giorikas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2004 Παιδες εχω ψιλομπερδευτει.... στο BOINC profile λεει οτι εχω συμπληρωσει 94 WU ενω στο classic 613(που ειναι και το πραγματικο) τι γινεται? η αληθεια ειναι οτι ακομα χρησιμοποιω το classic χωρις προβλημα. Μου δινει την εντυπωση οτι το ενα δεν "βλεπει" το αλλο... Τα φωτα σας..... (η αληθεια ειναι οτι το πολυεψαξα διοτι ημουν αρκετα εκνευρισμενος και δεν ηθελα στην Trinitron μου θα βρεθει αποτυπωμα της γροθιας μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgman Οκτώβριος 26, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 Καλησπέρα, το Boinc (SETI2) έχει αρχίσει εδω και αρκετό καιρό. Κάποια στιγμή βγάλανε ανακοίνωση στο site του SETI και λέγανε οτι έγινε snapshop τα wu's και τα teams απο το SETI στο BOINC (Μάϊος 2004) και οτι το Classic SETI θα έκλεινε έντός 6μήνου. Επειδη όμως το BOINC δεν άντεξε το φόρτο (5εκ χρήστες) κρέμαγε συνέχεια και αδειασε και απο wu's (είναι διαφορετικά απο αυτά του Classic SETI). Έτσι αποφασήσανε να το γυρίσουν στο beta πάλι και να διατηρούν και το Classic SETI ταυτόχρονα. Υποσχεθήκανε μάλιστα όταν είναι έτοιμοι για τη μετάβαση να ξανακάνουν snapshop τα wu's απο Classic SETI στο BOINC. Οπότε δουλεύουμε το Classic και όταν έρθει η ώρα πάμε στο BOINC !!!Αυτό που έγινε με σένα είναι οτι απλά όταν κάνανε το snapshop είχες 94 wu's.Αν δε δουλεύεις το BOINC αυτά τα wu's δεν θα ανέβουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Οκτώβριος 26, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2004 α μαλιστα ετσι εξηγειται....(στο ΒΟΙΝC μπορουμε να αλλαξουμε και το e-mail του λογαριασμου μας ετσι?)thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.