχει προβάδισμα. Το θέμα είναι ότι για την 280Χ γενικώς (όχι την συγκεκριμένη υλοποίηση) έχω δεί πάρα πολλά προβλήματα, και σε ελληνικά forum και σε ξένα που μπαίνω που και που. Από gtx 770 (αυτήν έχω κι εγώ, αλλά σε άλλη υλοποίηση) έχω ακούσει-διαβάσει ελάχιστα παράπονα, πάλι ανεξαρτήτως υλοποίησης. Άρα από θέμα αξιοπιστίας-προβλημάτων νομίζω ότι η 770 είναι σε πολύ καλύτερη θέση.

Ανάλογα τι παίζεις. Αν παίζεις πχ BF4, η ΑΤΙ έχει σαφώς λιγότερα προβλήματα.

Οπότε βλέπεις τι σε ενδιαφέρει και επιλέγεις βάσει αυτού.

Με ενδιαφέρει overall ποια είναι καλύτερη κάρτα. Όχι για κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.