Jump to content



Εκλογές 2014 (Δημοτικές & Ευρωεκλογές) Πείτε τα ΟΛΑ !


ARMAGEDDON

Recommended Posts

Με άλλα λόγια, το ΠΑΝΔΟΚ έχει αποδείξει ατράνταχτα ότι έχει καταστρέψει τη χώρα, ενώ όλοι οι άλλοι, δεν είχαν την ευκαιρία. Οπότε το ζωάδι είναι εντελώς υποθετικό.

Τι γνώμη έχεις για την κοπρολαγνεια; Αν δεν έχεις θετική άποψη χρειάστηκε trial and error προκειμένου να την αποκόμισεις;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 304
  • Created
  • Last Reply
Δεν είπα κατάργηση του στρατού. Ο DJD και άλλοι τα είπαν καλά, μαυρη τρύπα είναι ο στρατός αυτή την στιγμή, δημοσιο-υπαλληλήκι, και άχρηστοι ΕΠΟΠ να τρώνε λεφτά. Θέλεις σοβαρό και φτηνό στρατό? Ωραία.

Που το ξέρεις ότι είναι όλοι άχρηστοι; Ζεις σε στρατόπεδο; Τους έχεις ελέγξει όλους έναν έναν;

1) Ρίξε την θητεία στους 2-3 μήνες (αυτόματα μειώνεις τις δαπάνες σίττησης και άλλες κατά ένα τρίτο)

Θα πρέπει να κλείσεις 3-4 στα 5 στρατόπεδα. Επιπλέον σε 2-3 μήνες ο άλλος δεν θα μάθει τίποτα περισσότερο από το αν του πάνε τα χακί.

2) Κόψτε την πλάκα με τις σκοπιές και τις αγγαρείες, να μάθω να πολεμάω θέλω, να σφουγγαρίζω και να στρώνω το κρεβάτι μου ξέρω από τα 9 μου, και η σκοπιά έτσι όπως σου μαθαίνουνε να την κάνεις στον στρατό είναι ηλίθια! (Σοβαρά, όταν δεν υπάρχει περίπτωση και για κανέναν λόγο δεν μπορείς να πυροβολήσεις τον άλλον, ότι και να κάνει, κάτι πάει λάθος σε αυτά που μαθαίνουνε).
Ωραία θα ήταν ένας στρατός μόνο με Rambo, αλλά δεν πάει έτσι. Σε κανέναν στρατό του κόσμου.
3) Γενικά, ας κοπεί ο αυτισμός που επικρατεί στον στρατό.
Στρατός είναι, όχι πολιτιστικό κέντρο.
4) Μάθε πόλεμο στους στρατιώτες..
Συμφωνώ εδώ, αλλά το κόστος αυτής της σωστής εκπαίδευσης θα πάει στα ύψη. Μετά θα λέμε πάλι για περικοπές δαπανών.
5) Μείωσε και μίκρυνε τα στρατόπαιδα σου δραστικά. Δεν έχεις τα άτομα να τα συντηρήσεις.
Έχεις κάποια στοιχεία διαθέσιμα; Στις τοπικές κοινωνίες που συντηρούνται από αυτά τι θα πεις; Υποθέτω θα ανοίξεις στην θέση του στρατοπέδου κάποιο ΑΕΙ/ΤΕΙ μιας και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να μπαίνουν όλοι στα ΑΕΙ/ΤΕΙ. Βρήκε ευκαιρία εχτές με το τραγικό συμβάν του παιδιού που αυτοκτόνησε για να προτείνει την κατάργηση των πανελλαδικών. Μετά αν κάποιο παιδί αυτοκτονήσει κατά την διάρκεια της φοίτησής του σε ΑΕΙ, η επόμενη πρόταση θα είναι να δίνονται τα πτυχία έτσι, χωρίς εξετάσεις.
6) Αυριο πέταξε όλους τους καραβανάδες και αξιωματικους, στρατηγούς δεν-ξέρω-και-εγώ-τι άνω των 50 ετών, με τέτοια μυαλά δεν φτιάχνεις καινούργιο στρατό..
Σωστά, πέτα όσους έχουν 30 και πλέον χρόνια χρόνια πείρα στο στρατό στα σκουπίδια και βάλε μέσα όσους έχουν ξεσκίσει τα hi scores στο Starcraft. Ο Γλέζος είναι 90 και βάλε χρόνια και τον στέλνετε στο Ευρωκοινοβούλιο(ορθά). Οι άνω των 50 στον στρατό σας φαίνονται ξεπερασμένα μυαλά και άχρηστοι.
7) Άμεσος έλεγχος σε ότι εξοπλιστικό πρόγραμμα τρέχει..
Αυτό πρέπει να γίνεται πάντα και ανεξάρτητα από όλα τα άλλα που γράφεις.
Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα γίνει με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, είναι πολλά τα λεφτά και οι μη-ευθύνες. Τέλος.
Όποιος και αν βρεθεί στην εξουσία θα έχει το ίδια προβλήματα μπροστά του να αντιμετωπίσει και τα ίδια κίνητρα για να μην κάνει κάτι το διαφορετικό από τους άλλους. Τώρα θα μου πεις ο ΣΥΡΙΖΑ είναι διαφορετικός. Δικαίωμά σου να ελπίζεις, αλλά ΑΝ δεν κάνω λάθος και θυμάμαι σωστά, ήδη έχεις αρχίσει και απαντάς με "δεν ξέρω γιατί"(π.χ. αποχή από την ψηφοφορία για τα δάση) ή να μην απαντάς καθόλου(Σαχινίδης-Ζανιάς). Μόλις γίνεται κυβέρνηση, πιθανόν να σπάσει το τουμποκιόμετρο.

Επί του προσωπικού

τα προσωπικά παρακαλείστε να τα αφήσετε και οι δυο σας στην άκρη. Κράχτε όσο θέλετε τις σκέψεις μου και τις ιδέες μου, αλλά προσωπικές επιθέσεις βασισμένες σε αθλιες υποθέσεις είναι ανηθικες. Πραγματικά κρατιέμαι να μην απαντάω στο κάθε τι ή μην αρχίσω και εγώ να κάνω υποθέσεις και να προσβάλλω ανθρώπους.

[MENTION=18257]Iraklis[/MENTION] Για να έχουμε και καλό ερώτημα, θέλεις να μου πεις που έχουνε σοσιαλισμό, (όχι μακριά από την Ελλάδα, τα εισητήρια κοστίζουν) για να πήγαινα εκείο για σπουδές?

Δεν ήταν και τόσο προσωπική επίθεση όσο πιστεύεις. Απλά όταν είμαστε έξω από τον χορό, πολύ περισσότερο όταν είμαστε μακριά από τις περιοχές για τις οποίες συζητάμε, αντιμετωπίσουμε αλλιώς την πραγματικότητα. Με άγνοια.

Να το πω αλλιώς. Όταν καθόμαστε και μιλάμε για τον γραβατωμένο πολιτικό του αντίπαλου κόμματος(πάντα του αντίπαλου, οι δικοί μας εκατομμυριούχοι είναι εξαίρεση) που δεν έχει δουλέψει ποτέ μεροκάματο ή δε έχει βρεθεί ποτέ στην θέση να συντηρήσει οικογένεια με 500 ευρώ ή για τον υπάλληλο της Τρόικας που δεν κατανοεί την Ελληνική πραγματικότητα, νομίζεις ότι αυτό δεν ισχύει αντίστοιχα και για μας;

Υ.Γ. Αν σε ρωτήσω αν έχεις πάει στρατό, μιας και έχεις και τόσο ξεκάθαρες θέσεις και προτάσεις, θα το θεωρήσεις προσωπική επίθεση;

Link to comment
Share on other sites

2) Κόψτε την πλάκα με τις σκοπιές και τις αγγαρείες, ......(Σοβαρά, όταν δεν υπάρχει περίπτωση και για κανέναν λόγο δεν μπορείς να πυροβολήσεις τον άλλον, ότι και να κάνει, κάτι πάει λάθος σε αυτά που μαθαίνουνε).

Άνετα μπορεί να πυροβολήσεις. Η διαδιακασία είναι σαφής...μέχρι το σημείο που αρχίζει να ξεπροβάλει ο Κούγιας και το συνάφι του. Κοινώς, οσα δίκια και να χεις, όσο και να χτυπιέσαι ότι έπραξες όπως περιγράφει η διαδικασία, αν απέναντι σου βρεις καλό δικηγόρο, την στρούμφισες. Κάτσε να δεις τι μου θυμίζει. Α ναι. Ελληνική δικαιοσύνη γενικότερα. Μπαίνει ο Χ σπίτι σου παράνομα, βιαιοπραγεί, τον σκοτώνεις, πας μέσα. Τι αυτοάμυνα και διάρηξη μας λές τώρα...Έχουμε προοδευτισμό λέμε.....ΜΕΣΑ παλιονοικοκύρη. Που βαράς αθώους κλέφτες κτλ...

Μια απο τα ίδια δηλαδή. Σε ειρηνική περίοδο η ασάφεια των κανόνων εμπλοκής είναι τεράστια. Και δεν είναι θέμα Στρατού. Αλλά ΝΟΜΙΚΟ. Αν ημασταν σε άλλη κατάσταση αλλάζει το πράμα. Γι αυτό και ισχύουν εντελώς διαφορετικά πράγματα σε αποστολές εξωτερικού. Εκεί Α=Α, Β=Β. Δεν έχει Κούγια, έχει πόλεμο.

6) Αυριο πέταξε όλους τους καραβανάδες και αξιωματικους, στρατηγούς δεν-ξέρω-και-εγώ-τι άνω των 50 ετών, με τέτοια μυαλά δεν φτιάχνεις καινούργιο στρατό..

Τι 50 ρε; 50 είσαι τελειωμένος. Πιο νωρίς δεν μπορείς να μας εξυπηρετήσεις; Μην αυταπατάσαι φίλε Γιώργο ότι την ανάγκη για δημιουργία όπως ανάφερες σε προηγούμενο σου σχόλιο την νοιώθεις μόνο εσύ. Όταν δεν ζεις κάποιες καταστάσεις καλύτερα να κρατάς μια πισινή. Δεν γενικεύω. Και δεν θα κατευθύνω το thread σε τι δουλειά κάνεις εσύ τι εγώ, τι ο γείτονας. Έξω απο το χορό είμαστε όλοι για τους υπόλοιπους.

Link to comment
Share on other sites

Όντως νομικό. Θυμάμαι την πρώτη μέρα στον Έβρο. Τρέξιμο 100 μέτρα λέει με άρβυλα, στολή κ.τ.λ. Ωραία λέω. Άρχισε η εκπαίδευση.

Οδηγία προς φαντάρους. Όποιος τρέξει πολύ γρήγορα θα έχει δωράκι μέρες φυλακής! WTF?

Ρωτώντας αργότερα έναν δόκιμο μου είπε ότι φοβούνται την περίπτωση που κάποιος έχει καρδιακό πρόβλημα. Μετά δεν θα μπορούν να ξεμπλέξουν με δικαστήρια κ.τ.λ.

Θυμήθηκα επίσης πριν καμιά 15αριά, 20αριά χρόνια μια περίπτωση που νομίζω δύο παιδιά με μηχανάκια είχαν πάει βράδυ και κάνανε πλάκα σε φρουρό στο στρατόπεδο Ασπροπύργου(???not sure). Είχε πυροβολήσει ο φρουρός το ένα παιδί και μετά έβγαινε ο πατέρας επί, δεν ξέρω για πόσο καιρό, με την φωτογραφία του γιου του στα κανάλια ζητώντας απονομή δικαιοσύνης.

Link to comment
Share on other sites

ξεπροβάλει ο Κούγιας και το συνάφι του. Κοινώς, οσα δίκια και να χεις, όσο και να χτυπιέσαι ότι έπραξες όπως περιγράφει η διαδικασία, αν απέναντι σου βρεις καλό δικηγόρο

συνεχίζουμε να μιλάμε για τον κούγια; με έχετε μπερδέψει τις τελευταίες μέρες. Μια ο ένας λέει για παίκτη που στέλνει την μπάλα με χειρουργική ακρίβεια και προσφέρει θέαμα, την ώρα που μιλάμε για Ζαγόρ, την άλλη γράφεις εσύ για κούγια και μετά μας λες για καλούς δικηγόρους. κάτι χάνω. Εβδομάδα τρολιάς;

Link to comment
Share on other sites

Ρωτώντας αργότερα έναν δόκιμο μου είπε ότι φοβούνται την περίπτωση που κάποιος έχει καρδιακό πρόβλημα. Μετά δεν θα μπορούν να ξεμπλέξουν με δικαστήρια κ.τ.λ.

Εξετάσεις γίνονται, και αν δεν μπορεί να τρέξει 100 μέτρα (δεν είμαστε ΟΥΚ) ας μείνει.

Αυτό συμβαίνει γιατί το κάθε μαλακισμένο καλομαθημένο της τυπικής Ελληνίδας μάνας (το μαργαριτάρι μου, το διαμάντι μου, ο τζουτζούκος μου κλπ) δεν μπορεί να κάνει τίποτα, και αν του πει κανείς κάτι στον στρατό παίρνει τηλ τον γνωστό του μπαμπά στην βουλή και πηδάνε τον στρατιωτικό.

Προφανώς δεν μπορείς να έχεις σοβαρή εκπαίδευση όταν η πολιτική που 9/10 δεν έχουν καν πάει στρατό, κάνει κουμάντο στον στρατό.

Link to comment
Share on other sites

Τα καλομαθημένα *********** δυστυχώς ξεκινάνε τα τηλέφωνα στον μπαμπά και την μαμά από το σχολείο. Από εκεί μαθαίνουν ότι μπορούν να πηδάνε με ένα τηλέφωνο τον καθηγητή τους.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι το ίδιο με τον στρατό.

Φυσικά και φταίνε οι γονείς, αλλά το σχολείο "πρέπει να μάθει" ο στρατός* είναι "πετάω ένα χρόνο".

Βάζω αστερίσκο γιατί αεροπορία + ναυτικό δεν θα θεωρώ στρατό.

Link to comment
Share on other sites

«Ως εδώ!» είπαν στη Γερμανία και αστοί από τις ελίτ της ΕΕ | αρθρογραφια , αρθρογραφοι , γιωργος δελαστικ | ethnos.gr

Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι από πολιτική σκοπιά, για τη Γερμανία αξίζει περισσότερο η Γαλλία μόνη της από τις υπόλοιπες 26 χώρες-μέλη της ΕΕ, όσο κυνικό κι αν ακούγεται αυτό. Ο λόγος είναι απλούστατος: ούτε Ευρωζώνη ούτε ευρωπαϊκή ολοκλήρωση μπορούν να υπάρξουν χωρίς τη Γαλλία! Οταν λοιπόν η Μαρίν Λεπέν και το Εθνικό Μέτωπό της έρχονται στις ευρωεκλογές της Κυριακής πρώτο κόμμα με 25% από... 7% που είχε στις προηγούμενες ευρωεκλογές του 2009, πριν δηλαδή από την κρίση, αυξάνοντας τις έδρες της στο Ευρωκοινοβούλιο από 3 σε... 24 (!), λογικό είναι να αντηχήσουν οι σειρήνες συναγερμού στο Βερολίνο. Το ερώτημα δεν είναι φυσικά αν οι Γάλλοι ψηφοφόροι έγιναν ξαφνικά ακροδεξιοί και φασίστες. Είναι προφανές ότι δεν συνέβη αυτό. Το πραγματικό ζήτημα που θέλει απάντηση είναι γιατί το ένα τέταρτο των Γάλλων ψηφοφόρων ψήφισε το Εθνικό Μέτωπο, μόλις αυτό έκανε σημαία του το σύνθημα «Εξω η Γαλλία από το ευρώ!» και υποσχέθηκε τη διενέργεια δημοψηφίσματος για το θέμα αυτό.

Οι κατά τα άλλα ''φασίστες'', ''αντιδημοκράτες'', ''ουυυ σιξ χαντρεντ σιξτι σιξ'', προαναγγέλουν δημοψήφισμα, για να αφήσουν τον λαό να αποφασίσει, πιστοί στα χνάρια του ''φασίστα'' Ντε Γκολ.

Οποία ντροπή για τους φερόμενους ''δημοκράτες'' και ''προοδευτικούς'', είδικά τους εξ αριστερών ορμώμενους, που δεν δύνανται πλέον ούτε να σκεφτούν την διενέργεια δημοψηφίσματος, αγνοώντας επιδεικτικά, την όποια γνώμη αντιτίθεται στις ''δημοκρατικές'' τους πεποιθήσεις, ωσάν κακέκτυπα του Λουδοβίκου.

Θα πρέπει να θεωρήσουν εαυτούς πολύ τυχερούς, αν δεν τύχουν της ίδιας μοίρας με το πρώτυπό τους.

Link to comment
Share on other sites

Μα δεν άκουσες τη γαμάτη δικαιολογία γιατί δεν πρέπει να γίνονται δημοψηφίσματα; Επειδή ο λαός λέει δε ξέρει τι είναι καλό γι'αυτόν. Η αποθέωση της δημοκρατίας λέμε :sarcastic:

Link to comment
Share on other sites

Μα δεν άκουσες τη γαμάτη δικαιολογία γιατί δεν πρέπει να γίνονται δημοψηφίσματα; Επειδή ο λαός λέει δε ξέρει τι είναι καλό γι'αυτόν. Η αποθέωση της δημοκρατίας λέμε :sarcastic:

τάδε έφη Πρετεντέρης;;;

Link to comment
Share on other sites

Που το ξέρεις ότι είναι όλοι άχρηστοι; Ζεις σε στρατόπεδο; Τους έχεις ελέγξει όλους έναν έναν;

Δεν είπα όλους, μίλησα γενικά, και δεν θα βρεις πολλούς να διαφωνούν, εκτός από τους ίδιους.

Επιπλέον σε 2-3 μήνες ο άλλος δεν θα μάθει τίποτα περισσότερο από το αν του πάνε τα χακί.

Με εντατικά μαθήματα ο άλλος μαθαίνει ξένη γλώσσα, δεν θα μάθει κάποιος να πυροβολάει, να οδηγεί τανκ και να βαράει προσοχή? Από την άλλη, τι ακριβώς μαθαίνει τώρα με τους 9 μήνες σκοπιά θα μου πεις?

Και κάτι άλλο, λένε ότι ο στρατός μαθαίνει πειθαρχία, πραγματικά, στα 18χρονα που μπαίνουν αυτό μπορεί να ισχύει, σε εμένα και στους υπόλοιπους 25φευγα χρονών, που έχουμε βιώσει πολλά πράγματα και πολλές καταστάσεις, πιστευεις ειλικρινά ότι θα με αλλάξει και θα μου μάθει πειθαρχία ο στρατός? Το μόνο που θα με μάθει είναι να υποκρίνομαι καλύτερα..

Ωραία θα ήταν ένας στρατός μόνο με Rambo, αλλά δεν πάει έτσι. Σε κανέναν στρατό του κόσμου.

Δεν είπα κάτι τέτοιο.

Στρατός είναι, όχι πολιτιστικό κέντρο.

Σορρυ φίλος, αλλά αυτισμός επικρατεί εκεί μέσα..

Συμφωνώ εδώ, αλλά το κόστος αυτής της σωστής εκπαίδευσης θα πάει στα ύψη. Μετά θα λέμε πάλι για περικοπές δαπανών.

Θα έχεις κάνει οικονομία με τα προηγούμενα, εξάλλου, σοβαρό στρατό θέλουμε να φτιάξουμε γιατί θα μας την πέσουν οι Τούρκοι μεθαυριο, όχι σκοπιανθρώπους.

Στις τοπικές κοινωνίες που συντηρούνται από αυτά τι θα πεις;

Τόσες πολλές είναι και τόσο πολύ συντηρούντε? Θα τους πω ότι είπε ο Σαμαράς στις περιοχές όπου συντηρούνταν από τις σχολές και τα νοσοκομεία που έκλεισαν.

Σωστά, πέτα όσους έχουν 30 και πλέον χρόνια χρόνια πείρα στο στρατό στα σκουπίδια και βάλε μέσα όσους έχουν ξεσκίσει τα hi scores στο Starcraft.

Βattlefield , ποιο Starcraft? Με παλιά μυαλά που θα γκρινιάζουν και δεν δέχοντε κάτι καινούργιο δεν προχωράς. Και που ακριβώς έχουν πείρα? Στον πόλεμο? Όχι, στο ξύσιμο έχουν πείρα γιατί κάααααποτε μπορεί να γίνει πόλεμος. Ε λοιπόν, κάποιος που έχει σκίσει το Battlefield έχει "δει" περισσότερη δράση από αυτόυς.

Όποιος και αν βρεθεί στην εξουσία θα έχει το ίδια προβλήματα μπροστά του να αντιμετωπίσει και τα ίδια κίνητρα για να μην κάνει κάτι το διαφορετικό από τους άλλους. Τώρα θα μου πεις ο ΣΥΡΙΖΑ είναι διαφορετικός. Δικαίωμά σου να ελπίζεις

Που κολλάει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ? Αναφέρθηκα εγώ στον ΣΥΡΙΖΑ? Αν πάει να τα κάνει όλα αυτά έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση θα πέσει σε μια βδομάδα αφού θα λυσσάξει το defence-net και το e-amyna ότι "καταργεί" τον στρατό και χαρίζει την χώρα στους Τούρκους.

Υ.Γ. Αν σε ρωτήσω αν έχεις πάει στρατό, μιας και έχεις και τόσο ξεκάθαρες θέσεις και προτάσεις, θα το θεωρήσεις προσωπική επίθεση;

Όχι, αλλά όπως το είπες για το Άμστερνταμ ήταν σαν να λες "Παράτα μας, δεν νοιάζεσαι για τίποτα". Το οποίο ειναι λάθος.

Δεν έχω πάει στρατό, βασικά, Ελλάδα την προηγούμενη βδομάδα κατέβηκα για να κανονίσω τα της αναβολής..

Και πανε τα ζώα και στέλνουν συστημένο γράμμα στο όνομα μου χθες για να κλείσω ραντεβού με την επιτροπή.. Ο πατέρας μου δεν μπορεί να παραλάβει το γράμμα. Πρέπει να σκάσω 30 ευρώ να πάω στην Χάγη να κάνω εξουσιοδότηση

Η διαδιακασία είναι σαφής...μέχρι το σημείο που αρχίζει να ξεπροβάλει ο Κούγιας και το συνάφι του. Κοινώς, οσα δίκια και να χεις, όσο και να χτυπιέσαι ότι έπραξες όπως περιγράφει η διαδικασία, αν απέναντι σου βρεις καλό δικηγόρο, την στρούμφισες.
Όντως νομικό. Θυμάμαι την πρώτη μέρα στον Έβρο. Τρέξιμο 100 μέτρα λέει με άρβυλα, στολή κ.τ.λ. Ωραία λέω. Άρχισε η εκπαίδευση.

Οδηγία προς φαντάρους. Όποιος τρέξει πολύ γρήγορα θα έχει δωράκι μέρες φυλακής! WTF?

Ρωτώντας αργότερα έναν δόκιμο μου είπε ότι φοβούνται την περίπτωση που κάποιος έχει καρδιακό πρόβλημα. Μετά δεν θα μπορούν να ξεμπλέξουν με δικαστήρια κ.τ.λ.

Όλες αυτές οι παρλαπίπες δεν πρέπει να κοπούν μαχαίρι?

τάδε έφη Πρετεντέρης;;;

Και εδώ μέσα τα έχουν πει... Να μην γίνοντε δημοψηφίσματα γιατί δεν είναι ειδικός ο λαός να κρίνει..

Link to comment
Share on other sites

Μα δεν άκουσες τη γαμάτη δικαιολογία γιατί δεν πρέπει να γίνονται δημοψηφίσματα; Επειδή ο λαός λέει δε ξέρει τι είναι καλό γι'αυτόν. Η αποθέωση της δημοκρατίας λέμε :sarcastic:

Δεν έχουν άδικο.

"Μας ψήφισες; Άρα δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Ήδη έκανες αρκετή ζημιά στον εαυτό σου, θέλεις και δημοψήφισμα να κάνεις μεγαλύτερη;"

Νομίζω έχει μια λογική.

Με πρόλαβε ο DJD

Link to comment
Share on other sites

Με βάση τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα είναι ψέμματα αυτό; :agree: :clap:

Βάλε απ'ευθείας την ευθύνη στον λαό. Να μην μπορεί να πει "δεν ήξερα, δεν άκουσα, δεν είδα". Λάθη θα κάνει, κάποια στιγμή μπορεί και να ασχοληθεί και να μάθει. Οι βουλευτές από την άλλη, αν δεν πληρώνονται οι επιτροπές δεν έχουν λόγο να πηγαίνουν ούτε να διαβάζουν.

Link to comment
Share on other sites

Βattlefield , ποιο Starcraft? Με παλιά μυαλά που θα γκρινιάζουν και δεν δέχοντε κάτι καινούργιο δεν προχωράς. Και που ακριβώς έχουν πείρα? Στον πόλεμο? Όχι, στο ξύσιμο έχουν πείρα γιατί κάααααποτε μπορεί να γίνει πόλεμος. Ε λοιπόν, κάποιος που έχει σκίσει το Battlefield έχει "δει" περισσότερη δράση από αυτόυς.

Καποιος που εχει σκισει το BF / starcraft 80% δεν θα μπορει να βγαλει ουτε 2 γυρους στο μπερναμπεου - 20 καμψεις και 5 ελξεις, ουτε καν μισο χιλιομετρο τροχαδειν με πληρη φορτο μαχης, επισης παιζει σοβαρη πιθανοτητα να μην εχει δουλεψει ποτε στην ζωη του οποτε θα γκρινιαζει καθε μερα επειδη του "επιβαλανε" να στρωσει μερικα κρεβατια και να σφουγγαρισει/σκουπισει λιγα τετραγωνικα ...

Ετυχε να υπηρετησω στην Κυπρο πριν 6 χρονια και στους 9 μηνες που εκατσα εκει ειχα καθημερινη συναναστροφη με 5 σειρες, αυτο που ειδα σε ολους αυτους ητανε μια μικρογραφια της ελληνικης κοινωνιας τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο, ελπιζω να μην λαβεις ως προσωπικη επιθεση τα γελια που με επιασαν οταν διαβασα" μαθε τους πολεμο" και "αυτισμος"

ΣΣΕ δεν βγαζει οποιος και οποιος, επισης οποιος τελειωνει τελειωνει στην ωρα του(μπαινει στα 17 και βγαινει στα 21), δεν την "σπουδαζει" 10 χρονια, (FYI στις ειδικες δυναμεις περνανε δοκιμασιες ανα τακτα χρονικα διαστηματα για να κρατησουν τον βαθμο και την θεση τους ) σαφως και πρεπει να μειωθουν οι αστερατοι γιατι με μικροτερο (υπερ)πλεονασμα σε σπαθια και φλογες θα μειωθουν ταυτοχρονα και τα στρατοπεδα οποτε θα εχουμε εναν μικροτερο και πιο ευελικτο στρατο.

Μενουμε ελλαδα ομως, εδω ο ιδιος ο διοικητης μου ειχε βαλει βυσμα για να υπηρετησει 2 φορες στην ΕΛΔΥΚ, αλλοι βαζουν βυσμα για να κανουν lvl up πιο γρηγορα, σαν τα double XP weekend της DICE ενα πραγμα :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.