pagkal89 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2014 Καλησπερα παιδια.Μπαινω αμεσως στο θεμα για να μην σας κουρασω.Ειχα αγορασει τον προηγουμενο Αυγουστο ενα laptop turbo x στα 270 ευρω,για να κανω την δουλεια μου πιο πολυ μιας και ειχα ξεμεινει απο υπολογιστη και χρειαζομουν γρηγορα pc.Εν τελει πριν απο λιγες ωρες,καταλαθως επιασα με ελαχιστη πιεση την οθονη του και αυτη εγινε ουσιαστικα χαλασε.Πηγα στο πλαισιο να ρωτησω ποσο θα παει η επισκευη και μου ειπαν 180 ευρω για την οθονη και την εργασια( αν ειναι δυνατον,το pc to ειχα παρει 270). Εχει κανεις εδω ιδεα αν αυτη μπορει να θεωρηθει λογικη τιμη,και αν οχι,αν μπορει να μου προτεινει καποιο αλλο μαγαζι,ακομα και αν δεν εχει brand name, οπου να γινεται καλη δουλεια,με λογικες τιμες,χωρις να πρεπει ομως εγω αν ασχοληθω με την διαδικασια παραγγελιας και αγορας της οθονης.Σας ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων αστερια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 2, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2014 Αν είσαι απο Αθήνα επικοινώνησε με τον Δημήτρη ή τον Γιώργο Slacker XL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ntontotis Μάϊος 2, 2014 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2014 Τσέκαρε και εδώ. Γείτονας μου είναι το παιδί και αρκετά οικονομικός. Καλωσήλθατε στο Skytech shop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.