dioskouros88 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2014 Καλησπερα σας παιδια! Σας παρακαλω πολυ οποιος μπορει να με βοηθησει... Βρηκα προσφατα σε ενα ξεχασμενο πορτοφολι καποιες paysafecard (100 + 50 ευρω, νομιζα τις ειχα χασει) που τις χρησιμοποιουσα πριν καιρο για να παιζω ποκερ. Πλεον δεν ασχολουμαι εχω σταματησει. Το ερωτημα ειναι απλο. Υπαρχει καποιος τροπος να κανω τις paysafe παλι cash γιατι χρειαζομαι τα χρηματα? Για παραδειγμα δυο τροποι που σκεφτηκα ειναι ενας τα τις εβαζα στην pokerstars που επαιζα να εμπαινα σε ενα παιχνιδι cash για λιγη ωρα και μετα να εβγαινα και να μου εμεναν πχ 146 ευρω και να τα εκανα αναληψη-cashout αλλα δεν ξερω αν θα με αφηναν απο την εταιρεια, και ο δευτερος να τις πουλουσα σε αγγελια σε χαμηλοτερη τιμη... Επισης εχω ακουσει κατι και για ενα site που λεγεται skrill οποιος ξερει ας με διαφωτησει... Ολες οι γνωμες ευχαριστως δεκτες... Να ειστε καλα ευχαριστω εκ των προτερων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 30, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2014 To Skrill είναι για να στέλνεις χρήματα. Αν δέχεται paysafe κάρτα, θα μπορούσες να τα στείλεις στον εαυτό του, αλλά δε γνωρίζω σίγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Μάϊος 1, 2014 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2014 αν ειναι να χρησιμοποιησεις το skrill, τοτε φτιαξε εναν λογαριασμο, συνδεσε μια καρτα δικια σου πανω, φορτωσε της paysafe και κανε αναληψη χρησιμοποιοντας την καρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dioskouros88 Μάϊος 1, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2014 https://www.skrill.com/gr/paysafecard-wallet-upload/ ?? Ετσι απλα δηλαδη και μετα τα βαζω σε τραπεζικο λογαριασμο η σε πιστωτικη..? (Ευχαριστω για τις απαντησεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Μάϊος 1, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2014 https://www.skrill.com/gr/paysafecard-wallet-upload/ ??Ετσι απλα δηλαδη και μετα τα βαζω σε τραπεζικο λογαριασμο η σε πιστωτικη..? (Ευχαριστω για τις απαντησεις) ναι, αλλα πρωτα εξετασε αν ο λογαριασμος σου στο ποκερ ειναι ενεργος, ισος κανεις αναληψη απο κει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.