Darksun Μάϊος 3, 2014 Author #21 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2014 Τωρα τρεχω και memtest εχουν περασει 2:30 ωρες με pass 2.Δεν νομιζω να εχουν θεμα τα hardwear ποιο πολυ θεμα λογισμικου πρεπει να ειναι η κανα fan η usb.ελεος παντος 2 week pc ειναι.μου τον νε ματιασανε επιδη η καρτα μου αντεχε full setings σε ολα τα καινουρια game χωρης lag και την εχω σχεδον 3 χρονια.αφου μου χαλασαν τα υχεια στις ηδιες μερες...creative gigaworks t40 100 ευρω ηχεια και μετα απο 2 χρονια πηγαν για επισκευη και αν φτιαχονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darksun Μάϊος 3, 2014 Author #22 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2014 Τελεικα μετα απο 4 ωρες στο memtest δε εδηξε τπτ.μηπως να κανω ενα format? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Μάϊος 3, 2014 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2014 Τελεικα μετα απο 4 ωρες στο memtest δε εδηξε τπτ.μηπως να κανω ενα format? κανε format αλλά να κρατάς αντίγραφο για να κάνεις επαναφορά !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gi0 Μάϊος 3, 2014 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2014 Εαν εχεις τελειωσει με τον ελεγχο του hardware (..και εισαι "καθαρος"), ανεβασε καπου τα minidumps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.