Jump to content

Εκλογές 2014 (Δημοτικές & Ευρωεκλογές) Πείτε τα ΟΛΑ !

ARMAGEDDON

Recommended Posts

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

κοίτα να δεις φυσιολογικό είναι το παραπάνω αποτέλεσμα, ο νέος δήμαρχος θα εκτελέσει για 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χρόνια οπότε θα ηρεμήσουν και τα πράγματα εκεί πάνω !

απλά σε πιο ελληνιστή είχε καταφέρει να διορίσει το 46% σε δουλεία και είχε αφήσει 51,5% χωρίς δουλειά ο προηγούμενος ...

Πάντως σε σχέση με άλλες φορές, εντύπωση μου προκαλεί ότι ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ:

1. Δεν βρίσκουν πολιτικό μήνυμα, καθότι λέει αυτές είναι ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ εκλογές και δεν έχουν να κάνουν τίποτα με το κυβερνητικό έργο. Πολύ καχύποπτη για να είναι αλήθινή τέτοια συμπεριφορά.

2. μάλλον θέλουν να αυξήσουν ακόμα περισσότερο τα ποσοστά της ΧΑ καθότι ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ "κατακρίνουν" την άνοδο της, την οποία βέβαια εδώ και καιρό δεν κάνουν τίποτα για να αποτρέψουν. Απλά γελοίοι.

Πάντως σε σχέση με άλλες φορές, εντύπωση μου προκαλεί ότι ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ:

1. Δεν βρίσκουν πολιτικό μήνυμα, καθότι λέει αυτές είναι ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ εκλογές και δεν έχουν να κάνουν τίποτα με το κυβερνητικό έργο. Πολύ καχύποπτη για να είναι αλήθινή τέτοια συμπεριφορά.

2. μάλλον θέλουν να αυξήσουν ακόμα περισσότερο τα ποσοστά της ΧΑ καθότι ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ "κατακρίνουν" την άνοδο της, την οποία βέβαια εδώ και καιρό δεν κάνουν τίποτα για να αποτρέψουν. Απλά γελοίοι.

Snips δεν είναι ειρωνικό το παρακάτω:

Τι ακριβώς θα περίμενες να κάνει το συνταγματικό τόξο γενικότερα και η κυβέρνηση ειδικότερα προκειμένου να αποτρέψει την περαιτέρω άνοδο της ΧΑ;

Μιλώντας για ΧΑ...

http://networkedblogs.com/X028M

Εκεί κάπου στο 1 λεπτό του βίντεο, σας θυμίζουν τα παραγγέλματα κάτι;

Το εξηγεί ήδη νομίζω κάποιο σχόλιο στο ίδιο το link.

Τελικά ρε σεις, ακόμα και το τραγούδι του Πασόκ των χρυσών ετών επιστράτευσε ο σύριζα; Δλδ πόσο πιο φανερό να το κάνουν οι άνθρωποι;

Δεν μπορώ πραγματικά. Όσο δεν βλέπω τίποτα μα τίποτα διαφορετικό σε όλους αυτούς τους νέους σε σχέση με τους παλιούς, αρχίζω να κάνω εξάσκηση με darts και έαν χάρτη της Γης στον τοίχο.

Κατά τα άλλα, αυτός ο Γλέτζος τελικά έχει κάτι που μ' αρέσει. Βέβαια πολύ βιαστική κίνηση για ίδρυση κόμματος. Βασικά υποστηρίζονταν από κάποιο κόμμα;

Είναι κανείς από εκείνα τα μέρη να μας πει τι παίζει; Σχετικά με το έργο δλδ αυτά τα χρόνια.

[MENTION=48]LL_NEO[/MENTION]

Με το να φέρει αποτελέσματα σε τομείς όπου προφανώς μας αρέσει δεν μας αρέσει, η ΧΑ φέρνει.

Το να σηκωθεί να φύγει ο παράνομος μικροπωλητής επειδή φοβάται για την ζωή του, ναι είναι αποτέλεσμα. Το φαγητό στους άστεγους, είτε είναι μόνο Έλληνες είναι είναι μόνο Aliens ναι είναι αποτέλεσμα. Το "έλα εδώ παλικάρι μου γιατί τριγυρνάν δυο τέτοιοι και φοβάμαι", προφανώς είναι αποτέλεσμα.

Με παράνομες και βάρβαρες μεθόδους ίσως; Οκ. Ας εφαρμόσει το συνταγματικό αυτό τόξο λοιπόν, νόμιμες και μη βάρβαρες, μεθόδους που έπρεπε να εφαρμόζει χωρίς δεύτερη σκέψη και η ΧΑ έφυγε στο μηδέν.

Δεν άκουσα.

Πώς είπατε;

Θα μπλέξουμε με Δουβλίνα και ανθρώπινα δικαιώματα;

Ορίστε;

Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε;

Το εξηγεί ήδη νομίζω κάποιο σχόλιο στο ίδιο το link.

Τελικά ρε σεις, ακόμα και το τραγούδι του Πασόκ των χρυσών ετών επιστράτευσε ο σύριζα; Δλδ πόσο πιο φανερό να το κάνουν οι άνθρωποι;

Δεν μπορώ πραγματικά. Όσο δεν βλέπω τίποτα μα τίποτα διαφορετικό σε όλους αυτούς τους νέους σε σχέση με τους παλιούς, αρχίζω να κάνω εξάσκηση με darts και έαν χάρτη της Γης στον τοίχο.

Κατά τα άλλα, αυτός ο Γλέτζος τελικά έχει κάτι που μ' αρέσει. Βέβαια πολύ βιαστική κίνηση για ίδρυση κόμματος. Βασικά υποστηρίζονταν από κάποιο κόμμα;

Είναι κανείς από εκείνα τα μέρη να μας πει τι παίζει; Σχετικά με το έργο δλδ αυτά τα χρόνια.

[MENTION=48]LL_NEO[/MENTION]

Με το να φέρει αποτελέσματα σε τομείς όπου προφανώς μας αρέσει δεν μας αρέσει, η ΧΑ φέρνει.

Το να σηκωθεί να φύγει ο παράνομος μικροπωλητής επειδή φοβάται για την ζωή του, ναι είναι αποτέλεσμα. Το φαγητό στους άστεγους, είτε είναι μόνο Έλληνες είναι είναι μόνο Aliens ναι είναι αποτέλεσμα. Το "έλα εδώ παλικάρι μου γιατί τριγυρνάν δυο τέτοιοι και φοβάμαι", προφανώς είναι αποτέλεσμα.

Με παράνομες και βάρβαρες μεθόδους ίσως; Οκ. Ας εφαρμόσει το συνταγματικό αυτό τόξο λοιπόν, νόμιμες και μη βάρβαρες, μεθόδους που έπρεπε να εφαρμόζει χωρίς δεύτερη σκέψη και η ΧΑ έφυγε στο μηδέν.

Δεν άκουσα.

Πώς είπατε;

Θα μπλέξουμε με Δουβλίνα και ανθρώπινα δικαιώματα;

Ορίστε;

Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε;

Δεν έχει γίνει τίποτα σε αυτό τον τομέα; Σαφώς και όχι. Θα μπορούσαν να έχουν γίνει περισσότερα σε αυτό το τομέα; Σαφώς και ναι! Ξέρεις πολύ καλά ότι εδώ μέσα είμαι απο τους πιο δεξιούς (to put it this way). Απλά σκέψου όμως μήπως η χαλάρωση δικαιωμάτων και πρακτικών σε φέρει ως τον επόμενο στην to do list μόλις ξεμπερδέψουν με μετανάστες και γύφτους. Just sayin

πο εισαι τραγικός σνιπς , χαλαρωσε με εμάς τους προδότες και ασε μας στο πένθος μας που πατώσαμε σα σύριζα. Δε βλέπεις που όσο πασοκ και αν έχουμε πάρει

ακόμη σγουρό και καμίνη βγάζουνε; Μα καλα δε βλέπει ο κόσμος οτι ΕΜΕΙΣ είμαστε πλέον πασοκ; Τελοσπάντων συνέχισε το παραλήρημα σου δε βρίσκω λόγο να σου απαντώ :hehe::hehe::hehe:

Πέρα απο την πλακα το συμπέρασμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ οτι βγαίνει μπέος μωραλης κλπ το πρόβλημα ειναι οτι Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ!!!!!

Τι ακριβώς θα περίμενες να κάνει το συνταγματικό τόξο γενικότερα και η κυβέρνηση ειδικότερα προκειμένου να αποτρέψει την περαιτέρω άνοδο της ΧΑ;

Το αντίθετο μάλλον ισχύει...

Παραέκανε αρκετά το συνταγματικό τόξο (αλήθεια, πότε ακριβώς κυρήχθηκε και απο ποιόν η Χ.Α. αντισυνταγματική ??), ώσπου στο τέλος επικράτησε ο 3ος νόμος του Νέυτωνα. Απλή φυσική.

Α! και κάτι άλλο: Με ποιό ακριβώς δικαίωμα θα ''αποτρέψουν την άνοδο'' ?? Με ποιό δικαίωμα θα νουθετήσουν τον οποιοδήποτε να ψηφίσει ότι έχει εγκρίνει η ανώτατη δικαστική αρχή της χώρας ??

Το αντίθετο μάλλον ισχύει...

Παραέκανε αρκετά το συνταγματικό τόξο (αλήθεια, πότε ακριβώς κυρήχθηκε και απο ποιόν η Χ.Α. αντισυνταγματική ??), ώσπου στο τέλος επικράτησε ο 3ος νόμος του Νέυτωνα. Απλή φυσική.

Α! και κάτι άλλο: Με ποιό ακριβώς δικαίωμα θα ''αποτρέψουν την άνοδο'' ?? Με ποιό δικαίωμα θα νουθετήσουν τον οποιοδήποτε να ψηφίσει ότι έχει εγκρίνει η ανώτατη δικαστική αρχή της χώρας ??

Μάλλον δε με έχεις διαβάσει κατα καιρούς. Είμαι ενάντια και στον αποκλεισμό απο τα μέσα και σε όποιες μεθοδεύσεις μπορούν τεχνιτά να αποτρέψουν κόσμο απο το να ψηφίσει ΧΑ. Αντιθέτως με πολλούς δε βάζω ταμπέλα ηλιθίου ούτε στο Χρυσαυγίτη, ούτε στον Συριζαίο ούτε στο καθένα. Αλλιώς να βάζαμε 10 νομπελίστες να μας όριζαν κάθε 4 χρόνια κυβέρνηση. Ο καθένας ας λάβει την έκθεση στα μέσα που του αναλογεί και ας αφήσουν τον κόσμο να αποφασίσει.

Μάλλον δε με έχεις διαβάσει κατα καιρούς. Είμαι ενάντια και στον αποκλεισμό απο τα μέσα και σε όποιες μεθοδεύσεις μπορούν τεχνιτά να αποτρέψουν κόσμο απο το να ψηφίσει ΧΑ. Αντιθέτως με πολλούς δε βάζω ταμπέλα ηλιθίου ούτε στο Χρυσαυγίτη, ούτε στον Συριζαίο ούτε στο καθένα. Αλλιώς να βάζαμε 10 νομπελίστες να μας όριζαν κάθε 4 χρόνια κυβέρνηση. Ο καθένας ας λάβει την έκθεση στα μέσα που του αναλογεί και ας αφήσουν τον κόσμο να αποφασίσει.

Επι του υπογραμμισμένου συγκλίνουμε 100%. Απλά έδωσα μια πιθανή απάντηση στο ερωτημά που έθεσες πριν.

Επι του υπογραμμισμένου συγκλίνουμε 100%. Απλά έδωσα μια πιθανή απάντηση στο ερωτημά που έθεσες πριν.

Το να λέει ο Snips ότι η άνοδος της ΧΑ είναι σημάδι παθογένειας είναι δικαίωμα του. Το να λέει (έχοντας σαν αφετηρία την προηγούμενη μου πρόταση) ότι η συντεταγμένη πολιτεία πρέπει κάτι να κάνει για να εξαλείψει τους παράγοντες (εγκληματικότητα κτλ) εκείνους που συντελούν στην άνοδο της είναι επίσης δικαίωμα του και αν θες τη γνώμη μου συμφωνώ. Διαφωνώ σε δυο καίρια σημεία:

α) Να γίνουν όλα αυτά προκειμένου να μη τσιμπήσει ψήφους η ΧΑ. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν όχι λόγο ΧΑ αλλά διότι πολύ απλά είναι υποχρέωση της πολιτείας να προασπίσει και να διασφαλίσει τη νομιμότητα.

β) Να μη χαλαρώσει και να μην κάνει εκπτώσεις σε ότι έχει να κάνει με ανθρώπινα δικαιώματα. Αν πας να καταπολεμήσεις ένα φαινόμενο, υιοθετώντας πρακτικές του φαινομένου που κατακρίνεις, τότε ποιο το νόημα; Να λέμε ότι τις εκκαθαρίσεις τις κάνει η ΝΔ, το Ποτάμι ή δεν ξέρω εγώ τι αντι για τη ΧΑ;

Το να λέει ο Snips ότι η άνοδος της ΧΑ είναι σημάδι παθογένειας είναι δικαίωμα του. Το να λέει (έχοντας σαν αφετηρία την προηγούμενη μου πρόταση) ότι η συντεταγμένη πολιτεία πρέπει κάτι να κάνει για να εξαλείψει τους παράγοντες (εγκληματικότητα κτλ) εκείνους που συντελούν στην άνοδο της είναι επίσης δικαίωμα του και αν θες τη γνώμη μου συμφωνώ. Διαφωνώ σε δυο καίρια σημεία:

α) Να γίνουν όλα αυτά προκειμένου να μη τσιμπήσει ψήφους η ΧΑ. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν όχι λόγο ΧΑ αλλά διότι πολύ απλά είναι υποχρέωση της πολιτείας να προασπίσει και να διασφαλίσει τη νομιμότητα.

β) Να μη χαλαρώσει και να μην κάνει εκπτώσεις σε ότι έχει να κάνει με ανθρώπινα δικαιώματα. Αν πας να καταπολεμήσεις ένα φαινόμενο, υιοθετώντας πρακτικές του φαινομένου που κατακρίνεις, τότε ποιο το νόημα; Να λέμε ότι τις εκκαθαρίσεις τις κάνει η ΝΔ, το Ποτάμι ή δεν ξέρω εγώ τι αντι για τη ΧΑ;

Ρε συ Neo

Μη με μπερδεύεις με δήθεν προοδευτισμούς τώρα. Αυτά είναι για τους ρομαντικούς με σημαιούλες που απαγορεύουν τους άλλους να δουλέψουν. Να μιλήσουμε λίγο ρεαλιστικά τώρα.

Τι πιο απλό είναι να πεις (Απλό όταν δεν έχει εμπόδια που σου υπαγορεύουν τι και πως.Δεν ειναι της παρούσης)

ΤΕΛΟΣ κύριοι. Είμαστε μια βάρκα που βουλιάζει, δεν χωράει άλλους. Εσείς δεν τηρείτε αυτά και αυτά, άρα ΟΞΩ.

ΤΕΛΟΣ κύριε κλέφτη , εγκληματία κτλ ΠΑΣ ΜΕΣΑ.

ΤΕΛΟΣ ρε φοιτηταριό που σπουδάζεις 10 χρόνια. Σπίτι σου.

Είπα εγώ ότι η πολιτεία πρέπει να τα κάνει αυτά για να κόψει ψήφους από την ΧΑ; Η ΧΑ πέρνει ψήφους επειδή δεν κάνουν κάποιοι αυτό που έπρεπε να κάνουν. Επειδή δεν εφαρμόζεται ο νόμος. Ή δεν υπάρχει νόμος εκεί που θα έπρεπε να υπάρχει. Άρα συμφωνείς και σε αυτό τελικά.

Δεν έχει γίνει τίποτα σε αυτό τον τομέα; Σαφώς και όχι. Θα μπορούσαν να έχουν γίνει περισσότερα σε αυτό το τομέα; Σαφώς και ναι! Ξέρεις πολύ καλά ότι εδώ μέσα είμαι απο τους πιο δεξιούς (to put it this way). Απλά σκέψου όμως μήπως η χαλάρωση δικαιωμάτων και πρακτικών σε φέρει ως τον επόμενο στην to do list μόλις ξεμπερδέψουν με μετανάστες και γύφτους. Just sayin

Στις χώρες που όλοι οι φιλοευρωπέη! ζηλεύουμε, η επίσημη πολιτεία στράφηκε κατά των πολιτών της που δρουν εντός της στα πλαίσια της νομιμότητας μόλις ξεμπέρδεψε με τους παράνομους; Και αλλοδαπούς και...ντόπιους.

Να στο θέσω αλλιώς να παίξουμε λίγο; Μήπως η χαλάρωση δικαιωμάτων (των δικών μου) και πρακτικών (της πολιτείας) με φέρει ως το επόμενο ψηφοφόρο της κάθε ΧΑ;

Δεν ξέρω, πιθανολογώ πως το 15% των ψηφοφόρων της δεν είχε κάνει ποτέ παρόμοια σκέψη 5 χρόνια πριν. Στην πορεία κάτι θα άλλαξε. Το υπόλοιπο 1% προφανώς θα ήταν απλά fans.

Σε καμιά περίπτωση δεν αφήνω να εννοηθεί ότι αυτοί και μόνο αυτοί έχουν δίκιο φυσικά. Όχι βέβαια ότι έχουν δίκιο και οι υπόλοιπο που ψήφισαν τα υπόλοιπα κόματα. Υπάρχει άποψη και όχι δίκιο/άδικο.

Τεσπα, απλά να σου θυμίσω, αυτό που σχολίασα αρχικά είναι η επιμονή των κομμάτων όλα αυτά τα χρόνια να επισημαίνουν για το φασιστικό, ναζιστικό, μπλα μπλα μπλα γίγνεσθαι της ΧΑ, αλλά μετά τι χες Γιάννη τι 'χα πάντα. Όταν μιλάμε για τα προβλήματα του τόπου, αλλαγή συζήτησης. Μια απ' τα ίδια. Τα βρίσκουμε σκούρα με αυτό το θέμα; Κάτσε να ρίξουμε καμιά δημόσια κατάρα στην ΧΑ, να θολώσουμε να νερά. Θα ρίξουν και τα Παόκια κανα ψάρι στο γήπεδο, θα περάσει η μπόρα.

Βέβαια όπως σχολίασα και σε προηγούμενο post, ενδέχεται όλα αυτά να μην είναι εφαρμόσιμα σε αυτό το ποίμνιο διότι....ΜΠΕΟΣ. Οπότε τζάμπα γράφουμε ότι γράφουμε. Βελάκι και χάρτης.

Πάντως γράφωντας αυτά διερωτώμαι τελικά μήπως αδίκως ανυσηχώ για άνοδο της ΧΑ. Η κάθε ΧΑ θα σβήσει από μόνη της σε λίγο καιρό. Για να μάθει ένας πιτσιρικάς πχ για τον ναζισμό, φασισμό κτλ θα πρέπει να τον διδαχθεί σαν γεγονός από κάπου. Εφόσον με τις ευλογίες της διαφαινόμενης νέας πολιτείας η μόνη ιστορία που θα διδάσκεται θα είναι η ιστορία του iphone και του κινηματογράφου και ότι κατα καιρούς μας δείχνουν αυτοί που είναι πίσω από Τατσόπουλους, δεν κινδυνεύουμε. Και απλά την 28η ΟΚΤ θα εορτάζουμε την παγκόσμια ημέρα της εμμηνόπαυσης.

Edit:

Αν είχα δει το video που πόσταρε ο jiohkor3 παραπάνω δεν θα τα έγραφα όλα αυτά. Τα λέει απο μόνο του. Αυτή είναι η διαφορετικότητα των νέων πολιτικών. Βλέπεις τι λέει ο τυπάκος της ΔΗΜΑΡ; Άνθρωπος που δεν έσκασε ακόμα από το αυγό του, απλά κάποιος του έδωσε μια κόκκινη σημαία, τον έσπρωξε και εκεί που έχει μέλι (τζάμπα θα λέμε ******** στην ζωή μας; Να βγάλουμε και τα προς το ζην), και λέγεται πολιτικός.

"Ο Τάδε να βγεί και οι άλλοι να πα να μαμηθούνε" όσαν άλλος Μητρόπουλος.

[MENTION=1143]Snips[/MENTION] σου απαντάω αύριο αγορινα. Εχω φρέσκο πράμα τώρα. Διακαναλικη απο Εθνικό μέτωπο. "Έχουμε 8000 αυτοκτονίες" οκ να μην το σχολιάσω. Και συνεχίζει. "Και σύμφωνα με έρευνες για κάθε μια αυτοκτονία που ανακοινώνεται υπάρχουν και άλλες 50......

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μόλις ''καθάρισα'' με τη φορολογική μου δήλωση.

Όσοι ανήκετε στους ''αναποφάσιστους'', η ανωτέρω ενέργεια απο μέρους σας, θα αποτελέσει κανονική επιφοίτηση.

φασιστοειδες παπαδοπουλος

Μια χαρά του τα είπε. Έχουν βρει τώρα όλοι το ποίημα ότι όποιος ψηφίζει Χ.Α. είναι αγανακτισμένος ή ότι τιμωρεί με αυτό το τρόπο τα μεγάλα κόμματα και μπούρδες.

Άσε ρε....

Αγανακτισμένοι η μή την ψηφίζουν όμως;

Οι "συνταγματικοί" τους κλείνουν φυλακή και αυτοί παίρνουν πιο πολλούς ψήφους μέρα με τη μέρα. Μην απορούμε μετά όμως.

Βγήκε ένας κομμουνιστής και κατηγόρησε τους ναζί και τούμπαλιν....Σωωώπα; Και είχαμε καιρό να το δούμε. Λοιπόν αν κατηγορείς κάποιον ότι κάνει λάθος τέτοιου μεγέθους, αλλά δεν μπορείς να τον πείσεις για το σωστό, παίζει να είσαι πιο βλάκας απο αυτόν.

Και οι εκκλησία αφορίζει όλη μέρα, αλλά οι πουτάνες συνεχίζουν να υπάρχουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.