pnick Μάϊος 6, 2014 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2014 B85 Ακριβώς! https://www.skroutz.gr/s/3998231/Asus-B85M-G-C2.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Μάϊος 6, 2014 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2014 Σας ευχαριστω ολους! Οποτε οπως τα εχω στα μυαλο μου εχουμε 3 επιλογες:-Αναβαθμιση σε q9550 + vga + ssd και κραταμε το budget χαμηλα, αλλα υπαρχει κινδυνος να μας αφησει χρονους η μητρικη και να μας μεινουμε με τον q9550 στο χερι...-Αναβαθμιση σε συστημα με amd athlon x4 740 κοντα στα 400 ευρω.-Αναβαθμιση σε συστημα με intel i3 4130 κοντα στα 450 ευρω.Για συστημα με i3 ομως τι επιλεγω, H81 ή H87??Αν μπορείς, μάθε άν υπάρχει hdd σε καλή κατάσταση, ποιό κουτί έχουν και ποιό τροφοδοτικό έχουν. Επίσης, από οθόνη τί γίνεται; Αν μάθεις και πού μπορούν να κινηθούν ακριβώς (και όχι περίπου) από budget, νομίζω ότι θα μπορέσουμε να επιλέξουμε την καλύτερη από τις παραπάνω 3 εναλλακτικές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDakias Μάϊος 6, 2014 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2014 Αν μπορείς, μάθε άν υπάρχει hdd σε καλή κατάσταση, ποιό κουτί έχουν και ποιό τροφοδοτικό έχουν. Επίσης, από οθόνη τί γίνεται; Αν μάθεις και πού μπορούν να κινηθούν ακριβώς (και όχι περίπου) από budget, νομίζω ότι θα μπορέσουμε να επιλέξουμε την καλύτερη από τις παραπάνω 3 εναλλακτικές. Ενας ειναι, οχι παραπανω! Στο θεμα μας ομως,το τροφοδοτικο ειναι ενα tagan 700w dual engine χωρις αποσπομενα καλωδια, το κουτι ενα mid case coolermaster το οποιο μονο στο μηκος τις καρτας γραφικων εχει περιορισμο, αλλα δεν μας ενδιαφερει αυτο και απο hdd υπαρχουν 2, ενας απο το '07 και ενας μεταγενεστερος (δεν ξερω ποτε ακριβως). Θα τσεκαρω την "υγεια" τους και θα σας πω. Απο οθονη υπαρχει ολοκαινουρια lg 21,5" full HD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Μάϊος 6, 2014 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2014 Ενας ειναι, οχι παραπανω! Στο θεμα μας ομως,το τροφοδοτικο ειναι ενα tagan 700w dual engine χωρις αποσπομενα καλωδια, το κουτι ενα mid case coolermaster το οποιο μονο στο μηκος τις καρτας γραφικων εχει περιορισμο, αλλα δεν μας ενδιαφερει αυτο και απο hdd υπαρχουν 2, ενας απο το '07 και ενας μεταγενεστερος (δεν ξερω ποτε ακριβως). Θα τσεκαρω την "υγεια" τους και θα σας πω. Απο οθονη υπαρχει ολοκαινουρια lg 21,5" full HD. Τέλεια. Αν μπορεί να διαθέσει 400€ (συν, ό,τι βγάλει από πώληση cpu-m/b-ram) φτιάχνεται κάτι αξιοπρεπές, και με δυνατότητα σταδιακής αναβάθμισης στο μέλλον (ssd κ.λπ.). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.