syban Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2014 Καλησπέρα σας, μου ζήτησαν ένα πρόγραμμα για να του φορτώνουν videakia από εκπομπές και να μπορούν να κόψουν συγκεκριμένα σημεία που τους ενδιαφέρουν για να τα ανεβάζουν σε ένα κανάλι στο YouTube, π.χ. αν μια εκπομπή είναι διάρκειας μιας ώρας και τους ενδιαφέρουν μόνο τα 10 λεπτά στην αρχή – μέση – τέλος να μπορούν να τα πάρουν ξεχωριστά.κόστος ~100 ευρώ και επίπεδο δυσκολίας για κάποιον που δουλεύει photoshopέχω δει αυτό Adobe Premiere Elements 11 | Skroutz.gr αλλά κάνει ;Ξέρει κανείς κάτι ευκολότερο – φθηνότερο ;Ευχαριστώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Απρίλιος 28, 2014 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ προγραμμα μπορει να κανει αυτο το υπεραπλο πραμα που ζητας αλλα εχω μια απορεια , πως γινεται ενας ανθρωπος που δουλευει photoshop , να μην ξερει πως να ψαξει ενα προγραμμα ? και να ζητησει απο σενα ως μεσαζον τεσπα.... εγω παλια που εκοβα βιντεακια , ειχα το Xilisoft ultimate , η βασικη του λειτουργια ειναι για να μετατρεπει απο ενα τυπο αρχειου σε αλλο , αλλα θα βολεψει γιατι θα το κοβουν και θα το κανουν avi w/e αμεσος Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 28, 2014 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 Windows movie maker δοκιμασατε;Sent from my MI 2S using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Απρίλιος 28, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 movie maker looks cool, ακόμα και η έκδοση για xp (που έχει).Το θέμα είναι αν με τα format τον αρχείων έχει θέμα, θα δοκιμάσω το Xilisoft που τα συνδυάζει και νομίζω είμαστε rdy to go, φαίνεται και πολύ απλό στην χρήση του, ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Απρίλιος 28, 2014 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 καλο και το movie maker , αλλα αν δεν κανω λαθος , στην εξοδο του βγαζει μονο .wmv αρχειο (νιααααααχ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Απρίλιος 28, 2014 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 Video pad !!! From mobile phone .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 29, 2014 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2014 καλο και το movie maker , αλλα αν δεν κανω λαθος , στην εξοδο του βγαζει μονο .wmv αρχειο (νιααααααχ)Είχες κάποιο πρόβλημα με wmv; Δεν έχω συναντήσει κάτι σε wmv που έχω ανεβάσει στο YouTube.Sent from my MI 2S using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnus Απρίλιος 29, 2014 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2014 Το movie maker αν έχετε σε κάποιον άλλο υπολογιστή Windows 8 (ή και στα 7 ίσως ) πρέπει να σε αφήνει να σώσεις βίντεο σε διάφορες μορφές και μάλιστα έχει επιλογή να ανεβάσεις απευθείας στο YouTube Sent from my C5303 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.