the structure of red Ιούνιος 22, 2014 Author #181 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2014 ΤΕΛΕΙΩΣΕ! αυτο θα αγορασω...δεν ξανα αλλαζω... μονο μητρικη αν βρω κατι καλυτερο γιατι αυτη δεν μου γεμιζει το ματι... τι λετε για την συνθεση? βασικα χωρανε ολα αυτα μεσα στο κουτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Ιούνιος 22, 2014 #182 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2014 :flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Ιούνιος 22, 2014 #183 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2014 ΤΕΛΕΙΩΣΕ! αυτο θα αγορασω...δεν ξανα αλλαζω... μονο μητρικη αν βρω κατι καλυτερο γιατι αυτη δεν μου γεμιζει το ματι... τι λετε για την συνθεση? βασικα χωρανε ολα αυτα μεσα στο κουτι? Το μονο που αξιζει να αλλαξει ειναι η επιλογη μαγαζιου! Αν ψαξεις σε σκρουτζ παιζει να γλυτωσεις ενα 150ρι με την ιδια συνθεση. Αν βεβαια εχεις εμονη με τις πολλες δοσεις ισως ειναι δυσκολοτερο να επιλεξεις παντα το φθηνοτερο αλλα νομιζω λιγο-πολυ ολοι κανουν ατοκες. Οσο για τις εγγυησεις του συγκεκριμενου μαγαζιου, απλα ειναι το ιδιο χαλια με τα μαγαζακια του στυλ "ενα τηλεφωνο και μια σελιδα" οποτε αφου ετσι κι αλλιως σε καλυπτουν απλα οι κατασκευαστες των parts οπως σε οποιοδηποτε μαγαζι δε βλεπω το λογο να το επιλεξεις... Απο κει και περα ειναι θεμα επιλογων Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Ιούνιος 22, 2014 #184 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2014 [MENTION=29341]idonthave[/MENTION] άργησες...:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιούνιος 22, 2014 #185 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2014 [MENTION=32391]the structure of red[/MENTION], εχω αρχισει και πιστευω οτι τρολλαρεις εδω μεσα..!!! :hmm: EDIT... ΠΡΟΣ MODS... μηπως να κλειδωσετε το θεμα? 10 σελιδες ειναι πολλες για να αποφασισει καποιος τι θα αγορασει....!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούνιος 22, 2014 #186 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2014 να αναφερω πως βγαζω το bitfenix phenom M μαυρο στο κλαρι ? XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Ιούνιος 22, 2014 #187 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2014 @the structure of red, εχω αρχισει και πιστευω οτι τρολλαρεις εδω μεσα..!!! :hmm: :-O ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ!!! Οκ απλα Ε Λ Ε Ο Σ :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 23, 2014 #188 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2014 απο τα 4GB ram που ειχες σκοπο , πηγες 16..τα δυο ακρα.. απο 500Ε οθονη επεσες στα 140... αυτο θα πει σταθεροτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragontech Ιούνιος 24, 2014 #189 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2014 ΤΕΛΕΙΩΣΕ! αυτο θα αγορασω...δεν ξανα αλλαζω... μονο μητρικη αν βρω κατι καλυτερο γιατι αυτη δεν μου γεμιζει το ματι... τι λετε για την συνθεση? βασικα χωρανε ολα αυτα μεσα στο κουτι? η οθονη δεν ειμαι σιγουρος για το αν χωραει στο κουτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.