Jump to content

Πρόγραμμα γενικής διαχείρισης / CRM / Λογιστικό

JohnG85

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα!

Ψάχνω ένα διαχειριστικό πρόγραμμα για εταιρική μηχανογράφιση. Δυστυχώς η εμπειρία μου είναι σχεδόν μηδενική οπότε θα προσπαθήσω να είμαι αναλυτικός ως προς το τι ψάχνω αλλά και συνοπτικός για να μην κουράσω :p

Το ζητούμενο είναι ότι θέλουμε να μηχανογραφίσουμε νέα μικρομεσαία εταιρεία.

Ηλεκτρονική αποθήκη. Να μπορώ να ενημερωθώ αναλυτικά τι έχω μέσα, να ενημερώνεται εύκολα και γρήγορα όταν έχω παραλαβή, αυτόματη ενημέρωση όταν έχω τιμολόγηση και κατα συνέπεια πώληση προιόντος. Γιατί όχι, να βγάζει και στατιστικά πωλήσεων ανά μήνα ή πελάτη. Όταν μειώνει η ποσότητα της αποθήκης κάτω από κάποιο όριο να με ειδοποιεί να αγοράσω.

Τώρα που είπα πελάτη, ηλεκτρονικό πελατολόγιο. Πλήρη στοιχεία, να μπορώ να στείλω μαζικά e-mails, τι αγόρασε ο καθένας και πότε, διάφορα στατιστικά στοιχεία.

Όταν έρχεται πάλι η ώρα της τιμολόγησης να μπορώ να επιλέξω εύκολα τον πελάτη για να μην τα γράφω όλα ένα ένα όπως το ΑΦΜ του κλπ.

Να μπορώ να βάζω ποσοστά έκπτωσης στον κάθε πελάτη και γιατί όχι σε κάποιο πεδίο του τιμολογίου να αναφέρει το προηγούμενο υπόλοιπο ώστε να γνωρίζει και ο ίδιος τι προηγούμενες οφειλές έχει όταν παραλαμβάνει νέο τιμολόγιο.

Με ηλεκτρονικό τρόπο να μπορεί να συνδέεται και να μου δίνει παραγγελία αντί να πέρνει τηλέφωνο ή να στέλνει mail.

Τα παραπάνω πολύ επιγραμματικά και συνοπτικά. Προφανώς όσο περισσότερες λειτουργείες και ανάλυση τόσο καλύτερα.

Δυστυχώς δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να ψάξω και που. Δεν ξέρω καν αν υπάρχει έτοιμο κάτι τέτοιο ή αν πρέπει να μου το φτιάξουν από το μηδέν.

Επίσης ζητούμενα είναι η υποστήριξη, ευχρηστία, αξιοπιστία και η φιλικότητα προς το χρήστη.

Ξέρω ότι υπάρχουν ελληνικές εταιρείες αλλά δεν ξέρω αν με καλύπτουν. Επίσης από την άλλη ξέρω ότι υπάρχουν SAP, Oracle κλπ.

Για να αποφύγω τον χαμένο χρόνο αλλά και το δούλεμα (τύπος μου λέει ότι μπορεί να το φτιάξει μόνος του...) επικαλούμαι την εμπειρία σας.

Έχετε κάτι παρόμοιο στην εταιρεία σας ? Το προτείνετε ? Ποιο είναι και πόσο στοιχίζει ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά πάρα πάρα πολύ για το τυχόν ενδιαφέρον στο θέμα μου!

Εγω χρησιμοποιώ το Pegasus της Tesae , Ευχαριστημενος απο την εξυπηρέτηση , Τα κανει ολα τα παραπανω απο οτι ξερω στην Full Εκδοση του , αλλα θα τσουξει η τιμη . ΛΟΓΙΚΑ η αναφορα παει + Δλδ μπορουν να παραμετροποιησουν το πρόγραμμα στης ανάγκες σου . Κανε τους ενα τηλ για περισσότερες λεπτομέρειες . TESAE Eng SA - Aρχική Σελίδα

Στην προηγούμενη εταιρεία που εργαζόμουν χρεισιμοποιούσαν την εφαρμογή της Data http://www.datacomm.gr/

Στην εταιρεία που είμαι τώρα έχουν Soft1 SoftOne Technologies - Αρχική σελίδα

Φίλοι το ποιο φτηνό που βρήκαν ήταν το Προοπτικές DMS Logic

Έχουν δουλέψει και το Galaxy της singular αλλά ήταν beta πολύ και δεν στο προτίνω αλλά πάνε και δύο χρόνια απο τότε, αλλά και Kefalaio της Altec. Νομίζω data, soft1, dms θα σε καλύψουν καλύτερα και είναι λογικές οι τιμές τους. Πάρε όμως τηλέφωνο αν θέλεις την κάθε εταιρεία ή στείλε μου για να σου δώσω στοιχεία επαφής με resellers & support που έχω συνεργαστεί για να σου δώσουν μια ποιο σωστή εικόνα και τιμή.

Εγω χρησιμοποιώ το Pegasus της Tesae , Ευχαριστημενος απο την εξυπηρέτηση , Τα κανει ολα τα παραπανω απο οτι ξερω στην Full Εκδοση του , αλλα θα τσουξει η τιμη . ΛΟΓΙΚΑ η αναφορα παει + Δλδ μπορουν να παραμετροποιησουν το πρόγραμμα στης ανάγκες σου . Κανε τους ενα τηλ για περισσότερες λεπτομέρειες . TESAE Eng SA - Aρχική Σελίδα

Εισαι ευχαριστημενος απο τη υποστιρηξη απο τα κεντρικα της ΤΕΣΑΕ ? :hehe:

Εμεις διαχειριζομαστε το crm της τεσαε.

Αν θελεις παρουσιαση στειλε πμ.

Σας ευχαριστώ όλους πολύ. Τα λαμβάνω όλα υπόψιν, δίνω τα links στους ανθρώπους που επίσης θα χρησιμοποιούν το πρόγραμμα για να μελετήσουν και θα επανέλθω αν χρειαστούν στοιχεία επαφής ή κάτι παραπάνω.

Εισαι ευχαριστημενος απο τη υποστιρηξη απο τα κεντρικα της ΤΕΣΑΕ ? :hehe:

Εμεις διαχειριζομαστε το crm της τεσαε.

Αν θελεις παρουσιαση στειλε πμ.

Μια φορα που μ χρειάστηκε, που ειχα μια απορια στο προγραμμα , η κοπελα ηταν πλ υπομονετική στο τηλέφωνο . αλλο ειναι το προγραμμα και αλλο το crm ? :S :mobile: Ενας συνεργάτης της tesae που μου σεταρε το πρόγραμμα και εχει γεμίσει το Νομο με το Pegasus ξερει τα παντα οσο εχει να κανει με το θεμα . Όποτε για μικρο πράγματα ενοχλώ αυτόν αφού έχω και το θαρος .:o Οταν λες παρουσίαση ? :dots:

Ευχαριστώ, για να τσεκάρουμε και αυτό! Αυτή τη στιγμή αποτυπώνουμε τις ανάγκες μας. Αν το βρίσκετε σκόπιμο θα επανέλθω με τη λίστα αυτή να μου πείτε αν υπάρχει κάτι παραπλήσιο.

Επί εποχής 2005-2006 χρησιμοποιούσα το Atlantis. Ήταν οκ.

2007-2012 το SAP όμως πλήρως παραμετροποιημένο. Κορυφαίο και άμεσο.

Από το 2013 χρηασιμοποιώ το Xline της ALtec που έδωσε link απο πάνω ο φίλτατος.

Είναι πολύ ok, αρκεί να ζητήσεις να στο φτιάξουν όπως ακριβώς επιθυμείς.

Τα βασικά πράγματα που ζητάς τα κάνουν όλα. Μετά έιναι θέμα πόσο μάγκας

είναι αυτός που θα το φέρει στα μέτρα σου.

Από το εξωτερικό ακούω πως αυτό εδώ είναι ότι πιο flexible υπάρχει

mention Software GmbH αλλά δεν ξέρω εάν οπι τύποι το έχουν και

στα αγγλικά (ή ίσως ελληνικά που θα το θέλεις).

Όσον αφορά το SAP μάλλον είναι το πιο ακριβό. Το ίδιο και οι προγραμματιστές του.

Το Xline που έχω τώρα, είναι πολύ έυκολη και απλή η επικοινωνία και τα παιδιά

πολύ εξυπηρετικά και δεν κολλάνε πουθενά.

Το X line έχει κ εμπορικό? Μόνο λογιστικό το ήξερα. Η altec είχε κεφάλαιο κ atlantis παλιά για εμπορικό κ λογιστικά καθαρά το xline

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Μάλιστα, βλέπω μαζεύονται πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Κάτι που δεν ήξερα είναι η δυνατότητα παραμετροποίησης και ότι οι εταιρείες μπαίνουν στη διαδικασία να το ράψουν πάνω στον πελάτη αν αυτός το επιθυμεί. Νόμιζα ότι τα πακέτα είναι συγκεκριμένα και αμετάβλητα. Η αλήθεια είναι ότι η παραμετροποίηση είναι πάντα αναγκαία γιατί κανένα εμπορικό πρόγραμμα δεν σε καλύπτει απόλυτα.

Οπότε πρώτη προτεραιότητα η αποτύπωση των αναγκών και η πρόβλεψη κατά το δυνατόν των μελλοντικών.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.