Jump to content

Nα την κάνω ή να μην την κάνω

Dagalidis

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από cherryman [Σήμερα, στις 13:59]

Κάντηνα Μητσάρα και μην κοιτάς πίσω. :D

Την έχω κάνει ήδη ... Την Παρασκευή θα μπεί στο ΕΧΟS... :D

Αρχική απάντηση από Zarras

ε?

Τι?

Να περιμένεις τους 90nm 754 πιστεύω σε κάνα 2μήνο το πολύ που θα έχουν ξεstockάρει τους 130nm να σκάσουν μύτη. (οι Sempron 3100+ σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου θα είναι οι πρώτοι 90nm 754 λίαν συντόμως...)

οκ λοικπον μεγεια

και ελπιζω να σου κατσει και σενα κανενας καλος σαν το δικο μου:D

btw: Χρονια Πολλα:magic: :magic: :magic: :flower: :flower: :T:

Αρχική απάντηση από ea6gka

συμφωνα με το ρεπορταζ σου , WoW!!!

:hehe: τα λέω και τα πιστεύω ορισμένες φορές είναι η αλήθεια.
Αρχική απάντηση από Mischeif [Σήμερα, στις 14:46]

οκ λοικπον μεγεια

και ελπιζω να σου κατσει και σενα κανενας καλος σαν το δικο μου:D

btw: Χρονια Πολλα:magic: :magic: :magic: :flower: :flower: :T:

Ελα βρε δεν τρέχει τίποτα..... και να μη μου κάτσει καλός θα έρθω σπίτι σου και θα κάνω τράμπα με τον δικό σου... :D

Γιατί EΣΥ με παρέσειρες σε αυτό το UPGRADE..... :p

YΓ... Ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά...:T: :daisy:

χαχαχαχα

σε ανεβασε η υπογραφη μου?:p που να δεις και με το ΦΡΕΟΝ αν ολα πανε καλα:shifty::D

Βρε Δημητρη, εντελως ασκοπο το poll. Αφου το μικροβιο το εχεις ουτως ή αλλως, τωρα σου ηρθε και μια μικρη "φαγουρα" στην παλαμη για 3400+, δε θα ηρεμουσες αμα δεν τον δοκιμαζες :)

Καλοριζικος και χρονια πολλα!

Πανε εαν και μην περιμενεις και πολλα.Δλδ σε μαξιμουμ oc θα δεις 100-150Mhz.Τα 2700 για α καθε μερα ερχονται δυσκολα.Εκτος και εαν τυχεις στην σουπερ κομματαρα , κατι το οποιο μετα απο εξαντλητικες στατικες ερευνες ( λιμαε για πολυ ρμα) δεν υπαρχει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.