BanOr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2004 Λοιπόν απο την στιγμή που δεν ύπαρχει ένα τετοιο θέμα είπα να κάνω!!!Λοιπόν...Είχες πάει ποτέ στο παγοδρόμιο? Αν γνωρίζει κάποιοσ για κάποιο νέο παγοδρόμιο..Ας μου πει.Έχω ακο'υσει ότι θα ανοίξει εκεί που ήταν του Αμαρουσιου!Εσείς ξέρετε κατι?????
cherryman Οκτώβριος 26, 2004 #2 Οκτώβριος 26, 2004 Δεν έχω πάει ποτέ, πολλές φορές το μελέταγα αλλά τελικά δεν έκατσε. Ξέρω οτι υπάρχει και ένα στο Μοσχάτο, αλλά δεν γνωρίζω μήπως και αυτό έχει υποστεί τίποτα "αλλαγές" λόγω ολυμπιακών.
paschalia Οκτώβριος 26, 2004 #3 Οκτώβριος 26, 2004 Δλδ αν εγω κανω ενα τοπικ με το αν προτιματε γατα η σκυλο η αν εχετε παιξει μποουλινγκ σε ενα φορουμ σαν τον Λαμπη θα ειναι οκ ? Να μην εχω και ενδοιασμους δλδ στο να ανοιγω τετοια τοπικς..
BanOr Οκτώβριος 26, 2004 Author #4 Οκτώβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Δλδ αν εγω κανω ενα τοπικ με το αν προτιματε γατα η σκυλο η αν εχετε παιξει μποουλινγκ σε ενα φορουμ σαν τον Λαμπη θα ειναι οκ ? Να μην εχω και ενδοιασμους δλδ στο να ανοιγω τετοια τοπικς.. paschalia πίστευα οτι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα...Αν όμως υπάρχει πες σε έναν mod να το σβήσει... U know... Το παγοδρομιο στο Μοσχάτο έχει κλεισει πριν του Αμαρουσσιου..
paschalia Οκτώβριος 26, 2004 #5 Οκτώβριος 26, 2004 Απλα απο περιεργεια , τι εννοεις με αυτο το u Know ?
BanOr Οκτώβριος 26, 2004 Author #8 Οκτώβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης Οχι να μην εχεις κ πολλους....ετσι κ αλλιως στην τρυπα θα μπαινουν....λοοοοοολ.....οπως νομιζω οτι θα μπει κ αυτο μιας κ δεν εχει τιποτα να συμβουλεψει καποιον.........!λοοοολ...... no offense..... Εγω ενα φεγγαρι ειχα παει στου μοζχατου....τωρα μιλαμε πριν 5 χρονια...αλλα απ'οτι ξερω εχει 'ξεριζωθει' αυτο εδω κ κανα 3αρι χρονια.... Όχι τόσο πολύ πιο λίγο απο 3 χρόνια πρεπει να είναι... Ηero Όχι μαν δεν οβερκλοκάρεται..
paschalia Οκτώβριος 26, 2004 #9 Οκτώβριος 26, 2004 Bασιλη παληκαρι μου , απο δικα μου τοπικς μονο ενα εχει μπει στην μαυρη τρυπα γιατι μπορει εσενα να σου φαινονται ακυρα αλλα προσεχω τι ανοιγω και προσεχω τι βαζω απο αντιγραφες
BanOr Οκτώβριος 26, 2004 Author #10 Οκτώβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Bασιλη παληκαρι μου , απο δικα μου τοπικς μονο ενα εχει μπει στην μαυρη τρυπα γιατι μπορει εσενα να σου φαινονται ακυρα αλλα προσεχω τι ανοιγω και προσεχω τι βαζω απο αντιγραφες Σόρυ αλλα έγω αυτό ήθελα να βάλω..:P:P:P:P:P
unstoppable Οκτώβριος 26, 2004 #11 Οκτώβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από BanOr Λοιπόν απο την στιγμή που δεν ύπαρχει ένα τετοιο θέμα είπα να κάνω!!!....... Έλεος, έλεος, έλεος, έλεος, έλεος, έλεος, έλεος, έλεος, έλεος, έλεος, έλεος, έλεος, έλεος, έλεος, έλεος, έλεος, έλεος, έλεος, έλεος, έλεος, έλεος, έλεος, έλεος, έλεος, έλεος, έλεος, έλεος, έλεος, έλεος, έλεος, έλεος, έλεος, έλεος :slap: :slap: :slap: :weep: :weep: :weep: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
spc Οκτώβριος 26, 2004 #12 Οκτώβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος, ελεος :slap: :slap: :slap: :weep: :weep: :weep: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: και σκεφτόμουν να μην κάνω αντίστοιχο σχόλιο μήπως και είμαι υπερβολικός.....
GoriLLakoS Οκτώβριος 26, 2004 #14 Οκτώβριος 26, 2004 Εγω εκανα...αλλα το εσβησα προς αποφυγη παρεξηγησεων......
BanOr Οκτώβριος 26, 2004 Author #15 Οκτώβριος 26, 2004 Βασιλης κάνε μου μια χάρη...ΣΒΗΣΤΟ!!!!!αν μπορεις {+Fantasy(!?)}
unstoppable Οκτώβριος 26, 2004 #17 Οκτώβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 Unsto σε βρισκω λιγακι υπερβολικο...θα μπορουσες απλα να πεις....ΗΜΑΡΤΟΝ Δικιο εχεις, διορθωσα το Post Μου
BanOr Οκτώβριος 26, 2004 Author #19 Οκτώβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ Τι να σβησει το thread...;;;; Ναι γιατί απο οτι φαίνεται μόνο εγώ το θέλω...Αν μερικοί εδώ νομιζουν οτι τα PC είναι μονο η ζωη τους κάνουν λάθος!!Τέσπα...
GeorgeVasil Οκτώβριος 26, 2004 #20 Οκτώβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 21:04] Τελικα εχεις δικιο ρε BanOr. Προτεινω να ξαναανοιχτει εκεινο το thread που ελεγε για το πλεξιμο. Δεν προτεινω...το ΑΠΑΙΤΩ...ακους εκει... Επειδη τα μεγαλα παιδια, δεν σταματουν να πλεκουν ποτε. TheLab.gr Ποιο πλεξιμο;;;Για πασαρε μας ενα λινκ να δουμε και εμεις...:OT:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.