Jump to content

sata extender

kpetros

Recommended Posts

ψαχνω 2-3 τετοια πραματακια

31Q5X6r6y6L._SL500_AA300_.jpg

απο γνωστα μαγαζια τα εχουν 5-6ε ΛΟΛ

απο ebay δεν ξερω και ουτε εχω καρτες για να παραγγειλω

υπαρχει μηπως κανα λογικο μαγαζι που να εχει παντος τυπου καλωδια?

Για να καταλάβουμε καλύτερα δεν σου φτάνει το καλώδιο της τροφοδοσίας; Αυτό φαίνεται στην εικόνα.

Αν δεν βρεις αυτό ακριβώς μπορείς να βρεις άνετα από molex σε sata power , δεν σου κάνει εκείνο ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

η αληθεια ειναι πως ηδη εχω molex σε sata power .

ομως εχει 1 καλωδιο λιγοτερο , δεν βρηκα καποια πληροφορια στο ιντερνετ , αλαλ το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι πως σε κατι υπολοιπεται εναντι του οριτζιναλ .

και μια χαρα μυο φτανει το μηκος , το προβλημα μου ειναι πως επιδη το καλωδιο εχει 3 βυσματα επανω , δεν μου χωραει καλα , με αποτελεσμα να εχει "τεντωσει" επανω στο βυσμα των δισκων . (επιδη τα καλωδια φευγουν απο πανω και κατω ) ενω στα extenders φευγουν μπαμ απο πισω

Άμα βολεψεις καλά τα καλώδια πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα . Δεν χρειάζεται να βάζεις τους σκληρούς σε τέτοια απόσταση . Μπορείς να δώσεις εικόνα να δούμε τη γίνεται ;

Κάθονται πλάγια για αυτό είναι έτσι , παντός εμένα δεν μου φαίνεται να έχει κάτι λάθος . Το να πιέζονται λίγο τα καλούδια δεν έχει πρόβλημα , το να τα βλέπεις να λυγίζουν η να κουμπώνουν με το ζόρι είναι το πρόβλημα .

απλα μην το κανεις, οι πλαστικοι οδηγοι στους δισκους μπορει να σπασουν για πλακα, και η επισκευη θελει ακριβεια μοντελιστη (το χω παθει και στο λεω).

Παρε extension και οσο θελει ας εχει...

Δεν φαίνεται να έχει τίποτα τεντωμένο όπως αναφέρει, το σπάσιμο όπως είπα γίνεται αν το καλώδιο είναι για τα καλά τεντωμένο η αν το λυγίσει . Έτσι όπως τα έχει δεν φαίνεται να γίνεται τίποτα από τα 2

να πω την αληθεια δε βλεπω φωτο (πρεπει να καθαρισω cookies μαλλον) εμενα οντως μου ειχε στραβωσει αρκετα και πιεζε προς τα πανω

δεν είσαι ο μόνος που δε βλέπει

edit: Με παράθεση φαίνεται

Δεν έχεις πρόβλημα όπως τα βλέπω. Μια χαρά είναι

ναι ε ? το λεγα επιδη ετσι οπως κουμπωνει , δεν ειναι σε απολυτη ευθεια οπως το ΣΑΤΑ , αλλα εχει μια κλιση προς τα πανω . υποθετω αμα δεν το πειραζω μπες-βγες ... μαλλον θα ειναι οκεΥ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.