kpetros Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2014 ψαχνω 2-3 τετοια πραματακια απο γνωστα μαγαζια τα εχουν 5-6ε ΛΟΛ απο ebay δεν ξερω και ουτε εχω καρτες για να παραγγειλω υπαρχει μηπως κανα λογικο μαγαζι που να εχει παντος τυπου καλωδια?
LeoNaXe Μάϊος 1, 2014 #2 Μάϊος 1, 2014 Για να καταλάβουμε καλύτερα δεν σου φτάνει το καλώδιο της τροφοδοσίας; Αυτό φαίνεται στην εικόνα. Αν δεν βρεις αυτό ακριβώς μπορείς να βρεις άνετα από molex σε sata power , δεν σου κάνει εκείνο ;Sent from my iPhone using Tapatalk
kpetros Μάϊος 1, 2014 Author #3 Μάϊος 1, 2014 η αληθεια ειναι πως ηδη εχω molex σε sata power . ομως εχει 1 καλωδιο λιγοτερο , δεν βρηκα καποια πληροφορια στο ιντερνετ , αλαλ το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι πως σε κατι υπολοιπεται εναντι του οριτζιναλ . και μια χαρα μυο φτανει το μηκος , το προβλημα μου ειναι πως επιδη το καλωδιο εχει 3 βυσματα επανω , δεν μου χωραει καλα , με αποτελεσμα να εχει "τεντωσει" επανω στο βυσμα των δισκων . (επιδη τα καλωδια φευγουν απο πανω και κατω ) ενω στα extenders φευγουν μπαμ απο πισω
LeoNaXe Μάϊος 1, 2014 #4 Μάϊος 1, 2014 Άμα βολεψεις καλά τα καλώδια πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα . Δεν χρειάζεται να βάζεις τους σκληρούς σε τέτοια απόσταση . Μπορείς να δώσεις εικόνα να δούμε τη γίνεται ;Sent from my iPhone using Tapatalk
kpetros Μάϊος 1, 2014 Author #5 Μάϊος 1, 2014 δεν ξερω αμα φαινεται καλα , ειναι και το κινητο οτι νανε . οπως βλεπεις το καλωδιο εχει πιεστει για να μπει
LeoNaXe Μάϊος 1, 2014 #6 Μάϊος 1, 2014 Κάθονται πλάγια για αυτό είναι έτσι , παντός εμένα δεν μου φαίνεται να έχει κάτι λάθος . Το να πιέζονται λίγο τα καλούδια δεν έχει πρόβλημα , το να τα βλέπεις να λυγίζουν η να κουμπώνουν με το ζόρι είναι το πρόβλημα . Sent from my iPhone using Tapatalk
Nick74 Μάϊος 1, 2014 #7 Μάϊος 1, 2014 απλα μην το κανεις, οι πλαστικοι οδηγοι στους δισκους μπορει να σπασουν για πλακα, και η επισκευη θελει ακριβεια μοντελιστη (το χω παθει και στο λεω).Παρε extension και οσο θελει ας εχει...
LeoNaXe Μάϊος 1, 2014 #8 Μάϊος 1, 2014 Δεν φαίνεται να έχει τίποτα τεντωμένο όπως αναφέρει, το σπάσιμο όπως είπα γίνεται αν το καλώδιο είναι για τα καλά τεντωμένο η αν το λυγίσει . Έτσι όπως τα έχει δεν φαίνεται να γίνεται τίποτα από τα 2Sent from my iPhone using Tapatalk
Nick74 Μάϊος 1, 2014 #9 Μάϊος 1, 2014 να πω την αληθεια δε βλεπω φωτο (πρεπει να καθαρισω cookies μαλλον) εμενα οντως μου ειχε στραβωσει αρκετα και πιεζε προς τα πανω
LeoNaXe Μάϊος 1, 2014 #10 Μάϊος 1, 2014 Μια χαρά είναι . Αν έχει στραβώσει καλύτερα ασε το εκεί μην το πας πίσω μην του κανεος περισσότερη ζημιά . Sent from my iPhone using Tapatalk
karmen1983 Μάϊος 1, 2014 #11 Μάϊος 1, 2014 να πω την αληθεια δε βλεπω φωτο (πρεπει να καθαρισω cookies μαλλον) εμενα οντως μου ειχε στραβωσει αρκετα και πιεζε προς τα πανωδεν είσαι ο μόνος που δε βλέπειedit: Με παράθεση φαίνεταιΔεν έχεις πρόβλημα όπως τα βλέπω. Μια χαρά είναι
Nick74 Μάϊος 1, 2014 #12 Μάϊος 1, 2014 edit: Με παράθεση φαίνεταιthanks, τωρα το δα κι εγω, καμια σχεση με προβλημα, ουτε τσιτα ειναι ουτε σπρωχνουν, μια χαρα ειναι
kpetros Μάϊος 1, 2014 Author #13 Μάϊος 1, 2014 ναι ε ? το λεγα επιδη ετσι οπως κουμπωνει , δεν ειναι σε απολυτη ευθεια οπως το ΣΑΤΑ , αλλα εχει μια κλιση προς τα πανω . υποθετω αμα δεν το πειραζω μπες-βγες ... μαλλον θα ειναι οκεΥ?
Nick74 Μάϊος 1, 2014 #14 Μάϊος 1, 2014 σιγα την κλιση βρε... εμενα που μου εσπασε ειχε ΠΟΛΥ κλιση και ηταν τσιτα τεντωμενο.Αυτο που μας δειχνεις ειναι ανεπαισθητο
kpetros Μάϊος 1, 2014 Author #15 Μάϊος 1, 2014 νταξξξ τοτε , γλυτωσα μερικα ευρουλακια τρομαρα τους τα χουν και πανακριβα τουτα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.