Jump to content

προγράμματα που κάνουν video editing

syban

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, μου ζήτησαν ένα πρόγραμμα για να του φορτώνουν videakia από εκπομπές και να μπορούν να κόψουν συγκεκριμένα σημεία που τους ενδιαφέρουν για να τα ανεβάζουν σε ένα κανάλι στο YouTube,

π.χ. αν μια εκπομπή είναι διάρκειας μιας ώρας και τους ενδιαφέρουν μόνο τα 10 λεπτά στην αρχή – μέση – τέλος να μπορούν να τα πάρουν ξεχωριστά.

κόστος ~100 ευρώ και επίπεδο δυσκολίας για κάποιον που δουλεύει photoshop

έχω δει αυτό Adobe Premiere Elements 11 | Skroutz.gr αλλά κάνει ;

Ξέρει κανείς κάτι ευκολότερο – φθηνότερο ;

Ευχαριστώ !

ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ προγραμμα μπορει να κανει αυτο το υπεραπλο πραμα που ζητας

αλλα εχω μια απορεια , πως γινεται ενας ανθρωπος που δουλευει photoshop , να μην ξερει πως να ψαξει ενα προγραμμα ? και να ζητησει απο σενα ως μεσαζον

τεσπα....

εγω παλια που εκοβα βιντεακια , ειχα το Xilisoft ultimate , η βασικη του λειτουργια ειναι για να μετατρεπει απο ενα τυπο αρχειου σε αλλο , αλλα θα βολεψει γιατι θα το κοβουν και θα το κανουν avi w/e αμεσος

movie maker looks cool, ακόμα και η έκδοση για xp (που έχει).

Το θέμα είναι αν με τα format τον αρχείων έχει θέμα, θα δοκιμάσω το Xilisoft που τα συνδυάζει και νομίζω είμαστε rdy to go, φαίνεται και πολύ απλό στην χρήση του, ευχαριστώ.

καλο και το movie maker , αλλα αν δεν κανω λαθος , στην εξοδο του βγαζει μονο .wmv αρχειο (νιααααααχ)

Είχες κάποιο πρόβλημα με wmv;

Δεν έχω συναντήσει κάτι σε wmv που έχω ανεβάσει στο YouTube.

Sent from my MI 2S using Tapatalk

Το movie maker αν έχετε σε κάποιον άλλο υπολογιστή Windows 8 (ή και στα 7 ίσως ) πρέπει να σε αφήνει να σώσεις βίντεο σε διάφορες μορφές και μάλιστα έχει επιλογή να ανεβάσεις απευθείας στο YouTube

Sent from my C5303 using Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.