kadianika Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2014 Καλημερα παιδιαΕχω ενα προβλημα και θελω την βοηθεια σαςΕκανα σε παλιο υπολογιστη εγκατασταση τα WIN 7 ομως δεν εχω drivers..Φανταστηκα οτι μπορω να τους αλλα δυστυχως ειναι αδυνατονΗ μητρικη ειναι η Asus p5k se.Στο SITE της Asus εχει drivers μονο για xp και vista..Ομως με ενα γκουγκλαρισμα ειδα πως αρκετοι εχουν περασει τα 7 με αυτη την μητρικη..Υπαρχει περιπτωση να μην ειναι συμβατη?? Τον ηχο τον εφτιαχα το θεμα ομως ειναι με το wifi κυριως..Στο control panel εχω θαυμαστικο μονο σε αυτο..Το μοντελο ειναι ar5523 της atheros..Exω καει τελειως γιατι δεν εχω internet σε αυτο το pc να κατεβασω καποιο προγραμμα να μου υποδειξει ποιοι drivers λειπουνΕυχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Απρίλιος 29, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2014 εχει ασύρματη κάρτα δικτύου η μητρική ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninja10R Απρίλιος 29, 2014 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2014 H P5K SE που αναφέρεις, δεν δείχνει να έχει ανσωματωμένο WiFihttps://www.asus.com/Motherboards/P5K_SE/overview/Σε μία P5K Premium/WiFi AP που έστησα προχθές Win7 δεν είχα κανένα πρόβλημα με το ενσωματωμένο WiFi, οι drivers της Asus δούλεψαν μια χαρά (δίνει κανονικά για 7) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV Απρίλιος 29, 2014 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2014 καλησπερα φιλε μου δεν εχει wifi h P5K SE μηπως ειναι το ethernet σε καθε περιπτωση εαν δεν βρισκεις για 7 βαλε των Vista 32 η 64 bit αναλογα τι εχεις μεσα απο την διαχειριση σθσκευων κατα 99% θα λειτουργησει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Απρίλιος 30, 2014 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2014 Αυτό εδώ ψάχνεις?Drivers Informer: Atheros L1 Gigabit Ethernet 10/100/1000Base-T Controller overview Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.