Jimaki MBG Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2014 Απο overclockers.uk εχει παραγγειλει κανεις? υπαρχει τελωνειο? μεταφορικα? Φενεται να εχει καλες τιμες σε μερικα προιοντα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάϊος 1, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2014 Δεν έχω παραγγείλει αλλά αν στέλνει από UK τότε ΔΕΝ περνάει τελωνείο ... τουλάχιστον όσο είμαστε ακόμα στην Ε.Ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Μάϊος 1, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2014 Δεν έχω παραγγείλει αλλά αν στέλνει από UK τότε ΔΕΝ περνάει τελωνείο ... τουλάχιστον όσο είμαστε ακόμα στην Ε.Ε το ηξερα οτι ηταν λιγο γκαφα η ερωτηση για το τελωνειο απλα δεν ξερω καθολου. οποτε τελωνεια ηπαρχουν μονο overseas να φανταστω. Εχεις ακουσει τιποτα για το καταστημα?εντυπωσεις ας πουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 2, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2014 τη τελευταία φορά που κοίταξα δεν έστελνε Ελλάδα.Και απο ότι βλέπω δεν στέλνει.Caseking είναι ουσιαστικά οπότε έχουν ίδια πολιτική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάϊος 2, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2014 τους ειχα στειλει μηνυμα οταν εψαχνα κουτι για pc , και overclockers και caseking μου εδωσαν ακυρο για ελλαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Μάϊος 2, 2014 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2014 Οταν αγοραζαμε απο overclockers.uk απο το 2000 εως το 2010 ηταν καλα .Τους εξαγορασε ομως ο Γερμανος και απο τοτε εκοψαν την Ελλαδα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Μάϊος 2, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2014 χμμμμμ...ειχε επιλογη παντως για αποστολη στην Ελλαδα.θα το κοιταξω και εγω αν ειναι θα κανω μια ερωτηση και ενημερωνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Μάϊος 2, 2014 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2014 Επειδη ειμαι κατοικος Αγγλιας (Southampton) σε διαβεβαιωνω με απολυτη σιγουρια πως ΔΕΝ στελνουν Ελλαδα :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRIS2005 Μάϊος 18, 2014 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 Εγώ δεν ξέρω αν στέλνουν Ελλάδα, αλλά ξέρω ότι αυτό που αγόρασα απ΄αυτούς ήρθε την επόμενη μέρα στην πόρτα του σπιτιού μου, στο Ελσίνκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR 15 Μάϊος 19, 2014 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 Εγώ δεν ξέρω αν στέλνουν Ελλάδα, αλλά ξέρω ότι αυτό που αγόρασα απ΄αυτούς ήρθε την επόμενη μέρα στην πόρτα του σπιτιού μου, στο Ελσίνκι.Χώρες με το βιοτικό επίπεδο της Φιλανδίας τις θέλουν για πελάτες...Η αγορά της Ελλάδας φαντάζει (και είναι) πολύ μικρή σε σχέση με αυτές τις χώρες.Ήρθε και η κρίση και βρήκαν και άλλοθι......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit Μάϊος 19, 2014 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 Χώρες με το βιοτικό επίπεδο της Φιλανδίας τις θέλουν για πελάτες...Η αγορά της Ελλάδας φαντάζει (και είναι) πολύ μικρή σε σχέση με αυτές τις χώρες.Ήρθε και η κρίση και βρήκαν και άλλοθι.........Όταν ήμουν Αγγλία αγόραζα συχνά από την scan η οποία έστελνε και Ελλάδα (πάνω απο 10 χρόνια πριν). Στο διάστημα που ήμουν εκεί, σταμάτησε να στέλνει και όπως μου είχε πει ο εκπρώσοπός τους είχαν πολλά προβλήματα με τους Έλληνες πελάτες. Δεν μπορώ να θυμιθώ ακριβώς πως γινόταν τότε η όλη ιστορία, αλλά δεν πληρωνόταν προκαταβολικά η εταιρία και έχαναν πολλά λεφτά από μη παραλαβές, "απάτες", κτλ. Γι αυτό το λόγο σταμάτησε και η αποστολλή προς Ελλάδα. Το κατα πόσο ίσχυε κάτι τέτοιο, ή κατα πόσο ισχύει δεν μπορώ να το ξέρω, απλα μεταφέρω την απάντηση του τότε manager της scan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR 15 Μάϊος 19, 2014 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 Όταν ήμουν Αγγλία αγόραζα συχνά από την scan η οποία έστελνε και Ελλάδα (πάνω απο 10 χρόνια πριν). Στο διάστημα που ήμουν εκεί, σταμάτησε να στέλνει και όπως μου είχε πει ο εκπρώσοπός τους είχαν πολλά προβλήματα με τους Έλληνες πελάτες. Δεν μπορώ να θυμιθώ ακριβώς πως γινόταν τότε η όλη ιστορία, αλλά δεν πληρωνόταν προκαταβολικά η εταιρία και έχαναν πολλά λεφτά από μη παραλαβές, "απάτες", κτλ. Γι αυτό το λόγο σταμάτησε και η αποστολλή προς Ελλάδα. Το κατα πόσο ίσχυε κάτι τέτοιο, ή κατα πόσο ισχύει δεν μπορώ να το ξέρω, απλα μεταφέρω την απάντηση του τότε manager της scan....ναι είμαι σίγουρος ότι σίγουρα θα είχαν κάποιες περίεργες περιπτώσεις ''χαμένων'' δεμάτων οι οποίες τους οδήγησαν να σταματήσουν τις αποστολές στο Ελλαδιστάν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάϊος 19, 2014 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 Τους έχω δώσει >3κ εδώ και αρκετά χρόνια και είναι πολύ καλό μαγαζί αλλά ΔΕΝ στέλενει Ελλάδα απο όσο το είχα δει.Και εγώ κάτοικος Αγγλίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Μάϊος 19, 2014 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 Οι μαλαγανιές με τα RMA δηλαδή δεν παίζουν ρόλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.