hurin Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2014 Μια και πήρα τηλεόραση για το εξοχικο την γνωστή LG 27MA43D, είπα μέχρι τις εκλογές να τη δοκιμάσω σε dual monitor extended για να μπορώ να σερφάρω στo monitor (LG 226 22'') και να παίζω στην TV (LG 27''). Πως μπορώ να το κάνω αυτό? Όταν ξεκινώ από steam παιχνίδι (π.χ. το Banished) αυτό ανοίγει στο monitor και όταν το "σέρνω" στην TV συνεχίζει να διατηρεί την ανάλυση της 22άρας αντί να παίξει σε FHD της 27άρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Απρίλιος 30, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2014 πρέπει να βάλεις ως main display την TV αν θες τα παιχνίδια και γενικά κάποιες full screen εφαρμογές να εκκινούν στην TV πρώτα και να έχουν την native ανάλυση της TV. αυτό γίνεται με δεξί κλικ στο desktop -> screen resolution και από το παράθυρο αυτό επιλέγει την TV και έπειτα tickάρεις το box "Make this my main display".προφανώς σε extended monitor mode! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Μάϊος 19, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 Έβαλα το Actual Multiple Monitors το οποίο είναι πολύ καλό και βολικό. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν έχω σαν main την 27άρα, τα ρολόγια της κάρτας στα min είναι στα 500 απότι όταν έχω την 22άρα που κάθονται στα 250. Επίσης δεν μου δούλευε το msi afterburner για overclocking και αναγκάστικα να το κάνω από τους catalyst.Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν βρίσκω για να τα φτιάξω αυτά τα προβληματάκια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάϊος 19, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 για ποιο λόγο να περάσεις software που δεν ξέρεις τι επιπτώσεις έχει στο σύστημα - πχ να σου σηκώνει τα ρολόγια της GPU, για να κάνει ένα τυπικό multiple monitor setup? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Μάϊος 19, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 για ποιο λόγο να περάσεις software που δεν ξέρεις τι επιπτώσεις έχει στο σύστημα - πχ να σου σηκώνει τα ρολόγια της GPU, για να κάνει ένα τυπικό multiple monitor setuo?Δεν φταίει το πρόγραμμα, το έχουν και άλλοι το θέμα. Ψάχνω, αλλά λύση δεν βρίσκω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.