MeSSPi Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2014 Γεια θέλω να ρωτήσω πια pc games παίζουν co - op campaign αν σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα dragon age origins και dragon age 2 και 3 και αν υπάρχει κάπου το Dragon Age 2: Legacy το οποίο τελικά είναι dlc η expansion αν είναι expansion που μπορώ να το αγοράσω
kpetros Μάϊος 3, 2014 #2 Μάϊος 3, 2014 dragon ge θυμαμαι ειχα παιξει το πρωτο , αν δεν κανω λαθος , co-op δεν ειχε . παρολα αυτα , μια γρηγορρη αναζητηση εδειξε πως τελικα εχει . ενδεχομενος να ειναι μεσο ιντερνετ η LAN. Αν ενδιαφερεσαι για split screen co-op , τοτε τα indie platfrom οπως Trine / Rayman .... η ακομα και τα LEGO ειναι μια παρα μα παρα ΠΟΛΥ καλη επιλογη
jesus Μάϊος 3, 2014 #3 Μάϊος 3, 2014 Τα lego ειναι απλα απολαυστικα για co op.Ιδιαιτερα τα τελευταια που ειναι καπως πιο μοντερνα.
MeSSPi Μάϊος 3, 2014 Author #4 Μάϊος 3, 2014 θέλω co-op campaign παιχνίδια όπως dead space 3 το mass efect πεζή co-op campaign επίσης τα dragon age 1 και 2 έχω παίζουν online αν τα πάρει ένας φίλος από τα resident evil τα 3 τελευθεα
MeSSPi Μάϊος 3, 2014 Author #5 Μάϊος 3, 2014 τώρα μέσο τις origin και προγράμματος και σετέ λογικά παίζουν τα dragon age
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.