narta Μάϊος 25, 2014 #121 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 Εμετος. Χρωσταει 170εκ τί θες να κανει δηλαδη, να αφησει να βγει ο Συριζα και να τρεχεουν και να μην φτάνουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 25, 2014 #122 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 Καλα σιγά μη τρέξουν πολυ και πάθουν τίποτα. Θα πάρουν τη μιση περιουσία του κοσμου γιανα ξεπληρώνουν αυτά δε τα κουσες;:banging:ειναι κομμουνιστές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 25, 2014 #123 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 Καλα σιγά μη τρέξουν πολυ και πάθουν τίποτα. Θα πάρουν τη μιση περιουσία του κοσμου γιανα ξεπληρώνουν αυτά δε τα κουσες;:banging:ειναι κομμουνιστές...Πες τα μεγάλε πες τα γιατί κανένας δεν ακούει, οι κομμουνιστές θα μας τα πάρουν τα σπίτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 25, 2014 #124 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 :rofl::rofl::rofl: περα απο την πλάκα συμφωνείς με το να φορολογηθούν οι περιουσίες; εμενα με ανατριχιασε όσο και στα @@ μου να δειχνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 25, 2014 #125 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 Συμφωνώ στο να φορολογούνται αυτοί που τα έχουν. Ο τωρινός τρόπος φορολογίας είναι μη βιώσιμος. Πάρτα πρώτα από τον μπόμπολα κι από τον βαρδινογιαννή και αν δεν φτάσουν έλα και ζήτα μου και μένα μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάϊος 25, 2014 #126 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 Δεν ξέρω τι είναι πιο ανησυχητικό... η προαγωγή η τα χειροκροτήματα άραγε;Προσαγωγή συνταξιούχου που αποδοκίμασε τον Βενιζέλο | EΛΛΑΔΑ | LiFO Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDakias Μάϊος 25, 2014 #127 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 Συμφωνώ στο να φορολογούνται αυτοί που τα έχουν. Ο τωρινός τρόπος φορολογίας είναι μη βιώσιμος. Πάρτα πρώτα από τον μπόμπολα κι από τον βαρδινογιαννή και αν δεν φτάσουν έλα και ζήτα μου και μένα μετά.Ααα, δε τα εχεις καταλαβει καλα. Αυτοι (Βαρδινογιαννηδες κλπ) θα φερουν την αναπτυξη! Δεν μπορεις να τους φορολογησεις και να τσαντιστουν και φυγουν απο την Ελλαδα και πανε σε αλλες τριτοκοσμικες χωρες να κανουν επενδυσεις!Και οταν ερθουν οι επενδυσεις 3 δουλειες θα εχει ο καθενας, απο αυτες τις ανετες που ειναι 4 ωρες και παιρνεις και ενα χαρτζιλικακι!Περα απο την πλακα ομως, οσο η Δημοκρατια μας στηριζεται σε τετοια εκβιαστικα διλημματα τοσο οι μη εχοντες θα τρωμε το αγγουρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 25, 2014 #128 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 Δεν στέκομαι σε λεππτομέρειες διότι όλοι κάνουν τα ίδια. ΟΛΟΙ. Οπότε δεν έχει νόημα.Τώρα αν αυτό το λευκό πράγμα που έχωσε στην τσάντα της η θεία με ταχύτητα που θα ζήλευε και ο Flash Gordon δεν ήταν ήταν φακελάκι και ήταν ψηφοδέλτιο δεν μπορώ να ξέρω αλλά σκεπτόμενος ότι δεν βάζουμε σταυρό αυτή την Κυριακή και ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι είναι 2 πηγαίνει αλλού το μυαλό μου.Δεν είναι καθόλου λεπτομέρεια γιατί δεν είναι καθόλου όλοι ίδιοι, έλεος με το παραμύθι!!Αν πραγματικά το πιστεύετε, άκυρο/λευκό και φύγε από την χώρα, δεν υπάρχει κανένα ευνοϊκό μέλλον.Δίνει φακελάκια η Αριστερά? Οι αν.ελλ? Η ΧΑ? Μπορεί να ήταν ψηφοδέλτιο, βάζεις σταυρό στις ευρωεκλογές.Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 25, 2014 #129 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 Εμένα μου αρέσει ότι περιμένουμε να χαθεί η παλιά γενιά, αλλά φωνάζουμε σθεναρά για την υποστήτιξη τοπυ δικομματισμού με την δικαιολογία ότι αφού είμαστε άσχημα με ΝΔ, μόνη λύση ο Σύριζα για να αλλάξουν τα πράγματα. Μας αρέσει δεν μας αρέσει....ας βγει επιτελους καποιος αλλος οσο ρισκο και να ειναι , ποσο χειροτερη μπορει να γινει η κατασταση ετσι και αλλιωςΗ παλιά γενιά ακόμα δεν έσβησε σύντεκνοι... ρωτήστε για να μάθετε.Βασικά ας μην γελιόμαστε, Ευρωεκλογές είναι. Θα δωθεί ένα κάποιο στίγμα του που οδηγούνται τα πράγματα. Και μέχρι τις επόμενες εθνικές υπάρχει χρόνος για να συμβούν αλλάξουν πολλά. Εμείς ψηφίζουμε μεν, αλλά αυτόν που θα βγει έτσι κι αλλιώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Μάϊος 25, 2014 #130 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 Epic trolia καθως ψηφιζε..[ame=http://www.youtube.com/watch?v=g3PlEy5U3iE]Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ψηφίζει με μια μεγάλη αλήθεια απο πάνω του... - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 25, 2014 #131 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 Από τα exit polls πάντως φαίνεται ότι έπεσε σύρμα και τον στηρίξανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 25, 2014 #132 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 Παιδια ανατροπή πάμε στους δρόμους για επανάσταση:crazy_pilot::crazy_pilot::crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 25, 2014 #133 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 Παιδια ανατροπή πάμε στους δρόμους για επανάσταση:crazy_pilot::crazy_pilot::crazy_pilot: Θυμάσαι τι εγινε με τα exit polls πριν 7 ημέρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 25, 2014 #134 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 Παιδιά μόλις έφτασα Ζυρίχη και δεν έχω ενημέρωση, άρχισαν οι σεισμοί η ακόμα?Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάϊος 25, 2014 #135 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 Παιδιά μόλις έφτασα Ζυρίχη και δεν έχω ενημέρωση, άρχισαν οι σεισμοί η ακόμα?Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το TapatalkΜετεφερε μας τα δεινα του κεφαλαιου που περναν οι Ζυριχιωτες εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 25, 2014 #136 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 Δεν περνάνε δεινά, μάλλον επειδή δεν είναι στο ευρώΣτάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 25, 2014 Author #137 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 η Ελιά και η ΝΔ πως είναι ακόμα εκεί ? στα ΤΡΕΝΑΑΑΑΑΑ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 25, 2014 #138 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 25% η Λεπέν στην Γαλλία. Χωρίς κρίση... Δεν πάνε καλά τα γαλλακια.... (όχι ότι το 12% των αυγοπουλων εδώ είναι καλύτερο) Sent from my LG-D802 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 25, 2014 #139 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 δε πανε καλα. το οτι δε μπορουν να βγουν απτα σπιτια τους μετα τις 6 το απογευμα, πραγμα που γινεται σιγα σιγα και στην κυψελη ειναι ο λογος της λεπεν. οι δολοφονιες απο θρησκευτικες οργανωσεις και η γκετοποιηση ειναι ο λογος. Για σενα μπορει να μην πηγαινουν καλα.Μπραβο στον αντωνη για την επιτυχια του. Κριμα στο συριζα που μπορουν να κλαινε πλεον.Στην ελλαδα δε θα περασει ο κομμουνισμος. Σαμαρας και ελια δειχνουν το δρομο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Μάϊος 25, 2014 #140 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2014 25% η Λεπέν στην Γαλλία. Χωρίς κρίση... Δεν πάνε καλά τα γαλλακια.... (όχι ότι το 12% των αυγοπουλων εδώ είναι καλύτερο) Sent from my LG-D802 using TapatalkΚαιρός να καταλάβουν και οι ιθαγενείς ότι η Ε.Ε. δεν είναι τοτέμ. Αλλες ήταν οι προθέσεις των πρωτοπόρων, και άλλα κάνουν οι μαθητευόμενοι μάγοι / επίγονοι. Αυτό δεν θα έμενε έτσι. Και δεν θα μείνει έτσι....απλή φυσική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.