unstoppable Οκτώβριος 26, 2004 #21 Οκτώβριος 26, 2004 Οταν ανοιγεις το "Νεα θεματα" και η μιση λιστα ειναι offtopic δεν ειναι οτι καλυτερο πιστευω, υπαρχουν και αλλα forums για αλλα θεματα οπως ολοι ξερουμε.
paschalia Οκτώβριος 26, 2004 #22 Οκτώβριος 26, 2004 Το τοπικ του Σταματα ακομα εξω ειναι ? Καλα τοσο καιρο κανει πιπι ?
jax7480 Οκτώβριος 26, 2004 #23 Οκτώβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από BanOr jax7480 ξενέρωσα ρε μαν...Πιστευα οτι σκεφτόσουν κιολας..Σορυ αλλα μερικά ατομα και μαλλον ελάχιστα..γουσταρουν εξίσου να αράζουν στο PC αλλα δκέφτονατι και αλλα πράγματα..Αν μιλάς ολη την ημέρα για τους υπολογιστες χανουν το ενδαφέρον τους..'Γ'Ν'Ω'Μ'Η 'Μ'Ο'Υ(το τονιζω).Οκ εγώ αν δεν γούσταρα κατι δεν θα έκανα τοσα post αλλα θα έκανα 1-2 για να πω οτι το thread ειναι ακυρο και να σβηστει..Τώρα αν γουστάρεις το κρα πισω απο ένα μηχάνιμα καταλαβαίνω...Τι να πω??Πίστευα οτι δεν ήσασταν με παροπίδες μονο στα PC!!!και το λείγω εδώ γιατι δεν γουστάρω για την μ****α του εγκεφάλού σου να φάω Ban απο ένα τόσο αξιόλογο site!!!!!!!!!!!!!! Ειλικρινα λυπαμαι αν το βλεπεις ετσι. Μαλλον τα 70 ποστ που εχεις και ο χρονος που εχεις φαει πισω απο την οθονη για να σερφαρεις μεσα στο site, ηταν μονο και αποκλειστικα για τα πισι. Γιατι αν εβλεπες και κατι παραπανω πρωτον θα καταλαβαινες οτι προσωπικα εγω τουλαχιστον δεν θιγομαι και δεν κραζω κανεναν με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εννοια αλλα παντα στο επιπεδο του χαβαλε. Τωρα αν σε ενοχλησε ο χαβαλες που καναμε πολυ ευχαριστως να σβησω οτι εγραψα. Επισης.....στο poll σου...ψηφισα με το που το ειδα. Που σημαινει οτι μαλλον εχω την ιδια "μ α λ α κ ι α" στον εγκεφαλο με εσενα που ανοιξες το poll.Τα ποστ μου τα εσβησα. Σορρυ μαν αν θιχτηκες.
fanisk Οκτώβριος 26, 2004 #24 Οκτώβριος 26, 2004 paschalia συγγνωμη αλλα εγω βρισκω εσενα ακυρη τωρα...γιατι τα περισσοτερα ποστ σου ειναι copy-paste αστεια κειμενα(πολυ ωραια!...απλα λεω τι ειδους ποστ ειναι!)...Πολλοι κ διαφοροι τιτλοι, οι οποιο ουτε αυτοι ειναι στο πνευμα του Labη με τα πισια...Απλα επειδη μου φανηκε λιγο ειρωνικο το ποστ σου...
jogi Οκτώβριος 26, 2004 #26 Οκτώβριος 26, 2004 Πήγαινα παλιά, στο λύκειο αρκετά συχνά. Ηταν βλέπεις και ωραίος τόπος για γνωριμίες! Ξέρει κανείς αν εχει ανοίξει κανένα καινούριο στην αθήνα, ή γιατί έκλεισε το παλιό?
BanOr Οκτώβριος 26, 2004 Author #27 Οκτώβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από jogi [Σήμερα, στις 22:23] Πήγαινα παλιά, στο λύκειο αρκετά συχνά. Ηταν βλέπεις και ωραίος τόπος για γνωριμίες! Ξέρει κανείς αν εχει ανοίξει κανένα καινούριο στην αθήνα, ή γιατί έκλεισε το παλιό? Και εγώ θέλω να μάθω αν υπάρχει new..To παλιό είχε ακουστει οτι θα γκρεμιζόταν για να γινει πολυκατοικία..Q-Who knows???A:-Καποιος που μενει στην Σαμου..(οδος παγοδρομιου)
blade_pan Οκτώβριος 26, 2004 #28 Οκτώβριος 26, 2004 Παλια πηγαινα καθε βδομαδα...,ειχε τυχει να κανω κοπανα απο το σχολειο και να παω!!!!!Τελειο.....Τωρα παει.....
BanOr Οκτώβριος 26, 2004 Author #29 Οκτώβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από blade_pan Παλια πηγαινα καθε βδομαδα...,ειχε τυχει να κανω κοπανα απο το σχολειο και να παω!!!!!Τελειο.....Τωρα παει..... κάθε Σάββατο ήμουν εκει εγώ...
BanOr Οκτώβριος 26, 2004 Author #30 Οκτώβριος 26, 2004 +fantasy=Δεν ξέρω τι ακριβως είναι...ακυρωσε το...Εννοώ αν μπορεις...αν εχείς την δυνατότητα...Αλλά αστο...για 2 μερες ακομα...
fanisk Οκτώβριος 26, 2004 #31 Οκτώβριος 26, 2004 χεχε BanOr το +fantasy το εχει βαλει ο Βασιλης, δεν ειναι κατι σαν moderator...Κ εσυ μπορεις να βαλεις οτι θες! Αντι να λεει member..Βασιλη χαλαρωσε ρε συ, εχουμε δει εδω μεσα και αλλα θεματα που δεν ταιριαζουν με πισια αλλα καποιοι ενδιαφεροντουσαν..Αν σε ενοχλει, απλα προσπερασε το!
GoriLLakoS Οκτώβριος 26, 2004 #32 Οκτώβριος 26, 2004 Χαλαρος ειμαι......!....Δεν καταλαβανω γιατι θελει να το σβησω ομως.......ισως να μου εστελνε ενα πμ να μου εξηγησει....!Αρχική απάντηση από BanOrΑλλά αστο...για 2 μερες ακομα... ?????
fanisk Οκτώβριος 27, 2004 #33 Οκτώβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης Χαλαρος ειμαι......!....Δεν καταλαβανω γιατι θελει να το σβησω ομως.......ισως να μου εστελνε ενα πμ να μου εξηγησει....!????? Βασιλη αν καταλαβα καλα νομιζε πως το +Fantasy που εχεις εσυ, ειναι κατι σαν moderator καταλαβες?Καποια κατηγορια δλδ...Μαλλον για αυτο νομιζε οτι εισαι κατι σαν mod και ειπε να σβησεις το θεμα...
paschalia Οκτώβριος 27, 2004 #35 Οκτώβριος 27, 2004 Αρχισε το πειραμα κιολας Αορατε ?(Τι βλεπεις? Βλεπω συμπιεστες .. πολλους συμπιεστες ... μεγαλους μικρους μεσαιους.. να με κυνηγανε )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.