papajim Αύγουστος 26, 2014 #181 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 Να εύχεστε να μην έχει UCAR αλκαλικές, τόσο φθηνά που το αγοράζετε... Μα γιατι γίνεσαι κακός http://youtu.be/daKPjv_LaWU?t=4m49s Αν το σκεφτείς δεν είναι και τοοοσο πολύ πιο φθηνό απ' ότι άλλο κυκλοφορεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Αύγουστος 26, 2014 #182 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 Ωραίο review πρέπει να πώ..αυτός είχε LG στοιχεία, οκ...Γενικά θέλει προσοχή με μπαταρίες, είναι το πιο επικερδές εμπόριο αυτή τη στιγμή και ειδικά σε πράγματα που έχουν εσωτερικά τα στοιχεία και δεν μπορείς να δεις/μετρήσεις τί είδους είναι, υπάρχει ένα θεματάκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Αύγουστος 26, 2014 Author #183 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 από merimobiles? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Αύγουστος 27, 2014 #184 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2014 ρε παιδια βαζω το xiaomi 10400 με το φορτιστη του iphone και κανει 1 μερα να φορτισει. τι παιζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
god Αύγουστος 27, 2014 #185 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2014 λογικα θα θελει 6-7 φορες τον χρονο του iphone για να φορτισει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Αύγουστος 27, 2014 #186 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2014 Όχι ρε κάτι άλλο πάει λάθος.. Ο φορτιστής του iPhone νομίζω δίνει 2Α Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Αύγουστος 27, 2014 #187 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2014 (edited) Όχι, του iPAD δίνει 2.1A, του iPhone είναι 1.0Α...Πολύ χοντρικά υπολογισμένο, θέλει γύρω στο 10-12ωρο με το φορτιστή του iPhone, ίσως και παραπάνω... Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 27, 2014 από felix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Αύγουστος 27, 2014 #188 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2014 Ααα δεν το ξέρα.. Μπέρδεψα τους φορτιστές . ευχαριστώ Έτσι αλλάζει το πράγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos313 Αύγουστος 27, 2014 #189 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2014 Αν είναι 2Α είναι super, αφού αυτές είναι οι προδιαγραφές που δίνει και η xiaomi. Ο φορτιστής πάντως που έχω του iphone 4s, είναι 1Α και του ipad όντως 2.1Α. Εγώ που το φόρτισα με έναν samsung 0.7A έκανε περίπου 10 ώρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
timwros Αύγουστος 29, 2014 #190 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2014 Τον έχω κι εγώ της xiaomi τον φορτιστή μαζί με μία υπέροχη πράσινη θήκη.Πολύ ευχαριστημένος από την αγορά αυτή,ελπίζω και σε βάθος χρόνου θα συνεχίσει να δουλεύει υποδειγματικά.Πάντως με τον φορτιστή του g2 κάνει περίπου 5-6 ώρες να φορτίσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Αύγουστος 29, 2014 #191 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2014 Παιδιά εγώ πήρα το adata pv110 και μου άρεσε πολύ περισσότερο PV110 Power Bank_Power Bank_Mobile Accessories_Products_ADATA TechnologyΣε παράλληλη φόρτιση φορτίζω 2 φορές full από 14%-->100% ένα Tablet 2100mA και ένα κινητό 2500mA. Με το xiaomi φόρτιζα 3 φορές μόνο το κινητό με την 2500mA από το 14% πάλι.Μονο αρνητικό του adata οι 7ώρες φόρτισης που θέλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Σεπτέμβριος 2, 2014 #192 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 υπάρχει κανα site που να στελνει σχετικα γρηγορα το xiaomi 10400 στην Αγγλία; Εχω παρει ενα απο merimobiles και ενα απο bankgood. 10 μερες ειναι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george-gp Σεπτέμβριος 3, 2014 #193 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 (edited) Καλησπέρα και από μένα.κάποιες ερωτήσεις σαν νέος κάτοχος.1. Μπορεί το Xiaomi 10400 να φορτίζει 2 συσκευές ταυτόχρονα;2. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να φορτίζουμε το ίδιο το Power Bank;3. Εσάς σας ήρθε σε πλαστική θήκη; Εμένα σε ένα μικρό χάρτινο κουτάκι που λέει mi, είχε μέσα το Power Bank, ενα κοντό καλώδιο κ κάποιες οδηγίες!ΕυχαριστώEdit: Λοιπόν (2) κ (3) βρήκα απάντηση. Για το ένα διάβασα σε ένα Ελληνικό Review, ότι μπορείς...δεν ξέρω όμως, μου φαίνετε ψιλοδύσκολο. Δείτε εδώ στα συμπεράσματα, εκτός κ αν εννοει κάτι άλλο. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 3, 2014 από george-gp Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Σεπτέμβριος 4, 2014 #194 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 Καλησπέρα και από μένα.κάποιες ερωτήσεις σαν νέος κάτοχος.1. Μπορεί το Xiaomi 10400 να φορτίζει 2 συσκευές ταυτόχρονα;2. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να φορτίζουμε το ίδιο το Power Bank;3. Εσάς σας ήρθε σε πλαστική θήκη; Εμένα σε ένα μικρό χάρτινο κουτάκι που λέει mi, είχε μέσα το Power Bank, ενα κοντό καλώδιο κ κάποιες οδηγίες!ΕυχαριστώEdit: Λοιπόν (2) κ (3) βρήκα απάντηση. Για το ένα διάβασα σε ένα Ελληνικό Review, ότι μπορείς...δεν ξέρω όμως, μου φαίνετε ψιλοδύσκολο. Δείτε εδώ στα συμπεράσματα, εκτός κ αν εννοει κάτι άλλο.Καλημέρα 1. Όχι 2 . Για ποιο γρήγορα με κάποιον φορτιστή 2a αλλά δεν υπάρχει σωστό και λάθος και από τη usb του υπολογιστή μπορείς. 3 . Νομίζω μπορεί να σου έρθει είτε έτσι είτε σε πλαστική. Εμένα σε πλαστική ήταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
george-gp Σεπτέμβριος 4, 2014 #195 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 Γενικά τις συσκευασίες πρέπει να τις αλλάζουν πολύ..φίλος μου που το παραγγείλαμε μαζί, του ήρθε σε Χρυσό σε χάρτινο κουτάκι μου λέει "xiaomi.com" στην μια πλευρά, το δικό μου λέει "mi.com".. πάντως μετά από ψάξιμο φαίνεται να είναι τα γνήσια και τα δύο, περνάνε όλα τα τέστ . Παρατήρησα και κάτι άλλο... Χτες το βράδυ είχα βάλει το iphone να φορτίζει και σήμερα το πρωί το βρήκα με 98% μπαταρία..Σε αντίθεση δηλαδή με το φορτιστή, το Bank, δεν συντηρεί τη φόρτιση..το κάνει και σε σας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 4, 2014 #196 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 (edited) Χτες το βράδυ είχα βάλει το iphone να φορτίζει και σήμερα το πρωί το βρήκα με 98% μπαταρία..Σε αντίθεση δηλαδή με το φορτιστή, το Bank, δεν συντηρεί τη φόρτιση..το κάνει και σε σας;Σε αντίθεση με τον φορτιστή, όταν τελειώσει την φόρτιση το bank κλείνει και το τηλέφωνο δουλεύει με την μπαταρία του. Τώρα αν η συσκευή σου έχασε 2% με μερικές ώρες αναμονή δεν ξέρω, εγώ 100% το βρίσκω το πρωί. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 4, 2014 από FrOsT Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Σεπτέμβριος 15, 2014 #197 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 Μου ήρθε κι εμένα σήμερα από Merimobiles σε ασημί χρώμα το 10400mAh της xiaomi. Ωστόσο δεν έχω σιγουρευτεί ακόμα ότι είναι genuine. Τα leds κάνουν match. Μαύρα usb ports (οκ μπορεί να κάναν αλλαγή στην παραγωγή γιατί δε βρίσκαν άσπρα) Ευκρινές σήμα Mi on top. Σχετικά έντονη - σκούρα γραμματοσειρά στο πίσω μέρος. Δεν κάνει πως φορτίζει αν βραχυκυκλώσεις τις εισόδους. Δεν ξεκινάει αυτόματα φόρτιση αν το συνδέσεις κλειστό με τη συσκευή. Any thoughts ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Σεπτέμβριος 15, 2014 #198 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 Any thoughts ? http://www.thelab.gr/oi-dikes-sas-parousiaseis/cooler-master-power-fort-5600-mah-vs-137253-2.html#post1063728526 Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Σεπτέμβριος 15, 2014 #199 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 http://www.thelab.gr/oi-dikes-sas-parousiaseis/cooler-master-power-fort-5600-mah-vs-137253-2.html#post1063728526 Ναι συγνώμη ξέχασα να πω. Το έκανα αυτό, μου βγάζει tick, αλλά λέει ότι έχουν γίνει multiple inquiries με αυτό τον κωδικό. Οπότε μπορεί να μην είναι genuine. Είναι αρκετά πιθανό να έκανα εγώ resends, όμως, γιατί έπινε λίγο η σελίδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Σεπτέμβριος 15, 2014 #200 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 Οκ genuine πρέπει να είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts