Jimaki MBG Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2014 Καλησπερα. Ετρεξα ενα furmark σημερα στη 570 GTX msi twinfrozer III power oc edition και στην οθονη του benchmark μου εγραφε μαζι με ολα τα υπολοιπα αναλυσεις κτλ core: 190 mhz και throttling : -587MHZ. γιατι γινεται αυτο και τι συμαινει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragontech Απρίλιος 30, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2014 κακη τροφοδοσια η υψηλες θερμοκρασιες. σε αλλο θρεντ απ'οτι λες δεν εχεις θεμα με θερμοκρασιες, οποτε μηπως τελικα ευθυνεται το τροφοδοτικο??? βεβαια υπαρχει το ενδεχομενο να εχει προβλημα η καρτα και να επαληθευτουν οι φοβοι σου περι ελαττωματικης καρτας..ελπιζω να ειναι σε εγγυηση εντιτ!! δοκιμασες να παιξεις με παλαιοτερους drivers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Απρίλιος 30, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2014 οχι παλαιοτερους ντραηβερς δεν εβαλα. ξερεις συγκεκριμενα οτι στο furmark αυτο γραφει ή υποθετεις? θροτλινκ ξερω για επεξεργαστες σε πολυυυ υψηλη θερμοκρασια...αλλα σε gpu στους 50 βαθμους με 55% τον ανεμιστηρα της.Τι να πω ρε γαμώτο θα το σπασω το πισι, θελω να δουλευει αψογα ασχέτως αν ειναι παλιο. πρωτη φορα συμβαινει κατι και πραγματικα δεν εχω ιδεα τι ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragontech Απρίλιος 30, 2014 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2014 δεν γνωριζω κατα ποσο ακριβεις ειναι ενδειξεις του furmark..στο background δεν ετρεχες καποιο αλλο monitoring προγραμμα οπως το aftreburner για την συγκριση των ενδειξεων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Μάϊος 1, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2014 ναι εννοειτε....δεν ειχε ανεβασει θερμοκρασια.οσο για το θροτλινκ δεν μποπρεις να το δεις αλου νομιζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Μάϊος 1, 2014 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2014 Αν μπορείς ένα screenshot απο το furmark και τρέξε και ένα 3dmark11 και δώσε το λινκ, σε βασανίζω αλλά να δούμε τι βλέπεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Μάϊος 1, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2014 οχι δεν με βασανιζεται. ετρξα ed mark 2011 unigine valley kai unigine heaven. και στα τρια το pc δεν τα καταφερε. δεν τελειωσε καεννα απο τα τρια ,εκλεινε. η θερμοκρασια της καρτας δεν ενεβηκε πολυ πριν κλεισει ,ειδα μεχρι 59 βαθμους στο unigine heaven αλλα ανεβαινε γρηγορα, δηλαδη απο 39 πηγε 59 μεσα σε 2 λεπτα του bench μετα εκλεινε.και την δευτερη φορα που το ετρεξα εκλεισε οταν η θερμοκρασια πηγε 44 μεσα σε 1 λεπτο δηλαδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragontech Μάϊος 1, 2014 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2014 καπου ειχες αναφερει οτι δουλευεις την καρτα με τις στροφες του ανεμιστηρα στο χαμηλο..μηπως δεν ψυχονται καλα τα vrms και σου εμφανιζει ασταθεια?αν ναι, τοτε δοκιμασε με το ανεμιστηρακι στο full και ας ειναι ενοχλητικο..η γενια 570/580/590 ειχε επισης κατι μικροθεματακια με την τροφοδοσια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάϊος 1, 2014 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2014 Περισσότερο για θέμα τροφοδοσίας κάνει. Η θερμοκρασία απότομα θα ανέβει σε benchmark από τους 30-40 οC στους 60-70 ανάλογα την υλοποίηση. Ακόμα και 80-90 θεωρητικά δεν θα έιχε θέμα αν και θα δούλευε οριακά κάτω από το επιτρεπτό όριο των 97 oC αν θυμάμαι καλά. Η αυτό ή κάτι παίζει με κάρτα/cooler (π.χ. δεν πατάει καλά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Μάϊος 1, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2014 Ο cooler μια χαρα ειναι σου λεω δεν ανεβαινει η θερμοκρασια. μαλλον τροφοδοσια ειναι.μολις παει σε φουλ λοουντ η καρτα για λιγο ειναι ασταθες και κλινει.το θεμα ειναι γιατι κλεινη στο ΛΟΛ.Τι να πω..εχω δοκιμασει και σε 100% τον ανεμιστηρα sto unigine και παλι κλινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Μάϊος 1, 2014 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2014 Σε συνδυασμό με το άλλο θέμα που άνοιξες. Έχεις κάνει είπες μόντα με την τροφοδοσία της κάρτας γιατί δεν είχες 2ο 6πινο, σωστά; Άρα, για να μη παιδεύεσαι (γιατί υποπτεύομαι ότι από εκεί ξεκινάνε όλα τα προβλήματα), αλλάζεις πάραυτα (εχθές, όχι σήμερα) τροφοδοτικό. Υποπτεύομαι ότι και ο λόγος που σου έκλεισε προ ημερών με απλό κούνημα με το πόδι από εκεί είναι. Κάπου υπάρχει κάποιο καλώδιο ελλειπώς μονωμένο ή ακουμπάει κάπου που δεν πρέπει και η τροφοδοσία της κάρτας μάλλον είναι προβληματική. Αν μπορείς να δοκιμάσεις με άλλο τροφοδοτικό, θα ήταν το καλύτερο για να σιγουρευτείς. Οι θερμοκρασίες σου είναι άριστες. Η τροφοδοσία σου πάσχει και για αυτό η κάρτα παραπαίει μάλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragontech Μάϊος 1, 2014 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2014 το ειχα αναφερει εξαρχης οτι το τροφοδοτικο του δουλευει οριακα και οτι κατα την δικια μου γνωμη αυτο ευθυνεται για την ασταθεια . ευτυχως που ολοι συγκλινουμε σε αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Μάϊος 1, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2014 Ναι [MENTION=10892]dragontech[/MENTION] το ειχες πει. και εγω απο κει ειχα ξεκινισει.[MENTION=31462]pnick[/MENTION] αντε τωρα να βρεθει τροφ για δοκιμη. αυτο που εχω παντως ειναι μια χαρα απλα στα ορια τοu δεν ειναι καλο. για ενα λιγοτερο απαιτιτικο συστημα ειναι κομπλε.θα δω...ευχαριστω παιδες που προβληματιστικατε. Να'σται καλα.οταν κανω δοκιμη θα σας πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragontech Μάϊος 1, 2014 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2014 Ναι [MENTION=10892]dragontech[/MENTION] το ειχες πει. και εγω απο κει ειχα ξεκινισει.[MENTION=31462]pnick[/MENTION] αντε τωρα να βρεθει τροφ για δοκιμη. αυτο που εχω παντως ειναι μια χαρα απλα στα ορια τοu δεν ειναι καλο. για ενα λιγοτερο απαιτιτικο συστημα ειναι κομπλε.θα δω...ευχαριστω παιδες που προβληματιστικατε. Να'σται καλα.οταν κανω δοκιμη θα σας πω.προσπαθησε να αφαιρεσεις συσκευες(προσωρινα) οι οποιες περνουν απο την 12βολτη γραμμη (σκληροι/ανεμιστηρες/dvd) ωστε να κανεις την δουλεια σου ανενοχλητα και οταν μπορεσεις περνεις καινουριο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.