Jump to content

Αναβαθμιση συστηματος intel 7ετιας

AMDakias

Recommended Posts

Σας ευχαριστω ολους!

Οποτε οπως τα εχω στα μυαλο μου εχουμε 3 επιλογες:

-Αναβαθμιση σε q9550 + vga + ssd και κραταμε το budget χαμηλα, αλλα υπαρχει κινδυνος να μας αφησει χρονους η μητρικη και να μας μεινουμε με τον q9550 στο χερι...

-Αναβαθμιση σε συστημα με amd athlon x4 740 κοντα στα 400 ευρω.

-Αναβαθμιση σε συστημα με intel i3 4130 κοντα στα 450 ευρω.

Για συστημα με i3 ομως τι επιλεγω, H81 ή H87??

Αν μπορείς, μάθε άν υπάρχει hdd σε καλή κατάσταση, ποιό κουτί έχουν και ποιό τροφοδοτικό έχουν. Επίσης, από οθόνη τί γίνεται;

Αν μάθεις και πού μπορούν να κινηθούν ακριβώς (και όχι περίπου) από budget, νομίζω ότι θα μπορέσουμε να επιλέξουμε την καλύτερη από τις παραπάνω 3 εναλλακτικές.

Αν μπορείς, μάθε άν υπάρχει hdd σε καλή κατάσταση, ποιό κουτί έχουν και ποιό τροφοδοτικό έχουν. Επίσης, από οθόνη τί γίνεται;

Αν μάθεις και πού μπορούν να κινηθούν ακριβώς (και όχι περίπου) από budget, νομίζω ότι θα μπορέσουμε να επιλέξουμε την καλύτερη από τις παραπάνω 3 εναλλακτικές.

Ενας ειναι, οχι παραπανω! :p

Στο θεμα μας ομως,το τροφοδοτικο ειναι ενα tagan 700w dual engine χωρις αποσπομενα καλωδια, το κουτι ενα mid case coolermaster το οποιο μονο στο μηκος τις καρτας γραφικων εχει περιορισμο, αλλα δεν μας ενδιαφερει αυτο και απο hdd υπαρχουν 2, ενας απο το '07 και ενας μεταγενεστερος (δεν ξερω ποτε ακριβως). Θα τσεκαρω την "υγεια" τους και θα σας πω.

Απο οθονη υπαρχει ολοκαινουρια lg 21,5" full HD.

Ενας ειναι, οχι παραπανω! :p

Στο θεμα μας ομως,το τροφοδοτικο ειναι ενα tagan 700w dual engine χωρις αποσπομενα καλωδια, το κουτι ενα mid case coolermaster το οποιο μονο στο μηκος τις καρτας γραφικων εχει περιορισμο, αλλα δεν μας ενδιαφερει αυτο και απο hdd υπαρχουν 2, ενας απο το '07 και ενας μεταγενεστερος (δεν ξερω ποτε ακριβως). Θα τσεκαρω την "υγεια" τους και θα σας πω.

Απο οθονη υπαρχει ολοκαινουρια lg 21,5" full HD.

Τέλεια. Αν μπορεί να διαθέσει 400€ (συν, ό,τι βγάλει από πώληση cpu-m/b-ram) φτιάχνεται κάτι αξιοπρεπές, και με δυνατότητα σταδιακής αναβάθμισης στο μέλλον (ssd κ.λπ.).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.