Jump to content

PXE-M0F: Exiting intel PXE ROM error

Bonito

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Εχω κανα 2 μέρες το [ame=http://www.amazon.de/Lenovo-Notebook-4700MQ-5400RPM-schwarz/dp/B00FQLVHK0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1398981155&sr=8-1&keywords=lenovo+g510]Lenovo G510[/ame], το οποιο ήρθε χωρίς λειτουργικό εγκατεστημένο. Εβαλα το cd των windows 8.1 pro 64bit, διεγραψα στην αρχη κατι partition που ειχε και εκανα εκγατάσταση. Μεχρι χτες το βραδυ ολα ηταν νορμαλ, οπου εννοω ημουν στον chrome αρχησαν να κολανε σιγα σιγα οι σελιδες, μεχρι που κολησε το συστημα και απλα κουνιόταν το ποντι. Το εκλεισα με κουμπι, το ξανανοιξα μετα και εκανα τερματισμο κανονικα.

Σημερα το ανοιγω και σε καποια φαση παλι μου εκανε κατι περιεργα, κολαει και μου βγαζει μυνημα οτι υπηρξε προβλημα και θα γινει αναγκαστικη επανακινηση. Οταν πηγε να μπουταρει εβγαλε το εξης προβλημα σε DOS περιβαλλον " Check cable connection! PXE-M0F: Exiting intel.." :help: Εκανα 2-3 restart αλλα τιποτα, εβγαλα τη μπαταρια και το ρευμα και τιποτα. Μετα πατησα τυχαια F12 ( δε ξερω τι κανει..) και μπηκε κανονικα στα windows και ολα καλα.

Εψαξα το error online, και οι περισσοτεροι λενε για σκληρο. Αλλα η διαφορα ειναι οτι σε ολους εβγαζε και " no bootable device-- insert boot disk and press any key" ενω εμένα οχι!

*δεν ξερω αν παιζει ρόλο αλλα εχω το προγραμμα startisback για την έναρξη. Τι μπόρει να ειναι ;

Επειδη το μυνημα εβγαινε πολυ γρηγορα και εξαφανιζοταν, δεν καταφερα να το γραψω/φωτογραφισω. Βρηκα απο καπου αλλου, ενα μυνημα που ηταν πανω κατω ιδιο με το δικο μου.

Intel UNDI, PXE-2.1 (build 083)

Copyright © 1997-2000 Intel Corporation

For Atheros PCIE Ethernet Controller v2.1.0.9(08/12/11)

Check cable connection..!

PXE-M0F: Exiting Intel PXE ROM.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.