Jump to content

Πρόταση wireless router

h@ris

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Έχω το linksys WAG354G και επειδή συγχρονίζει αρκετά χαμηλότερα από ένα υποδεέστερο siemens CL-110, σκέφτομαι να το αλλάξω. Ενδεικτικά αναφέρω πως το linksys συγχρονίζει στα 17000 και κάτι και το siemens στα 22000 και κάτι. Από upload και τα δυο σταθερά στα 1020kbps.

Οποιαδήποτε πρόταση για wireless router ευπρόσδεκτη. Όριο χρημάτων δεν βάζω προς το παρόν καθώς ψάχνω για μια πολύ αξιόπιστη λύση. Όταν βρεθούν ορισμένες θα σκεφτώ και το εύρος του ποσού που θα είμαι διατεθιμένος να δώσω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Αν ασχολείσαι με p2p μην πάρεις το Draytek.

Μπουκώνουν με 100 connections και κάνουν restart σε άσχετες φάσεις (δοκιμασμένο με 2 firmware).

Για LevelOne ρίξε μια ματιά εδώ για γενικά σχόλια και info.

Αν ψάξεις σε μεταχειρισμένα ρώτα και για SpeedTouch 585 (v5 ή v6).

Έχω ακούσει τις άπειρες μ@λ@κίες από ανθρώπους που δεν τα έχουν δουλέψει ποτέ.

Το πήρα πριν κανένα 6μηνο μεταχειρισμένο για να το δοκιμάσω.

Δοκιμάστηκε σε 3 γραμμές, στην δικιά μου Θεσσαλονίκη (είμαι περίπου 3 τετράγωνα από το DSLAM),

και σε 2 πολύ κακές γραμμές, στο σπίτι στη Λάρισα (Αμπελώνας) 2km από το DSLAM και στο σπίτι ενός φίλου (Ελευθερές Λάρισας) περίπου 2,5km από το DSLAM.

Κλείδωσε στις υψηλότερες ταχύτητες από κάθε άλλο router σε κάθε περίπτωση.

Download, ανάλογα με τις γραμμές έπιανε πάντα πολύ καλά.

Έχει αυτόματο QoS (που αν καείς λίγο με το CLI το φέρνεις στα μέτρα σου),

8MB μνήμη (+ 4ΜΒ για το wireless) και το μεγαλύτερο uptime από όλα τα routers στην κατηγορία τιμής του.

Για μένα είναι πολύ τίμια αγορά.

Αν δεν το βιάζεσαι, από συμφοιτητές που δουλεύουν στον 1242 έμαθα ότι ο ΟΤΕ θα φέρει σχετικά σύντομα τα καινούρια SpeedTouch 587n,

για τα οποία ακούγονται πολύ καλά λόγια γενικά.

Σε υπερευχαριστώ για τις αναλυτικότατες πληροφορίες! Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να συγχρονίζει στο μέγιστο δυνατό και να έχει πολύ καλή εμβέλεια για το ασύρματο μιας και έχω iphone και θέλω να πιάνει παντού μέσα στο σπίτι. ( το linksys δεν πιάνει σε όλα τα σημεία).

Ασχολούμαι με p2p αλλά όχι και φανατικά αλλά μιας και υπάρχει πρόβλημα με το draytek το απορρίπτω.

Δεν το βιάζομαι το ρουτεράκι, ψάχνομαι για να βρω κάτι καλό και value for money. Το speedtouch πόσο περίπου έχει; Βασικά αν έρθει σύντομα η νέα version όπως λες και είναι τόσο καλή θα το χτυπήσω μάλλον :D

@Dr. Gonzo

Εχω εχω ακουσει τελειως τα αντιθετα για τα Drytek...οτι ειναι πολυ σταθερα ακομα και με παρα πολλα connections...γνωστος μου το εχει και μιλαει με τα καλυτερα λογια για αυτο.

Για αυτα που εχω προσωπικη αποψη ειναι τα ZyXEL 661HW και 660HW...

Εχω παντα ανοιχτα mTorrent και Emule ταυτοχρονα και ποτε δεν ειχα προβλημα με τα connections βραχος ειναι...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613668

• 3 months later...

H@ris αν παλι θελεις να μεινεις στην Linksys αυτο εδω :

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615148

Δοκιμασμενο προσωπικα και συγχρονίζει (τουλαχιστον σε μενα) στα download 23000kbps και upload full 1024kbps.

OFF TOPIC:

Τυχενει να εχω και 2ο στο κουτι του,εαν ενδιαφερεσαι για αγορα PM me...

• 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.