alexandertm8 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2014 Τις τελευταίες 2 μέρες ανά τακτά διαστήματα παρατηρώ στα torrent μου ένα upload 450~500kb/s για ένα λεπτό και μετά πάλι πτώση σε φυσιολογικά επίπεδα. Τα speedtest το επιβεβαιώνουν ενώ αν κάνω refresh στο router για να δω που έχω "κλειδώσει" χάνω αυτή την παραπάνω ταχύτητα. Πάροχος είναι η Wind και η γραμμή μου είναι 24/1. Συμβαίνει σε κάποιον άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 28, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 Με ADSL2+ modem δεν μπορείς να κάνεις το upload που λες ( 500 KILOBYTES/s ) με τίποτα. Αυτό που βλέπεις είναι software error Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandertm8 Απρίλιος 28, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 Tο όριο του ADSL+ στο upload είναι περίπου 3.5Mbit/s ~ 450kb/s. Για αυτό και μου κάνει εντύπωση. Και μετά το speedtest κάνει και αυτό λάθος την συγκεκριμένη χρονική στιγμή;(Ξέχασα να γράψω ότι τo router το έχω σε ρύθμιση Annex M) Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 28, 2014 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 Tο όριο του ADSL+ στο upload είναι περίπου 3.5Mbit/s ~ 450kb/s. Για αυτό και μου κάνει εντύπωση. Και μετά το speedtest κάνει και αυτό λάθος την συγκεκριμένη χρονική στιγμή;Για να πιάσεις την ταχύτητα που λες, βασικά πιο κάτω είναι, ~3.3Mbps είναι το θεωρητικό μέγιστο της ADSL2+ over Annex M... πρέπει:1) Να είσαι σε Annex M2) Να είσαι πολύ κοντά στο DSLAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandertm8 Απρίλιος 28, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 Συμβαίνουν και τα δυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 28, 2014 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 Tο όριο του ADSL+ στο upload είναι περίπου 3.5Mbit/s ~ 450kb/s. Για αυτό και μου κάνει εντύπωση. Και μετά το speedtest κάνει και αυτό λάθος την συγκεκριμένη χρονική στιγμή;Το anex m μπορεί μόνο να φτάσει τόσο 3.3 αλλά το καλύτερο που μπορεί να δώσει πάροδος είναι μόνο 2 mbps. Και χλωμό να παίζεις με anex m. Μετά παίζει adsl2++ που δεν θυμάμαι κανέναν πάροχο να έχει χρησιμοποιήσει αφού προτιμούν VDSL και άνωSent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandertm8 Απρίλιος 28, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 Annex B είμαι (2 τηλεφωνικές γραμμές).Θα ανεβάσω και ένα speedtest την επόμενη φορά που θα το πετύχω. Μάλλον κάτι διαβάζω λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Απρίλιος 29, 2014 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2014 Annex B είμαι (2 τηλεφωνικές γραμμές).Θα ανεβάσω και ένα speedtest την επόμενη φορά που θα το πετύχω. Μάλλον κάτι διαβάζω λάθος.Μήπως είναι απλά kbps (kilobits per second)? Τα kiloBytes συμβολίζονται πάντα με κεφαλαίο B.Mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.