Jump to content

Προβληματα με μπλε οθονη windows 7

teo$

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το συστημα μου ειναι intel core duo 6300, nvidia 8800gts, abit ab 9 pro, 4 gb ram, 1 ssd adata 128gb , 2 250gb wd sata, corsair psu cx 500. Αρχικα το pc εβγαζε μπλε οθονες και δεν ξεκιναγε και πολλες φορες καθολου (δεν ακουγοταν καν το "μπιπ") απο οταν αλλαξα τροφοδοτικο και εβαλα αυτο που αναφερω παραπανω δουλευει κανονικα οσον αφορα την εκκινηση παντα.Οι μπλε οθονες ομως συνεχιστηκαν κ ετσι αγορασα τον ssd που αναφερω και τον εβαλα ως πρωτο στην θεση ενος απο τους αλλους 2 sata που αναφερω.Το προβλημα ομως με τις μπλε οθονες συνεχιζεται και τα μηνυματα που το προκαλουν ποικιλουν.Συμβαινουν συχνοτερα οταν παρακολουθω καποια ταινια(2-3 φορες μπορει κατα την διαρκεια μιας ταινιας) και λιγοτερο συχνα οταν κανω καποια αλλη διεργασια...Μπορει καποιος να μου δωσει καποια γνωμη για το τι φταιει η τι μπορω να κανω??

Σε πρώτη φάση κατέβασε & εγκατέστησε αυτό προκειμένου να καταγράψεις σε log το μήνυμα της μπλέ οθόνης ώστε να αρχίσουμε το ψάξιμο απο εκει.

Μητρική-κάρτα γραφικών οι βασικοί ύποπτοι. Την Ram την δοκίμασες με ένα dimmάκι σε άλλο slot κάθε φορά;

ναι ολα τα παραπανω τα εχω τσεκαρει και ειναι οκ?

Με ποιο τροπο? Λιγες περισσοτερες λεπτομερειες θα ηταν χρησιμες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.