Jump to content

Εκλογές 2014 (Δημοτικές & Ευρωεκλογές) Πείτε τα ΟΛΑ !

ARMAGEDDON

Recommended Posts

Μια χαρά του τα είπε. Έχουν βρει τώρα όλοι το ποίημα ότι όποιος ψηφίζει Χ.Α. είναι αγανακτισμένος ή ότι τιμωρεί με αυτό το τρόπο τα μεγάλα κόμματα και μπούρδες.

Άσε ρε....

Ειναι μεγαλος φασίστας όπως και πολλοι άλλοι μεσα σε δημαρ πσοκ συριζα και δεν ειναι μπουρδες. ειδικα αυτός ο μαργαρίτης

που με παλιοκομματικές ατάκες νομίζει κανει καριέρα. Όπως μεγάλος φασίστας ο ΓΑΠ που όποτε θέλει ερχεται και φευγει λες και ειναι τσιφλικι η βουλή.

Όπως και ο τσίπρα που αντιγράφοντας τον ΓΑΠ ξεγελάει τον απλό λαό. Νομίζω ο λαός θα μιλήσει την κυριακή με ψήφο σε ελιά.

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply
Ειναι μεγαλος φασίστας όπως και πολλοι άλλοι μεσα σε δημαρ πσοκ συριζα και δεν ειναι μπουρδες. ειδικα αυτός ο μαργαρίτης

που με παλιοκομματικές ατάκες νομίζει κανει καριέρα. Όπως μεγάλος φασίστας ο ΓΑΠ που όποτε θέλει ερχεται και φευγει λες και ειναι τσιφλικι η βουλή.

Όπως και ο τσίπρα που αντιγράφοντας τον ΓΑΠ ξεγελάει τον απλό λαό. Νομίζω ο λαός θα μιλήσει την κυριακή με ψήφο σε ελιά.

Ε αφού όλοι οι δημοκράτες βρήκαν καταφύγιο στην Χρυσή Αυγή, κάπου έπρεπε να πάνε και οι φασίστες.

Snips έισαι σε όλα λάθος. Δεν υπερασπιζομαι το συνταγματικο τόξο ,αλλά οι 500.000 που ψηφίζουν ΧΑ, απλώς ειναι οι 500.000 πρωτοι πιο μαλακες της Ελλάδας. Έτσι απλά. Θα προτιμούσα να ήταν ιδεολογικα ναζι έτσι ωστε να ξέρεις ακριβώς τον εχθρό, αλλά δυστυχώς ειναι απλά μ α λ α κ ε ς υποαναπτυκτοι αμόρφωτοι. Δεν υπάρχει άλλοθι όσο και να ψάχνετε.

BTW τον Αντωνάκη γιατι μας τον βαλανε όλα τα φορα φάτσα κάρτα ;

Όρεξη έχουμε νομιζουν; Να συμπληρώσω και όλους τους υπόλοιπους.

παπαδοπουλε εσυ; η δημαρ και εσυ θα πατώσετε εφοσον δεν ερχεστε με εμας. εμεις δηλαδη σαν αριστεροι ναζι δε σου κανουμε; βγαζουμε δουρου και γαβριελ με λιγη ενδυναμωση απο εσάς.

Snips έισαι σε όλα λάθος. Δεν υπερασπιζομαι το συνταγματικο τόξο ,αλλά οι 500.000 που ψηφίζουν ΧΑ, απλώς ειναι οι 500.000 πρωτοι πιο μαλακες της Ελλάδας. Έτσι απλά. Θα προτιμούσα να ήταν ιδεολογικα ναζι έτσι ωστε να ξέρεις ακριβώς τον εχθρό, αλλά δυστυχώς ειναι απλά μ α λ α κ ε ς υποαναπτυκτοι αμόρφωτοι.

"Πρώτοι πιο μαλάκες;"

Πως διακρίνεις εσύ την πρωτιά στην συγκεκριμένη κατηγορία; Απαιτούνται ιδιαίτερα skills σε μια κοινωνία ΜΑΛΑΚΩΝ να μπορείς να διακρίνεις τους πρώτους των πρώτων. Με ενδιαφέρει.

Λοιπόν. Ενδεχομένως να είμαι λάθος. Κοίταξε, ποτέ δεν ήμουν ιδιαίτερα κοινωνικός. Οπότε δεν έχω επαφές με 500.000 ανθρώπους για να διαπιστώσω πως πραγματικά σκέφτονται και γιατί οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση. Αν εσύ έχεις μπράβο και εύγε που κατέληξες στο ανάλογο συμπέρασμα.

Για την ιστορία λοιπόν πριν από περίπου μιάμιση ώρα μιλούσα στο skype με μια γνωστή γύρω στα 50. Γνώρισα το ζευγάρι μέσω ενός game πρόσφατα. Επειδή ο άντρας της την είχε πέσει για ύπνο και δεν μπορούσα να μάθω κάτι πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι, την ρώτησα κάποια πράγματα για τα σεμινάρια που κάνει ο σύζυγος της (άνεργοι και οι δύο με 3 παιδιά, κάτοικοι σε νησί-και όχι στην Αθήνα, έχει σημασία) και αν τελικά υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι σχετικά με αυτά όπως τους είχαν υποσχεθεί από την τοπική αυτοδιοίηση, ώστε να αποκτήσουν επιτέλους ένα εισόδημα. Ο σύζυγος έχει πρόβλημα και στα δύο πόδια οπότε η εύρεση εργασίας είναι κομμάτι δύσκολο. Κινείται κανονικά, αλλά η γρήγορη καταπόνηση περιορίζει κατά πολύ τις επιλογές σου (και του εκάστοτε υποψήφιου εργοδότη φυσικά).

"Όχι τίποτα, ακόμα περιμένουμε..."

Πάνω στην συζήτηση μου έβγαλε κάποια άλλα οικογενειακά στη φόρα τα οποία δεν ήξερα.

Το δεύτερο παιδί λοιπόν, διαγνώσθηκε με διανοητική καθυστέρηση, σε ποσοστό που αγγιζει το 68% της αναπηρίας.

Έπεσα από τα σύννεφα, διότι τόσο καιρό στο skype και οι δύο τους ακογόταν ευχάριστοι, με χιούμορ κτλ κτλ.

Ούτε αυτο το επίδομα τους δίνουν διότι περιμένουν να περάσουν επιτροπή δεν ξέρω απο πότε. ΘΑ ΘΑ ΘΑ.

"Υπομονή" της λέω.

"Τι υπομονή; Πόση ακόμα; Πόσο πιο χαμηλά να πέσουμε; Και αρχίζει να μου λέει λεπτομέρειες οι οποίες καλύτερα να μην αποτυπωθούν εδώ διότι αποτελούν και προσωπικό απόρρητο και ποτέ δεν ξέρεις ποιος διαβάζει ένα γραπτό κείμενο στο διαδκίκτυο.

"Λοιπόν" μου λέει "Ξέρεις τι ψήφισα?"

Χρυσή Αυγή.

"Ε και τι θα κάνει η ΧΑ δλδ και δεν είναι αυτοί που φαίνονται...", και άρχισα να της λέω διάφορα.

"Άκου" μου λέει. "Δεν έχω καμιά σχέση με όλους αυτούς αλλά μπορούν αύριο να κρεμάσουν όλους όσους παίζουν με την ζωή του παιδιού μου;"

Δεν γνωρίζω από πρώτο χέρι αν είναι αμόρφωτη η παραπάνω γυναίκα, ούτε αν είναι υπανάπτυκτη - δεν μου έδωσε τέτοια εικόνα όλον τον καιρό που μιλάμε. Αν είναι μαλάκω, δεν το ξέρω επίσης.

Μόνο οι σύζυγοι έχουν το προνόμιο να γνωρίζουν αν οι γυναίκες τους είναι μαλακισμένες.

Πάντως για μένα μόνο εχθρός δεν είναι φίλε franky. Δεν είναι εχθρός, αν κάποιος Σαμαράς, Τσίπρας, Κουβέλης, Σακίδιος, και Μπογιόπουλος δεν εχουν καταφέρει να τους πείσουν, αλλά τους έπεισαν κάποιοι άλλοι αμόρφωτοι. Θα μου πεις τους έπεισε δλδ ο κοντός και ο Κασιδιάρης; Έλά ντε...έλα ντε!!!!

Και άντε επαγωγικά αν θες να δεχτώ ότι όντως μιλάμε περι ψηφοφόρων αμόρφωτων και υπανάπτυκτων. Οι υπόλοιποι που είμαστε μορφωμένοι και ανεπτυγμένοι τι πρέπει να κάνουμε; Ποια είναι η αντιμετώπιση μας;

Διότι με αυτά τα λίγα που γνωρίζω σε αυτήν την επιλεκτικά "πρροδευτική" κοινωνία που ζούμε, αν κάποιος κατηγορήσει το αμόρφωτο και υπανάπτυκτο γυφταριό, τον κατηγορούνε για ρατσιμό, του υπενθυμίζουν ότι "οι άνθρωποι αυτοί ποτε δεν πήγαν σχολείο", "είναι αμόρφωτοι" "είχαν ιδιαίτερη μεταχείρηση και μπλα μπλα μπλα.

Αν κατηγορήσει τους παράνομους εγκληματίες που έχουν εγκατασταθει στην χώρα, (ναι ναι ναι ναι με τις δικές μας ευλογίες) θα τον φάμε για ξενοφοβία, και ότι τα βάζει με αμόρφωτους και υπάναπτυκτους "λόγω συνθηκών". Αααα μάλιστα, λόγω συνθηκών εδώ.

Αλλά στην προκειμένη περίπτωση οι αμόρφωτοι που παρασύρθηκαν από την ΧΑ όχι μόνο δεν τελούν...συνθηκών αλλά αποτελούν και τον εχθρό.

Πάνω απ'όλα Δημοκρατικές, ΜΗ-ρατσιστικές ιδέες.

Υπάρχει και οι περίπτωση οι 500.000 να είναι εγγεγραμένα μέλη του συλλόγου των WaffenSS, το μοναδικό ringtone που έχουν να είναι το ERICA, και να παίζουν μόνο με PzIV στο WoT. Τότε ναι. Αποτελούν τον Εχθρό.

Στις Ευρωεκλογές κατεβαίνουν (αν δεν κάνω λάθος) 43 κόμματα, από την άκρα αριστερά εώς την άκρα δεξιά, από πάνω μέχρι κάτω και από μέσα μέχρι έξω.

Δεν υπάρχει η δικαιολογία "δεν ήξερα" τι ψήφιζα. Υπάρχουν τόσες επιλογές και απλά κάποιοι δεν ασχολούνται και πάνε και πετάνε την ψήφο τους.

Είναι δεδομένο ότι η Χρυσή Αυγή είναι νεοναζί, εάν ο άλλος έχει το ελληνικό σύμπλεγμα "ωχαδερφισμού" δεν είναι δικιά μου ευθύνη.

Αν ψηφίζεις Χρυσή Αυγή, το κόμμα που αναπολεί τον Χίτλερ και την εφταετία, τότε ναι, είσαι λακαμάς. Μπορεί να είσαι λιγότερο λακαμάς από αυτόν που θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ ή ΕΛΙΑ αλλά είσαι λακαμάς.

H δικαιολογία δεν ήξερα, πέθανε. Λιγότερο από 3 λεπτά αν σπαταλήσεις στο internet θα δεις τι "αντισυστημικοί" τύποι "που θα τους δείξουν" είναι αυτοί. Το ότι είναι ναζί είναι το ένα κομμάτι, το άλλο είναι ότι δουλεύουν για το σύστημα που τους έφερε εκεί που τους έφερε. Οπότε ναι, αν θέλεις να τιμωρήσεις τον σαμαρά πρέπει να σαι ηλίθιος για να ψηφίσεις τα ορκ.

πάντως θυμίζετε τον Παπαδόπουλο εδώ μέσα (όχι τον παλιό τον new)

σχετικό βίντεο

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Um-l7GP3IJ8]Ο Ρωμανιάς επιπλήτει Ψευτοδημοκράτη Παπαδόπουλο για την Χ.Α.18May14 - YouTube[/ame]

οι απόψεις των ανθρώπων πρέπει να είναι σεβαστές στο εκλογικό θέμα και γενικά ...

διότι ότι είναι αντιαθρωπιστικό - είναι και ρατσιστικό άρα το αποτέλεσμα είναι βρίζεις την ΧΑ είσαι ρατσιστής, βρίζεις το Σύριζα είσαι ρατσιστής και φασίστας βρίζεις το ΚΚΕ είσαι εξωγήινος βρίζεις τους Ανελ είσαι αριστερός ρατσιστής και φασίστας και πάει λέγοντας !

Οπότε τι καταφέραμε ... Μια Ελλάδα ρατσιστές και ΦΑΣΙΣΤΕΣ !

Ζήτω ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΖΗΤΩ :flag: όποιος έχει αντίθετη γνώμη με εμένα (*όταν εννοώ εμένα βάλτε στην θέση τον εαυτό σας για να καταλάβετε και να αναρωτηθείτε μήπως είμαι ρατσιστής ; μήπως είμαι φασίστας ; )

Γενικά τα έχουμε κάνει αχταρμά χειρότερα από τις ποδοσφαιρικές ομάδες !

Μόνο Χ.Α. Αυτοί θα μας σώσουν. Θα κρεμάσουν τα αφεντικά τους και τους κολλητούς τους. Οπότε τους ψηφίζουμε. Τώρα αν τύχει να μην τους αρέσει η φάτσα σου (δίκην Διαλυνά, 2007), σε μαχαιρώνουν άμα λάχει να'ούμ. Τι να κάνουμε; Παράπλευρες απώλειες.

Τυχαινει λογω δουλειας και γνωριμιων να ειχα παρε δωσε για καμποσους μηνες με πρων κομματοσκυλο της ΝΔ (μεγαλος τζογαδορος) ο οποιος πηγε πριν 2 χρονια στην Χ.Α και τωρα βρισκεται στο κελι 33 στην Νιγριτα (πατερας 2 ανηλικων παιδιων κιολας)

Βεβαια για την σημερινη του καταληξη αποτι εχω ακουσει δεν φταιει η ιδια η ΧΑ αλλα ο χατζηδακης της ΝΔ που τον ειχε βολεψει σε ασφαλιστικη εταιρεια, εβαλε χερι στις εισφορες και μετα γεια σας!

Αν σημαντικο ποσοστο απο αυτους τους 500.000 δεν εχουν οντως στον ηλιο μοιρα / ειναι αγανακτισμενοι / εχουν καταστραφει οικονομικα κλπ τι τους εμποδιζει το να ψηφισουν ενα μικρο κομμα που ειναι εκτος βουλης ? Εγω οταν πηγα την κυριακη να ψηφισω μου δωσανε ενα σωρο ψηφοδελτια ( καποια απο αυτα ανοιγανε λες και ητανε παπυροι :p ) εριξα ενα προχειρο γκουγκλαρισμα και το εριξα στις "δυναμεις της κοινωνιας" ( https://lh4.googleusercontent.com/-Q6ky3Blbk34/U3nsiKOiOnI/AAAAAAAAAkk/P_111Q4v-L0/w650-h867/14+-+1 )

Ολα τα κομματα που ειναι στην βουλη φταινε για την σημερινη καταντια της χωρας μας, αλλα λιγοτερο αλλα περισσοτερο, κανενα απο αυτα ομως ειναι λιγοτερο "αντι-συστηματικο" ή πιο "κοντα στον λαο" απο το αλλο , διαολε εδω εχω δει με τα ιδια μου τα ματια τον Κυριακο Μητσοτακη να τρωει στο ιδιο εστιατοριο με την Κανελλη, ποτε θα καταλαβει ο κοσμος επιτελους πως ολος αυτος ο σαματας στην βουλη και στα καναλια ειναι ενα καλοστημενο θεατρο ? ποτε θα καταλαβει οτι η αντι-διαφημιση ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ???

...τι τους εμποδιζει το να ψηφισουν ενα μικρο κομμα που ειναι εκτος βουλης ?

Δύο πράγματα:

1. Η ψυχολογία του νικητή, αυτού δηλαδή που δεν έχει γνώσεις ή επιχειρήματα, απλά θέλει να είναι με ένας από τους καλύτερους

2. Η ψήφος στα μικρά κόμματα πάει ως επί το πλείστον στα μεγάλα. Καλώς ή κακώς ψηφίζοντας ένα κόμμα που είναι κάτω του 3%, δεν κερδίζει έδρες κι έτσι αναδιανέμονται στους μεγάλους. Για να πάρει αξία η ψήφος στα μικρά κόμματα, πρέπει να υπάρξει συσπείρωση γύρω από ένα, ώστε πιά να παίζει ρόλο, κάτι που έκανε η ΧΑ.

To 2004 δεν υπάρχει καν στον εκλογικό χάρτη (υπήρχε στα ψηφοδέλτια), το 2007 το ίδιο, ενώ το 2009 μαζεύει μερικές χιλιάδες ψήφους. Τι άλλαξε μέχρι το 2012 που πήρε το 6.97% ;

Άλλαξε ηγέτη;

Άλλαξε πολιτική;

Άλλαξε στάση;

Όχι.

Πούλησε τσαμπουκά.

Κυνήγησε μετανάστες σε περιοχές που έχουν σοβαρό πρόβλημα.

Υποσχέθηκε να κρεμάσει αυτούς που μας έφεραν εδώ.

Και πλέον μαθεύτηκε.

Είναι οι 500.000 αμόρφωτοι και άσχετοι; Για εμένα όχι περισσότερο από τα 2.000.000 που ψήφισαν ΠΑΝΔΟΚ. Όπως θεωρεί κάποιος λογικό αυτοί που μας έφεραν εδώ, ότι μπορούν να μας σώσουν, έτσι θεωρεί και κάποιος άλλος ότι οι κάφροι είναι ικανοί να ηγηθούν. Ο παραλογισμός είναι ο ίδιος. Αυτό που είπε ο [MENTION=23]DJD[/MENTION] ότι με 3 λεπτά στο internet βρίσκεις τι άτομα είναι, το ίδιο θα έπρεπε να κάνουν και τα 2.000.000, όπου ούτε καν internet δε θα έπρεπε να χρειαστούν.

Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι πως δεν υπάρχει ένας πραγματικός ηγέτης που να πάρει τον κόσμο και τις ευθύνες απάνω του, πράγμα λογικό γιατί η διαδρομή του να φτάσεις την καρέκλα ενός κόμματος δεν είναι σχεδιασμένη για αυτούς και ότι πλέον, κυβερνάει το χρήμα και οι ιδιωτικές εταιρίες, όχι οι πολιτικοί. Οπότε, σε μεγάλο ποσοστό η ψήφος μας πάει χαμένη και απλά μας κάνει να νομίζουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε κάτι.

anoiekloges.enrn12s1lfs4scos8kcokgkwo.6ylu316ao144c8c4woosog48w.th.jpeg

Κυρίως το πρώτο είναι. Πολλοί θέλουν να είναι με τον νικητή. Το δεύτερο είναι κάτι που θα πρέπει να σταματήσουμε να το λέμε, όσο και αν ισχύει, αλλιώς θα βλέπουμε τους ίδιους και τους ίδιους στα βουλευτικά έδρανα. Ίσως το μόνο πραγματικά καλό με τις Ευρωεκλογές είναι ότι δεν μας πειράζει να "πετάξουμε" την ψήφο μας και σε άλλα κόμματα που δεν μονοπωλούν τα πάνελ της τηλεοφάρσας.

Υ.Γ. Με λίγο googling 3 λεπτών δεν ψηφίζεις κανέναν της Βουλής και πολλούς από τους απέξω.

Χρυσή Αυγή - Λαϊκός Σύνδεσμος | Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές

Δεν τους λες αμόρφωτους. Εγώ νομίζω ότι κάποιοι βλέπουν στη ΧΑ τη νέα "Νέα Δημοκρατία". Πιστεύω ότι αν γίνουν κόμμα εξουσίας θα χαλαρώσουν και θα καταντήσουν όπως και οι άλλοι. Ήδη στη συνέντευξη τύπου υιοθέτησαν σοβαρό προφίλ. Τέρμα τα καραγκιοζιλίκια με τα "Εγέρθητω".

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο λαός αυτός μπορεί να βγάλει ένα κόμμα σαν το χιτλερικό της Γερμανίας, λόγω εντελώς διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας. Εδώ βασιλεύει ο φραπέ και τα κονέ.

[MENTION=1143]Snips[/MENTION]

σε ξέχασα ρε μπαγάσα

Άδερφέ κάνεις κύρηγμα στον ιεροκύρηκα τώρα το ξέρεις έτσι;

Πόσες φορές έχω πει ότι το έλλειμμα της παρουσίας της πολιτείας έχει οδηγήσει την ΧΑ στα ποσοστά που έχει; Ότι ο πολίτης νοιώθει απροστάτευτος; Ότι η ιστορία με το σπίτι που το είχαν πιάσει Πακιστανοί, γίνεται πιστευτό (δεν ξέρω αν ισχυει σα γεγονός) επειδή πολύ απλά EINAI πιστευτό και αληθοφανές; Αν δεν υπήρχε έλλειμα κράτους θα πίστευε ποτέ κανείς ότι η Αστυνομία δε μπορεί να διώξει κάποιους Έλληνες, Ξένους, μαύρους άσπρους w/e απο ένα σπίτι που το έχουν πιάσει παράνομα;

Αυτό όμως που επίσης σου λέω είναι ότι η λύση της ΧΑ είναι η εύκολη λύση και η αποτελεσματικότερη (σε tactical επίπεδο) αλλά ηθικά το λιγότερο αμφιλεγόμενη.

Snips απάντησες μόνος σου.

Πάντως για μένα μόνο εχθρός δεν είναι φίλε franky. Δεν είναι εχθρός, αν κάποιος Σαμαράς, Τσίπρας, Κουβέλης, Σακίδιος, και Μπογιόπουλος δεν εχουν καταφέρει να τους πείσουν, αλλά τους έπεισαν κάποιοι άλλοι αμόρφωτοι. Θα μου πεις τους έπεισε δλδ ο κοντός και ο Κασιδιάρης; Έλά ντε...έλα ντε!!!!

Αλήθεια τι περιμένει η φίλη σου από την ΧΑ? εκδίκηση? και μετά ? θα τις λύσουν όλα τα προβλήματα? Και στο φινάλε γιατί δεν ψηφίζει ΑΝΤΑΡΣΙΑ πχ. όπου υπάρχουν και αξιόλογοι άνθρωποι με απόψεις δημοκρατικές, είτε τις ασπαζόμαστε είτε όχι.

Είπα

Θα προτιμούσα να ήταν ιδεολογικα ναζι έτσι ωστε να ξέρεις ακριβώς τον εχθρό

Από αυτό ΔΕΝ προκύπτει ότι οι 500.000 " μαλάκες " είναι εχθροί μας , διότι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ έχουν ναζιστική φιλοσοφία συνειδητά. Άρα κανένας ρατσισμός, εκτός και τον αποδεδειγμένα " ****** " , χάριν του politically correct πρέπει να τον αποκαλούμε παραπλανημένο, ξεστρατημένο για να μην τον θίξουμε μπας και γυρίσει στο μαντρί.

Από αυτό ΔΕΝ προκύπτει ότι οι 500.000 " μαλάκες "

"Μ αλάκες"

1) Όποιος ψηφίζει το κόμμα που αντιπαθούμε.

2) Όποιος υποστηρίζει την ομάδα που αντιπαθούμε.

3) Όποιος αγοράζει το τάδε προϊόν της εταιρίας που αντιπαθούμε.

4) Όποιος θεωρεί καλό ηθοποιό τον τάδε που αντιπαθούμε.

5) Όποιος διαβάζει τα βιβλία αυτού που αντιπαθούμε.

6) Όποιος δεν κάνει εκείνο ή το άλλο που κάνουμε εμείς.

................

Χ) Ο κανόνας που επιβεβαιώνει ότι εμείς αποτελούμε την εξαίρεση, για αυτό άλλωστε και είμαστε σε θέση να αναγνωρίζουμε τους "Μ αλάκες".

Υ.Γ. Πάντα λάτρευα το τσουβάλιασμα.

αφού έκανε like ο GruntGR

ας πω τα πρακτικά παρακάτω είναι ένας συνδυασμός όπου πηρε εδώ στο πέραμα 1132 ψήφους και με το παρακάτω ας πούμε θα τους δώσει στον πρώτο που είχε 3600 ψήφους στο δεύτερο με 2992 ψήφους ....

τα επίθετα των δύο ατόμων που είναι για τις εκλογές είναι παρόμοια δηλαδή

Λαγουδάκης , Λαγουδάκος .... μπουμ headshot

attachment.php?attachmentid=62206&stc=1&d=1400792140

post-14318-1416078438,82_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.