jiohkor3 Μάϊος 18, 2014 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 Επειδής είμαι άσχετος, αυτός ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, που προηγείται στο Δήμο της Αθήνας, τι πράμα είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 18, 2014 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 Καλά τα λέει. Κρίμα που δεν ψηφίζω στο Δήμο Αθηναίων Ο Κασιδιαρης που κατεβαινει Αθηνα τι ειναι ? Δολοφόνος, αλλά όχι μπάτσος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 18, 2014 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 Επειδής είμαι άσχετος, αυτός ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, που προηγείται στο Δήμο της Αθήνας, τι πράμα είναι;Περίπου κόπια του Τσίπρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 18, 2014 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 Τελικά είχε δίκιο ο Μαρινάκης που έλεγε ότι όποτε ήθελε έκανε κόμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 18, 2014 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 Α λεει αλήθειες ε; Καλός ακουγεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 18, 2014 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 Έτσι είναι.Που τους βρίσκουν όλους αυτούς ρε γμτ.Βέβαια δεν ξέρω τι θα ποστάρει όταν σε λίγο καιρό τον κυνηγάνε δυσαρεστημένοι πολίτες και θα τρέχει να κρυφτεί πίσω από τα "γουρούνια"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 18, 2014 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 Έτσι είναι.Που τους βρίσκουν όλους αυτούς ρε γμτ. Βέβαια δεν ξέρω τι θα ποστάρει όταν σε λίγο καιρό τον κυνηγάνε δυσαρεστημένοι πολίτες και θα τρέχει να κρυφτεί πίσω από τα "γουρούνια"... Ποιος τα χεζει τα γουρουνια; Θα τον κρυψει ο Αλεξης Υ.Γ. Ζητω συγνωμη απο τα αθωα και τρισμεγιστα ζωακια για οποιονδηποτε συσχετισμο με τους υπανθρωπους που αναφερομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franky_stein Μάϊος 18, 2014 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 Δεν έχουμε Ευρωεκλογές. Έχουμε πρόβα ντζενεράλε εθνικών εκλογών. Ανάλογα τα αποτελέσματα θα δρομολογηθούν εξελίξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 18, 2014 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 πάντως πέρα από την πλάκα αυτό που μου ξινίζει είναι τα άκυρα σιγά που θα κουνηθεί ο άλλος για να ρίξει άκυρο, κάποια μαλ@κία κάνουν την ώρα της καταμέτρησης ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 18, 2014 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 :suicide: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 18, 2014 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 Τα αποτελέσματα είναι τραγικά σε όλη τη χώρα. Πάχτας 67% στον Αριστοτέλη Χαλκιδικής. Σε εμάς, ο Μιχαλάτος που είναι δεύτερος, ως δήμαρχος Λειβαθούς (εκλογική περιφέρεια στην οποία τα σαρώνει όλα τώρα), είχε βάλει τον τότε δήμο περί τα 25 εκατομμύρια μέσα. Και τώρα, ως υπεύθυνος της εταιρείας ύδρευσης την έβαλε κι αυτήν περί τα 9 εκατομμύρια μέσα. Πεύκη, βγαίνει δεύτερος ο Θεοδορακόπουλος, που μια 4ετία στην Πεύκη έκανε ότι έκανα κι εγώ τα έτη 4-8 στη σχολή: τίποτα. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω πως και γιατί ψηφίζει έτσι ο κόσμος σε αυτόν τον δύσμοιρο τόπο. ΥΓ Η μόνη αχτίδα φωτός, η πρωτιά του Γιάννη του Μώραλη στον Πειραιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 18, 2014 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 ο αλεξις θα επανελθει δυναμικα στις ευρωεκλογες. μπορει να πατώσαμε τώρα με τους σκουπιδουποψήφιους μας αλλά τη δευτερη ευκαιρία που έχουμε θα σας πατησουμε. Μαζι με τους αμερικανους φιλους μας. Παμε τωρα ευρωεκλογές!Δουρου δε πειράζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάϊος 18, 2014 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 Ο Γκλέτσος σάρωσε και ιδρύει καινούργιο κόμμα | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | LiFO Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Μάϊος 18, 2014 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 βγήκαμε=ο λαός μίλησε,δεν βγήκαμε=μας πολεμάνε τα συμφέροντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 18, 2014 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 Τι να πεις.. Στον Πειραιά πρώτος ο Μαρινάκης, στο Βόλο ο Μπέος και η Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα. Θέλετε και σχόλιο; | Το Κουτί της Πανδώρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 18, 2014 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 Λάος που ξεχνά λένε... εντάξει, πόσο πιο κάτω, ποιός να μην του δώσω επίθετο πήγε και ψήφησε Μπέο ΜΠΕΟ μαμώ τον ΠΕΟ, πραγματικά, πόσο ΦΕΛΛΟΣ μπορεί να είναι κανείς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 18, 2014 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 πάχτας μια μονάδα πίσω. Φοβάμαι ότι μπορεί και να υπάρχει θεός edit: Αν δεν περάσει ο Θεοδωρακόπουλος στο δεύτερο γύρο, στην Πεύκη, θα αρχίσω να ανησυχώ πραγματικά για την ύπαρξη θεού. Και εντάξει εγώ, το Βίκτορα λυπάμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 19, 2014 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 Τίτλοι τέλους.Άιντε παιδιά. Αφού διαπιστώσαμε τα κριτήρια με τα οποία ο Έλληνας ψηφίζει σε περίοδο κρίσης, φτώχιας κτλ κτλ, στις επόμενες εκλογές περιμένω να βγεί και ο δικός μας. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ASDTDxcw4Kg]Proedros Edessaikou + subs - YouTube[/ame]Έτσι και πάρι χαμπάρι τι παίζεται, την έχει την αυτοδυναμία.Μπέος ρε παιδιά..Μπέος. Άχρηστοι, είσασταν που είσασταν μόνο για ένα τσίπουρο, τώρα αποκτήσατε και άλλο αξιοθέατο. Εγώ ξανά λεφτά σε δ' αύτους δεν αφήνω. Γκολ και θέαμα λέμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάϊος 19, 2014 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 :suicide:[ATTACH]62143[/ATTACH] 7500 δημοτες εχει ο βολος μονο? συγχαρητηρια επισης στο 50% των συμπολιτων μας στο δημο αρχαιας ολυμπιας για τον καταδικασμενο με 50.000 για ρυπανση του περιβαλλοντος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάϊος 19, 2014 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 Προτείνω υποχώρηση εις Βόρειαν Αφρικήν για ανασύνταξη δυνάμεων.Nothing to see here. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.